ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Enes54
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Şubat 2016 16:50
Son Ziyaret:
24 Ekim 2017 20:57
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Enes Yaman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Enes Yaman

SON 5 MESAJI

Büyük Kuyruk Daha Büyük Kuyruk
Başka sedepten ölmüşte olabilirler. Ama bu tür high dorsal varyeteleri besliyorsanız çok rahat erkeklerin kuyruklarını taşıyamadıklarını görürsünüz. Ölüm sebebini buna bağlıyorum. Bu arada ölenler hep erkek lepistes[:?]
Büyük Kuyruk Daha Büyük Kuyruk
Öncelikle herkese hayırlı günler. Hobi hakkında ne öğrendiysem forumdan öğrendiğimi söylemeliyim.Bu hobinin gelişmesinde insanların bilinçlenmesinde formuma yorumlarıyla destek olan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. Gelelim asıl meseleye...
Geçen sene yerli lepistes ile başladığım hobide ful reddi tanımamla ona sahip olmak olmam gerektiğini hissettim. Hani daha güzel ya.Hani kuyruğu koskocaman ya.Sonra bir üretici abimden edindim bu güzel canlıları başladım beslemeye. Bir sürü yavru da verdiler bana.
Aradan bir yıl geçti. İyice güzelleştiler kuyrukları da büyüdü. Nitekim bu kuyruk onların eceli olacakmış. Çünkü büyük kuyruklarını taşıyamamaya başladılar. Yaşlandıkça belleri bükülmeye başladı tıpkı bizler gibi.. Ve bu durum onlara ölümü getirdi. Çoğu erkek lepistesim bu sebepten öldü. Yani biz insanların daha iyisini daha koca kuyruklusunu istemesi yüzünden. Sizce bu doğru mu[:?] Bitmez tükenmez tamahımız yüzünden çeşitli seleksiyonlar ile çok sevdiğimiz balıklara bu reva görmek.
Nacizane fikirlerimdir
Yavru Lepisteslerin Sebepsiz Ölümü
Sağolun yiğit bey önerinizi dikkate alacağım. Ama bana göre farklı bir sebebi var gibi. İç hastalık gibime geliyor.
Yavru Lepisteslerin Sebepsiz Ölümü
Akvaryum 45 litre cama cam akvaryum iç filtre kullanıyorum. Su sıcaklığı 26 derece dolaylarında. Yaklaşık 100 tane full red yavrusundan 60 70 tane kaldı. 2 günde bir 5 litre su değişimi yapıyorum. Hiç ilaç kullanmadım. Yemleri ise rotıfish kabuksuz artemia, ahm yavru yemi ve cyclop eeze veriyorum.
Yavru Lepisteslerin Sebepsiz Ölümü
Herkese selamlar olsun. Arkadaşlar 1-1.5 aylık full red lepisteslerim ölmeye başladı. Hergün 2-3 tanesi ölüyor. Balık ilk önce yüzememeye başlıyor akvaryumun içinde baş aşağı sürüklenip duruyor. Aynı gün içinde de ölüyor. Yaklaşık 30 balığımı böyle kaybettim. Var mı arkadaşlar bir çözümü???

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 14 Online Kullanıcı, 8 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.