ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Vettel
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2014 14:20
Son Ziyaret:
13 Haziran 2016 12:20
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sinan Uzunoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 8 MESAJI

Mücevher Balıklarım Kırmızı Değil
Arkadaşlar 10 tane mücevher balığı aldım sadece biri kırmızı diğerleri afedersiniz dere balığı gibi acayip ürkekler 3 ay oldu hala bam güm akvaryuma çarpıyorlar yanına geldiğimde eskiden karma ciklet besliyordum hiç bir sorun yoktu bu türü aldığıma pişman oldum resmen aşağıda resimleri var cinsiyetleri nedir ne değildir yardım eder misiniz hepsi aynı sanki bunların.Birde Gnays kayaları koydum onlardan dolayı mıdır nedir bilmiyorum aşırı derecede kahverengi yosun oluşuyor yada kullandığım silis kum dan mı yapıyor anlamadım ışık falan değil çünkü aynı ışığı daha öncede kullandım.

[img]http://i.hizliresim.com/mL5qdV.jpg[/img]
[img]http://i.hizliresim.com/1drjrp.jpg[/img]
[img]http://i.hizliresim.com/7vP2M5.jpg[/img][EDIT]Vettel,2016-06-01 19:48:38[/EDIT]
30 LT Bitkili Nano Akvaryum Mayalı Sistem Co2
Teşekkür ederim yukarıda arkadaşların dedikleri uyarıları göz önüne aldım arkaya siyah fon almayı düşünüyorum böylece siyah olan filtre borusu dikkat çekmeyecek o kısımlarada çınar bitkisi ektim büyüdüğünde gizler o kısımları mayalı sistemimede siyah çorap geçirdim askerde öğrendiğim bir taktikti :D
30 LT Bitkili Nano Akvaryum Mayalı Sistem Co2
Teşekkür ederim arkadaşlar filtre dahili olduğu için çirkin duruyor evet tam kapaklı akvaryum o kısımlara bitkiler koyarak engelleyeceğim ileride.
30 LT Bitkili Nano Akvaryum Mayalı Sistem Co2
Fotoğraf: 







Kapasite (litre): 30 LT
Canlılar: Moli Lepistes 

Malzemeler: Quick g338 nano akvaryum , JBL zemin toprağı JBL ikinci katman kum, Mango Kökü, 100w ısıtıcı, 

[VID]https://www.youtube.com/watch?v=onnlzwHcIvA[/VID]
30 LT Bitkili Nano Akvaryum Mayalı Sistem Co2

Arkadaşlar 200LT Ciklet akvaryumumun yanına 30 litrelik bitkili nano akvaryum ekledim içerisinde canlı doğuran besliyorum naçizane görüşlerinizi bekliyorum.



jebo/lifetech dış filtrelerde tıkırtı sorunu
Tıkırtı sorununun çok basit bir çözümü var plastik topu falan çıkarmayın orjinalinde ne varsa o şekilde olsun filtreniz. Filtrenizi tam şekilde doldurup kapattıktan sonra tıkırtı yapıyorsa OUT çıkış vanasını biraz kısın sesin kesildiğini göreceksiniz birkaç saniye kısık çalıştıktan sonra vanayı açın sessizce çalışmaya devam etsin filtreniz.
Merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım.
Arkadaşlar akvaryumumu hazırlıyorum lifetech 838 dış filtre aldım içindeki seramikler az ve ekleme yaptım ağzına kadar doldurdum.Akvaryum masamda yarın elimde olucak ve içerisini doldurup bekletmeye başlıyacağım. Bir sorum olucak dış filtre ortalama elektrik tüketimi ne olur faturaya yansıyan tecrübeleriniz nelerdir ?






Merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım.
Merhaba sevgili dostlar. Öncelikle bu güzel forumdaki herkese teşekkür ediyorum çok şey öğrendim buradan. Şu an 80LT lik akvaryumum var ve 4 adet sarı prenses besliyorum 200 lt lik yeni bir akvaryum alıcam tam kapalı üstü ve jebo 835 veya 838 dış filtre almayı düşünüyorum 4 sepetli. Sizce Sarı prenseslerin yanına başka hangi balıklardan kaç adet eklemeliyim ? Dış filtre de sepet dizilimini nasıl yapmalıyım Jebo filtrelerde tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.