ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Burak Çeviker
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Şubat 2014 21:34
Son Ziyaret:
15 Mayıs 2014 10:27
Toplam Mesaj:
20 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Çeviker
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Cahilimde Cahilim
:) Sağlık olsun :)
Sarı prenses karın şişliği
Resim koyabilirseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz.
Beyaz benek
Merhaba.Öncelikle geçmiş olsun.Panik yapmayın.Anlaşılan karantina akvaryumu gibi bir şansınız yok.Tavsiyelermi göz önünde bulundurarak şu yolu izleyin.Öncelikle hiç bir ilaç kullanmayın.Çünkü ana tankınızdaki bakterileri öldürürsünüz.%20 dip çekimi yapın Aynı oranda taze dinlenmiş su ekleyin.Lakin akvaryum suyunuzla,ekleyeceğiniz taze suyun aynı derecede olmasına dikkat edin.Taze suyu ekledikten sonra 2 kaşık kaya tuzunu akvaryuma ekleyin.Bu işlemi 3 günde tekrarlayın ve kademeli olarak ısıyı 30 dereceye çıkarın 30 derecede dış parazitler (beyaz benek) yaşayamaz.Sağlıklı balıklar.
Saulosilerim kararıyor
Merhaba.Balıklarınızda ki kararma büyük ihtimal stres kaynaklıdır.Sürtünmenin 2 nedeni var tahminimce biri dış parazit,diğeri su oranlarında ani değişme.Su değişimlerini yaparken akvaryumla yeni suyun aynı derecede olmasına dikkat edin.Ve akvaryumunuzun balıklarınız için uygun dekora sahip olup olmadığı araştırın.
sarı prensesler
Öncelikle merhaba. Balıklarınızın rengi zaman oturacaktır biraz sabırlı olun.Balıklarınızdan erkek var ise zamanla siyah bandı ortaya çıkacaktır.Dişilerde zaten aman aman koyu bir bant görmeniz mümkün değildir.
Bu kadarda Korkaklık Olmazki
Sarı prensesler ürkek ve saklanmayı seven türlerdir.Her ne kadar akvaryuma ve ortama alışsalarda ürkeklikleri devam edecektir.Yanlarına İceman cichlid türünü eklemek size bir nebze yardımcı olacak balıklarınıza cesaret verip gezinmelerine yardımcı olacaktır.Sağlıklı balıklar.
cinsiyet belirleme
Erkeğin dibi dibi :)))
sarı prenseste çifteşme
Beklemeye sabrınız yok ise değiştiriniz.Benim şahsi fikrim ellemeyin.Erkek balığınız zamanı geldiğinde üstünlüğünü ilan edecektir.Kızışınca yahut biraz daha boylanınca.Çiftleşmelerinde bir sorun olmaz.Büyük dişiler başka erkek yok ise kendinden küçük erkekler ile çiftleşebilir.Bu konuda garanti verebilirim.Sağlıklı balıklar.
sarı prenses hakkında birkaç soru
Sarı prensesler yapısı gereği utangaç ve saklanmayı seven balıklardır.Bu sorunu,yanlarına cesaret verici cana yakın türler ekleyerek çözebilirsin.Örneğin İceman,Saulosi gibi. Erkek balığınızı kanımca değiştirmenize gerek yok.Balık zamanı geldiğinde üstünlüğünü kuracaktır.Yani boylanınca.Ayrıca dişi hazırsa kendinden küçük erkekle çiftleşebilir.Sağlıklı balıklar...
1 Haftalık sarı prenses.
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:1 Haftalık sarı prenses yavrularımın anüs kısmında sivilce ucu gibi bir çıkıntı oluştu.(bir kaç tanesinde)

Akvaryum Kapasitesi (litre):30 litre yavru akvaryumu.

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:-

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon:İÇ filtre (şelale aparatı)

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :2 günde bir %20+- taze su değişimi.
 
Bİlgisi olan varmıdır arkadaşlar.Bu konu beni son derece endişelendirdi. Burak Çeviker2014-03-29 12:35:48

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.