ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
deaker
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Temmuz 2017 17:59
Son Ziyaret:
12 Temmuz 2019 22:46
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onur yazan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

onur yazan

SON 6 MESAJI

Yeni Kurulum (karlı Kayalık) Tavsiye
Kaya Eklersen alanı biraz daha düşüreceksin.Acele etme duruma göre eklenebilir sonra.Bitki için yorum yapmak zor.Kişisel görüşüm gerek Yok arka fon iyi duruyor.
Yeni Kurulum (karlı Kayalık) Tavsiye
Bulabileceğinizi düşünüyorum.Yem olarak Spirulina yemler marka ve fiyat olarak değişir ufak bir araştırmayla bulursunuz.Haftada 1 sebze ve yine hafta da 1 protein ağırlıklı yem verilebilir.Yem olayı o kadar geniş bir yelpaze olduğu için ucu açık bir konu önce seçtiğiniz balığı iyice inceleyin daha sonra yem araştırın.Yemi de İnternet ten bulabiliyorsunuz ve kolaylıkla siparişini verip kapına kadar getiriyorlar.Bir kaç çeşit yem alın güzel bir program yapıp balıklarına diyet programı gibi uygulayın.
Yeni Kurulum (karlı Kayalık) Tavsiye
Hacim bakımından tek tür bakmanız daha iyi olur ama illa karma derseniz Sarı prenses ve Demasoni uygun olur kanaatindeyim beslenmelerine de dikkat etmeniz gerekir.1E 4D sp ve 1E 4D demasoni olur.Saulosi tek tür zaten erkek mavi dişi sarı olduğu için karma hissi yaratır.2E 8D bakılabilir.Sp ve demasoni saulosi ile karma yapılması pek uygun düşmez.Kırılma yapabilir.Tercih sizindir
Yeni Kurulum (karlı Kayalık) Tavsiye
Akvaryumunuz hayırlı olsun güzel görünüyor.vermiş olduğunuz ölçülerde boş hacim 220 litre civarı dekor ve kumla bu daha aşağıya düşecektir.Balıklarınızın daha sağlıklı olması düşüncesiyle tür seçiminizi buna göre yapmanız daha mantıklı olacaktır.kalabalık olmaması kaydıyla sp kolonisi olabilir.saulosi olabilir.Erkeği dişisi ayrı renkte oldugu için karma havası verir.demasoni de uygundur.Kişisel fikrim tek tür bakmanızdan yanadır.red moliro yu saymıyorum yine kendi kişisel tercihim hacim olarak yüksek olması gerektiğini düşünüyorum.
Balıklarımın Cinsiyeti
Kardeşim buradan ayrım yapmak zor.daha tecrübeli bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana .Bildiğim kadarıyla sürü balığı bunlar en az 6-7 balık grubu olması lazım üreme verimi olması için.Birde dişiler üstten bakıldığında solungaç kapakları hizasından itibaren daha kalın bir karına sahiptirler .Erkekler ise solungaç kapağı hizasından itibaren kuyruğa kadar incelir.
Balıklarımın Cinsiyeti
Evet sterbai çöpçü.Ayırım için en iyi yöntem tepeden bakmaktır. Dişilerin karnı dışarıya doğru yarım ay biçiminde şişkindir. Erkeklerde ise bu çok azdır veya hiç yoktur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.