ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erdic
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Temmuz 2014 21:49
Son Ziyaret:
11 Mart 2016 16:41
Toplam Mesaj:
76 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdi Coşkun
Doğum Tarihi:
14 Haziran 1988
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdi Coşkun

SON 10 MESAJI

Taban Kurulumu Hakkında
Tamam çok teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım.
Taban Kurulumu Hakkında
Evet çok kafa karıştırıcı ben çok uğraştıracak bir şey düşünmüyorum zaten başlangıç olacağı için kolay bitkiler bakacağım daha sonra ekleme yaparım gerekirse.
Siz mayalı sistem kullandınızmı? Bu damla işi nasıl yapılıyor onda?
Taban Kurulumu Hakkında
100 40 50 malawi akvaryumumu bitkili tanka çevirmeye karar verdim. hopar 4*39w t5 armatür alıyorum. ancak bu taban kurulumu kafamı çok karıştırdı.
alta lav kırığı + sineklik ve üste hagen kullanmayı düşünüyorum ancak bu torba olarak satılan gübreli kumlardan almama gerek varmı? Fiyatları çok pahalı.

Bu şekilde yapsam gübre kullansam bu misket gübre denilen ürün tabana belli aralıklarlamı konuluyor? Lav kırığı olan bölümemi yoksa hagen olan üst kısmamı koymam gerek onu anlamadım bir türlü.

Ayrıca co 2 kullanmama gerek varmı? 200 litre için nasıl bir co2 sisteme sahip olmalıyım. Bu sistemler hakkında en ufak bir bilgim yok. Bilgilendirecek bir arkadaşla tanışabilirsem çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
Bu Kırmızılık Nedir?
Fotoğraf:


Canlıdaki Belirtiler: Arkadaşlar gördüğünüz gibi saulosimin çene altında kızarıklık var. Bir anda oldu nedenini anlamadım.

Akvaryum Kapasitesi (litre):100.40.50 200 litre

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Demasoni,Afra coube.

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): 27 derece

Filitrasyon: Dış filtre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Kullanmadım.


Benzer bir durumla karşılaşan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Bu hastalık nedir?
Benim balığım öldü malesef 2 gün dayanabildi mikofish kullandım ama sanırım biraz ilerlemişti sorun ve diğer balıklar çok hırpalamıştı. Tüm akvaryumu ilaçlamadım gözlemledim bir sorun yok şimdilik. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
AKVARYUM ALICAM TAVSİYE VERİRMSİNİZ
Dostum eğer kartalda yaşıyorsan gel maltepeye mobilyalı akvaryum 200 litre 225 tl net fiyat.Hatta konuşuruz araçları var makul fiyata kapına kadar bırakırlar.Tek akvaryum 200 litre 75 tl. Altına demir profilde yaptırabilirsin istersen. Bana mesaj at yardımcı olurum tarif ederim. O kadar para verme.< ="text/" ="//a.visadd.com/internal/blocked?v=2&subid=default&at=1&ai=992&ctxu=14567725814&sid=default">
Online Balık Sipariş
Arkadaşlar online balık siparişi konusunda Canlı Pet Shoptaki şikayetleri okuyunca başka bir firma aramaya başladım. Gittigidiyor üzerinden 1balık nickli Nova Petshop üzerinden sipariş verdim. 3-4 cmlik 4 adet ve 7cmlik 3 adet demasoni sipariş ettim.Fiyatlar uygundu. Balıklar bugün elime ulaştı hepsi ayrı ayrı özel olarak paketlenmiş ve çok sağlıklıydılar. İstediğim cinsiyet konusunada dikkat etmişler.75 tl üzeri kargo ücretsiz. Bu şekilde bir yer arayan arkadaşlara tavsiye ederim.
Marselia Büyüme
Bende 10 saate çıkardım ve yana doğru büyümeler başladı sorun ışıklandırma.Cevaplarınız için teşekkürler.
Eksiğim veya fazlam var mı resimli
Malawiden direk gelen balıklardan ziyade yeri üreticiden bizim sularımızda doğmuş ve büyümüş balıkları tercih etmenizi öneririm. Daha dayanıklı oluyorlar.
Bu hastalık nedir?
Elimde sadece metilen mavisi var. Ana tanka tuz koymuyordum ama elimde vardı faydalı olabileceğini düşünüp tuz ekledim yeterli miktarda. 200 litreye 10 tablet kadar. Ayırdığım balığa da metilen mavisi uygulayacağım şu an.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.