ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
utoku
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1035
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mart 2016 14:15
Son Ziyaret:
28 Aralık 2023 15:24
Toplam Mesaj:
1157 [0.39 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Utku TOK
Doğum Tarihi:
01 Aralık 1982
Yaş:
41
İl:
Mugla
Meslek:
Yüksek Gıda Mühendisi ve İSG Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Utku TOK

SON 10 MESAJI

Hangi Güç Kaynağı Kullaniyorsunuz
[QUOTE=tdenizs]

Hayırlı olsun Cafer Bey.Güzel günlerde kullanın inşallah.[/QUOTE]

Deniz Bey vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Benim de bir sorum olacak. Yanıtlarsanız memnun olurum. Elektrik kesintilerinde sadece hava motorum çalışsın istiyorum. Hava motorum 35 w (resun lp40) Line-interactive 2 kVA modellerle kaç saat elektrik yokken besleme yapabilirim.

İstiyorum ki bu gibi durumlarda 1 gün besleme yapabilsin.

Teşekkür ediyorum.
Naturel Yem
[QUOTE=Carl]
Sağ tarafta tekrar görünce tutamadım kendimi yazdım. Siz gittikten sonra bir çok yem denedim açıkçası sizin yemi kullanırken balıklarımın hırçınca yediği başka bir yem olmadı diyebilirim. En son neden bıraktığınızı yazmıştınız ve balık çiftlikleriyle çalışacağınızı yazmıştınız. Bir Websitesi açsanız veya havale sistemi ile çalışsanız yani ne üdüğü belirsiz GDOlu saçma sapan un mamüllü yemi balığıma vermektense 2 katı ücreti + kargoyu kendim ödeyip piyasadaki en yüksek kalitedeki yemi kullanmak isterim. Ürünün içeriği zaten mükemmelliyet içeriyordu. Keşke geri dönseniz vatoz içinde ayrı bir yem üretseniz yani varya şu yemi yurt dışında olup pazarlasanız balığın verdiği tepkiyi gören kişi 5-10 kova sipariş eder. [/QUOTE]

Tekrar Merhabalar,

Güzel eleştrileriniz için teşekkür ederim. En iyisini yapmaya çalıştık ve başardık diyebilirim. Perakendeye ilk başladığım günde söylemiştim. Amacımız büyük markalara kafa tutmak değil, balıklarımıza en doğru ve sağlıklı yemi vermekti. 3 sene gerçekten çok zor zamanlar geçirdim. Olmayınca da olmuyor, bir yerden sonra kabul etmek lazımdı. Tekrar güzel eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. Daha önce bizden yem alan dostlarımıza yem göndermeye devam ediyoruz. Özelden ulaşırsanız konu hakkında yardımcı olurum. Sadece yemi ilk kez alacaklar için perakende satışımızı kaldırdık. Bunun nedeni de bize ve yemimize alışan dostlarımızı yarı yolda kalmaması içindi.

İyi günler dilerim
Naturel Yem
[QUOTE=Mehmet Y]Utku bey elinizde yem halen mevcut mudur birde ben denesem?

.[/QUOTE]

Mehmet Bey Merhaba,

Perakende yem satışımız bitmiştir. İlginize teşekkür ederim.

İyi günler dilerim
F0 Blue Zaire Moba 3 Dişimiz Ağzı Dolu Sf3
[QUOTE=DrTuren]

Utku Abi. Teşekkür ederiz.F0 Mobalar'da çok dekorasyon değiştirmemek lazım yoksa 1 yıla kadar yavru yapmazlar. Allah size de herkese de kolaylık versin.[/QUOTE]

Kardeşim,

2 yıl akvaryuma el sürmediğim halde yavru alamadığım setlerim oldu. Bunun nedeni de moba erkek ile alakalı. Umarım sen gönlüne göre bir koloni bulmuşsundur.

İyi günler dilerim
F0 Blue Zaire Moba 3 Dişimiz Ağzı Dolu Sf3
Hayırlı olsun,

F0 mobadan yavru alabilmek gerçekten çok zor. 8 senede o kadar çok balık geçti ki elimden anlatamam. Her halde toplamda 10 kolonim oldu. Sadece 2 koloniden yavru alabiliyorum. Allah kolaylık versin.

