ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tufanguler70
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Aralık 2006 17:13
Son Ziyaret:
06 Şubat 2009 19:30
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tufan
Doğum Tarihi:
17 Kasım 1970
Yaş:
53
İl:
Istanbul
Meslek:
teknik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

TUFAN GÜLER İst.ŞİŞLİ
0542 4342397
100*50*35 malavi ciklet

SON 8 MESAJI

ince kum
Arkadasım mutfaklarda un eleklerinden al eleğin içine parça parça kumu koy çeşmenin altında elinle ovarak yıka temiz kovaya koy tamamını yıkadıktan sonra yıkanmış kovanın içine kaynamış suyu doldur ve içinede kaya tuzunu önceden koymayı unutma 3-5 saat sonra suyunu durula yani kaya tuzunu akıt ve akvaryumuna koy suyunu doldur hafif bir buğu göreceksin suda filtreni çalıştırınca buda ortadan kalkacak ve pırıl pırıl olacak. Kolaygelsin. Smile
Kum
Arkadasım mutfaklarda un eleklerinden al eleğin içine parça parça kumu koy çeşmenin altında elinle ovarak yıka temiz kovaya koy tamamını yıkadıktan sonra yıkanmış kovanın içine kaynamış suyu doldur ve içinede kaya tuzunu önceden koymayı unutma 3-5 saat sonra suyunu durula yani kaya tuzunu akıt ve akvaryumuna koy suyunu doldur hafif bir buğu göreceksin suda filtreni çalıştırınca buda ortadan kalkacak ve pırıl pırıl olacak. Kolaygelsin.   Smile
otomatik yemleme makinasi
Ok proje aşaması ve resimli bir anlatımla koyayım ki herkez rahatlıkla evinde yapabilsin.teşekkürler.
OTOMATİK YEMLEME MAKİNASI YAPIYORUZ
Slm. arkadaşlar bu şemayı yapmaya çalışmak çok güzel kabul ediyorum fakat burada göremediğiniz birkaç hendikap var 1- elektirik kesintilerinde zamnlayıcılar şaşıracak 2- elektronik devreyi yapmak kadar mekanik sistemi de yapmak bir o kadar zor olacak 3- herkezin kolaylıkla yapamıyacağı birşey ama bununla ilgilenen arkadaşlara da saygı duyuyorum tabiki fakat ben bir saat teknikeriyim hani sitede şu duvar saati ile çalışan bir sistem varya ben onu geçen sene yapmıştım ve mükemmel çalışıyor ve çok ucuz bir maliyet sistem de çok basit hiç kimse endişe içinde bakmadan yapabilecek. yardımcı olmak isterim özel mesajla cevap verebilirim. saygılar.
otomatik yemleme makinasi
slm ben saat teknikeriyim ben kendimce sizlerin bahsetmiş olduğu gibi bir sistem zaten yapmıştım makina olarak her duvar saati makinası olmaz tabiki yem ve kutu ağırlığını taşıyabilecek bir makina olmalı ki bu tip eski makinalardan hala var. yardımcı olmamı isteyen arkadaşlarla özel masajla konuşabiliriz. bu sistem bizler için hem çok ucuz hemde kendi yapmanın mutluluğu bir harika. saygılar.
Yavru Resimleri Katılımınızı bekliyorum..

bunlarda benim aykuyruk black moli , damızlık kılıç kuyruk ve damızlık lepistes yavrularım başka açılardan da çekip forma ekliycem toplam olarak yaklaşık 75-80 ad ve sadece 2 ad kayıp verdim çok şükür inşallah sağlıklı büyümeye devam ederler.

img224/354/yavrularir5.jpg

Birkaç sorum olacak

arkadaşım öncelikle tankını büyütmeye çalış çünki yakında dişiler yavrulayınca balıklara yetmeyecek daha büyük bir tankla hem balıklar huzurlu yaşar hemde sen daha çok zevk alırsın. saygılar sağlıklı balıklar.

Velifera ve kılıç.
arkadaşlar şunu unutmayın hamilelikten şişmiş ve doğuramayan balıklara mutlaka canlı yem verim ve sonrada nasıl teker teker doğurduğunu oturup izleyin. belki yanlıştır ama ben 37 yaşındayım ve çocukluğumdan beri bu yöntemle doğurtuyorum ve hiç zararını görmedim. herkeze sağlıklı balıklar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.