ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rickhy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mayıs 2017 01:00
Son Ziyaret:
03 Haziran 2017 13:40
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Furkan Akgüner
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Furkan Akgüner

SON 5 MESAJI

Ticari Amaç
7,62 cm Flower Horn AAA 13 dolar, 2,5 cm Flower Horn AAA 0,20 cent. Hangisi mantıklıdır ? (toptan fiyatlar)
Ticari Amaç
[QUOTE=ahmett35]Tropheus Bemba baka bilirsiniz.koloni olarak 1.500 TL gibi bir fiyata satabilirsiniz.Pahalı türler vardır ama Türkiyede alıcı bulamayabilirsiniz .japon,lepistes,vatoz vb. türler çok satar ama para etmez.[/QUOTE]

Bahsettiğiniz türü 5cm boyutunda tanesi 2 dolardan yüklü miktarda alabiliyorum. Sizce iyi bir alışveriş midir ?
Ticari Amaç
Lütfen benim bu işi yapıp yapamayacağımı sorgulamayın, bana diyin ki şu türü getirebilirseniz, elden çıkarması kolay ve yüksek fiyatlara satılabliyor.
Ticari Amaç
Şöyle bir konu açmıştım, fakat pek ilgilenilmedi.
Merhaba, ben akvaryum balığı üretimine başlamak istiyorum. Arkadaşlar tür tavsiyelerinize açığım. Yeterli alanım ve sermayem var. Sizce hangi türe yoğunlaşmalıyım ? En karlı olarak, üretime yatkın tür nedir ? Farkındayım bu çok ucu açık bir soru fakat ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Uzakdoğudan Tayland, Kamboçya filipinler gibi ülkelerde bağlantım var, o taraflardan istediğim türü getirtebilirim. Bana tavsiyeleriniz nelerdir ? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben 200 lt. akvaryum alıp chiclid besleyip [K]çoğaltmayacağım[/K]. Tayland Allfish firması fiyat listesi elime ulaştı. Aklınıza gelebilecek tüm deniz balıkları dahil yüklü alım yapacağım. Hangi tür'e odaklanmalıyım, her boyuttan pahalı bulunması zor balık getirtebilirim? Çoğaltması üremesi çok zor farkındayım onu zaten sonraki evreye bırakıyorum. Lütfen bana tür tavsiyesinde bulunun, 10.000 adet clownfish'e yoğunlaştım. Daha mantıklı türler var mıdır ? Hangi boyutlarda getirmeliyim ? Büyütüp satmak mı ? büyük alıp hemen elden çıkarmak mı karlıdır ? İyi bir yatırımla bu işe gireceğim lütfen bilgi birikimlerinizi benimle paylaşınız. Evet ticari amaçla yapıyorum fakat büyük bir hizmet olacağına da eminim.[EDIT]rickhy,2017-05-13 15:02:14[/EDIT]
Üretim İçin
Merhaba, ben akvaryum balığı üretimine başlamak istiyorum. Arkadaşlar tüm tavsiyelerinize açığım. Yeterli alanım ve sermayem var. Sizce hangi türe yoğunlaşmalıyım ? En karlı olarak, üretime yatkın tür nedir ? Farkındayım bu çok ucu açık bir soru fakat ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Uzakdoğudan Tayland, Kamboçya filipinler gibi ülkelerde bağlantım var, o taraflardan istediğim türü getirtebilirim. Bana tavsiyeleriniz nelerdir ? Teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.