ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
piranha4114
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ağustos 2014 12:05
Son Ziyaret:
11 Nisan 2015 00:17
Toplam Mesaj:
105 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
nejdet can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

nejdet can

SON 10 MESAJI

Pacu ve Piranha Arasındaki Farklar
Pacunun yüzgeçleri daha büyük olur, natterinin daha küçük ,pacu yavruyken benekli olur büyüyünce çoğunlukla siyah, natteri de benekli olur ama bazen daha küçük ve çok benekli büyüyünce altın gibi pulları çıkar tabi bu beslenmesine bağlı fullred f0lar kırmızı karınlarını hep korurlar, pacunun kuyruk yüzgecinde bir çizgi vardır,natteri de 2 tane natterinin alt çenesi çıkıktır pacunun aynı hizzada ve kafası yuvarlakımsıdır ,pacuların dişleri bizim azı dişimiz gibidir natterilerim sivri üçgen şeklinde dişleri olur.Aklıma gelenler bunlar böyle ayırabilir siniz?
Piranha türü ?
Balık 100 deyüz pacu ağız yapısı vücut yapısı kuyruk yapısı yüzgeç diş herşeyden anlaşılır aralarında dağlar kadar fark var.
jaguar cikletler
2 sene geçmiş meraba nasıl üretebiliyoruz jaguarı ..
Çoook iştahsızlar
Denizde ben yakalayıp içini temizleyip veriyorum hatta tuza bandırında 2 3 kere bende yedim bana birşey olmadı.
Akvaryum ömrü
Arkadaşlar 1 metrelik mobilyalı ortasında destekli akvaryumum var 5 yıldır kullanıyorum bir akvaryumun ortalama süresi kaçtır çatlama ihtimali var mı?
Çoook iştahsızlar
Arkadaşlar 2 adet piranham var elime bile saldırıyorlardı ama ölü balıklara karşı çok iştahsızlar istavrit falan arıyorum kurt karades tek yaptıkları koklamak arada bir yedikleri tek şeyde kefal balığı.Nasıl iştahlandırırım???
kedi balığı büyük vatoz
Adı zaten yürüyen kedi balığı olduğu için doğasında yağmur yağerken gölden göle göç edermiş suyun dışında çırpınarak yani istediği zaman atlayabilir akvaryumun üstü kapalı olsun çok çabuk büyüyorlar ve benim 4 cm lık kedi balığım en küçük balığımsdı 2-3 ay sonra 30-40 cm olmuştu akvaryumda terör estiriyodu.
kedi balığı büyük vatoz
Varoşlardan birşey olmaz fakat cikletler açılırsa gözünden başlar vatozu ters döndürür etli yerini yer şahsen balıklarımla ilgilenmezler 5 tane vatozum böyle oldu kedi balığına gelirsek balıklar çiftleşirken yumurtaları yere bırakır tam o an kedi balığıgelip yiyebilir veya çok rahatsız eder kedi balığı eğer yılan gibi pembemsi gerçek adı yürüyen kedi balığı ise her sorunla karşılaşırsın çok yamyam acıktımı akvaryumdan atlar her yerde yem arar suyun dışında günlerce yaşayabilir.
Piranha yumurta
İçinde kırmızı bir kum var aldığımızda galiba bunu türünü biliyor musunuz suyu nasıl etkiler. http://i.hizliresim.com/Z1O97o.jpg
Birde yağmur suyu için osmos cihazı arıyorum en ucuzu 350 lira 2.el çok pahalı ucuza bulduğum zaman alıcam akvaryumcuda görmüştüm zaten yumurtalarını akvaryumda da tek o balıklar vardı Piranha da cinsiyet belirlenemiyormuş diye biliyorum anüs cent derseniz elime alamam bi ara alım dedim hayla izi var ısırmıştı ve akvaryuma ekimi yaklaştırınca saldırıyorlardı.. Ama aç olmuyolar et attım mı yavaşça yiyorlar anca aç bırakınca saniyede parçalıyolar.
Yumurta
Güncel:(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.