İyi günler dilerim
Naturel Yem
[QUOTE=ttmantt]

Utku bey merhaba, şimdi sizden yem tedarik edemeyecekmiyiz. Yazılanları okudum çok üzüldüm. bu işin bir dönüşü olmalı mutlaka[/QUOTE]

Bahar Hanım Merhaba,

Eski müşterilerimize yemimizi göndermeye devam edeceğiz ama yeni satışımız olmayacaktır.

Sağlıklı günler
Naturel Yem
[QUOTE=Carl]Cidden çok üzüldüm aşırı kaliteli bir yemdi. Gönül isterdi ki yurt dışından gelen vasat ürünlere servet saçmayalım biraz ülkenin durumu birazda ülkedeki akvaryum kültürünün durumu ortada olunca sonuç kaçınılmaz olmuş. Utku bey yem için canı gönülden teşekkür ederim Naturel yem benim gönlümde taht kurmuş bir yem olarak kalacaktır Endler balıklarımın neredeyse birbirleri ile kavga edecek seviyede hırçınlaşarak yediği bir yemdi ve balıklarımın iştahla yemi yediğinde ben daha mutlu oluyordum. Hayatınızda size başarılar diler bize kattığınız bu tecrübe içinde teşekkür ederim.[/QUOTE]

Merhabalar,

Güzel ve olumlu eleştirileriniz için gerçekten tekrar teşekkür ederim. 3 sene boyunca tek hedefimiz kaliteli yem ve müşteri memnuniyetiydi. Sanırım hedefimizi tutturduk. 3 sene boyunca kaliteli yem ile siz değerli dostlarımızı buluşturduk. Umarım herkes için önümüzde yaşadığımız süreç de en iyi şekilde sağlıklı geçer.

Sağlıklı günler dilerim
Utku TOK
Naturel Yem
Tüm Dostlara Merhabalar,

2017 Mart ayında satışa sunduğumuz Naturel Yem Markamızı daha öncede bahsetmiş olduğum nedenlerden dolayı, 2020 Mart ayında yani 3. senemizde sonlandırma kararı almış bulunmaktayım. Tüm gelir-gider hesaplarımızı yaptık ama perakende satışta 3 sene boyunca hedeflerimizin çok çok altında kaldık. 3 seneden bu yana da perakende satışımızda zarar ediyoruz. Zararı etme nedenimiz çok çeşitli ve buradan sizleri sıkmak istemiyorum.

Bu süre zarfında bir çok arkadaş hatta dost edindik. Bu en büyük kazancım oldu. 3 senedir sadece yemimizi kullanan 1 kişi yemimizi beğenmediğini ifade etti. Bu da bizim için büyük bir başarı olduğu kanaatindeyim. 3 sene boyunca yanımızda olan, olmayan herkese teşekkür ediyorum tekrardan. Yerli markamızın hep destekçisi oldunuz ama ne yazık ki bugün artık yolun sonudur.

İyi günler dilerim
Saygılarımla
Sonunda... F0 Frontosalar
[QUOTE=DrTuren]Vay Maşallah 🧿 Heycanla Tankı hazır hale getirecem insallah Abi ben de :)[/QUOTE]

İnşallah
Naturel Yem
[QUOTE=Ogretmen]Hocam linki tıklayınca, trendline kuzu etli köpek maması, çıkıyor.😬😬

[/QUOTE]

Hakan Bey Merhaba,

İlan süresi 10 gün olduğu için süre dolduktan sonra yeni ilanlar açıyoruz. Güncel ilanı paylaşacağım.

İyi günler dilerim

[QUOTE=Ogretmen]Hocam linki tıklayınca, trendline kuzu etli köpek maması, çıkıyor.😬😬

[/QUOTE]

Merhabalar,

Güncel satış linkimiz aşağıdadır.
[URL]https://www.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/naturel-yem-garantili-dogal-150-gr-vakum-paket_pdp_525350457[/URL]

Astaksantin içerikli yemimiz:
[URL]https://www.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/naturel-yem-astaksantin-icerikli-150-gr-vakum-paket_pdp_525350430[/URL]

Saygılarımızla

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.