ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Demirbas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ocak 2014 00:04
Son Ziyaret:
28 Nisan 2016 23:04
Toplam Mesaj:
79 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Alemde Şer, Oğuz' da Er TÜKENMEZ!!

SON 10 MESAJI

Bu Dağdaki Her Taş Akvaryum İçin..yeni Fotolar ..
Gercekten guzemıiş kayalar, yanlıs bılmıyorsam devletten kıralıyorsunuz arsayı ve ısletme hakkına sahıp olabılıyorsunuz ama detaylarını tam bılmıyorum, ısı tıcarete de dokebılırsınız yanı, karstik kaya bulmak kolay olmuyo, birde boyle yeri Diyarbakır Hani ilçesinde gormustum daha once..
Tatil Yemi Hakkinda Fikri Olan..
Bende ne olur ne olmaz diye 1 tanesini atmayi dusunuyorum, donunce kalani hemen cikartip, yuzde 50e yakin su degisimi yapmayi dusunuyorum, watozlarin yuzgeclerini kemirmesinler diye;)
Tatil Yemi Hakkinda Fikri Olan..
[QUOTE=Va_sil]Ne oldugunu bilmiyorum,ama 3 gun icin ac kalirlarsa hic bir probleminiz olmaz.
Balikar ,ozellikle bildiginiz gibi disiler 20+ ac kalmalarina ragmen ,sorunlari olmaz.[/QUOTE]
Cumartesi yola cikacagim ve sali aksami donecegim Allah'in izniyle..umarim bir aksilik yasamam, korkum kucuk baliklarin buyukler tarafindan yipratilmasi..
Hava Motoru + Akıllı Telefon + Db = Paylaşım
[QUOTE=eakin]Konuya tam cevap degil belki ama bir oneri olarak degerlendirebilirsiniz.
Gittigidiyorda xy2820 diye minicik bir pipo filtre buldum. Havataslarini söküp yerine bunları bagladim, arka taraflara bi yere de sabitledim.
Bitkilerle de kamufle oldular.
Sonuc olarak hava motorunu minimum ayarda kullaniyorum, oldukca sessiz eskiye gore ayrica ilave mekanik ve biyolojik filtreleme yuzeyi olmus oldu.
Hava motoru hailea 4cikisli bir motor.[;)][/QUOTE]
Valla bende o kadar tefarruta girmeden hailea 6603 cift cikisli aldim memnunum, ayni odada uyuyorum sesi rahatsiz etmiyor;)
Hava Motoru + Akıllı Telefon + Db = Paylaşım
Muhakkak hocam haklilik payin var, genelde sesten rahatsiz olanlar buna bende dahilim, dolap icireisinde barindirdigimizdan hava motorunu mesafe az cok ayni sayiliyor ama hava tasi konusunda haklilik payin var, olcum iside sadece herkesin evinden rahatlikca yapabilecegi bir sey sonucta tum hava motorlarini bir araya toplamak imkansiz, amac 3 asagi 5 yukari fikir edinmek, fikrinize saygilarimla..
Tatil Yemi Hakkinda Fikri Olan..
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157136/1450787811839-877086761.jpg[/IMG]
3 gunluk il disina cikmam gerekiyor, icinde damizlik alti 19 ikola ve 9 vatozun bulundugu akvaryuma bu yemi nasil uygulayabilirim acaba? 3 gun icin kac tane tableti tanka atmam gerekiyor acaba?bilgisi olan arkadaslar cevap verebilirse sevinirim, hayirli hobiler..
Hava Motoru + Akıllı Telefon + Db = Paylaşım
Bende forumu okuyup uygun fiyatta diye Heila 6603 aldim sobonun yerine, suan dolap icinde ve soboya gore oldukca sessiz, sifira yakin ses diyebilirim..
Hangisini Secmeliyim?
[QUOTE=Akvarist Görkem][QUOTE=Demirbas]Standart 100*50*40 akvaryum, sump yaptıracaktım ama ses olayı ıste malum ders calısınca ıptal ettım, tabanda sadece 7 -8 kılo hagen kum olacak..butcede 150 tl cıvarı, sessızlık konusunda tetra onereceksınız sanırım, dıger tankımda 1200 modelını kullanıyorum :)[/QUOTE]

Hayır Tetra önermeyeceğim. Uzun süreler Ada, Aqua Pro gibi bazı markaları kullanma fırsatım olmuş ve fiyat/performans olarak verim almıştım. Debi problemleri oluyor ancak fiyatı da bir Tetra'ya göre daha makul. İyi para iyi mal sonuçta [:)][/QUOTE]

:) Walla bende forum arastırdım kararsız kaldıgım ıcın konu actım, acıkcası hep ıyılerını aldım Fluval ve tetra ama ıste bu ara sıkıntım olunca cazip ve sessiz arayısındayım, aslında aklım sun suna kayıyor da destekcı arıyrum sankı kendıme:)
https://www.youtube.com/watch?v=zwgJo2r_sOs burdakı arkadasa guvenıyorum acıkcası:)
Hangisini Secmeliyim?
Standart 100*50*40 akvaryum, sump yaptıracaktım ama ses olayı ıste malum ders calısınca ıptal ettım, tabanda sadece 7 -8 kılo hagen kum olacak..butcede 150 tl cıvarı, sessızlık konusunda tetra onereceksınız sanırım, dıger tankımda 1200 modelını kullanıyorum :)
Hangisini Secmeliyim?
[QUOTE=Akvarist Görkem]Merhaba Ali Bey,

Sadece belirttiğiniz iki marka arasında bir seçim yapacak olursak Sun Sun bir tık daha sessiz diyebilirim.[/QUOTE]

malesef ıkısı arasında kladım dolabıma bu ıkısı sıgıyor yukseklık acısından, gonul ıster dıger sıganları almak ama vatoz tankım ıcın alacagım, cok yuksek paralar veremeyecegım..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.