ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hattat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Ocak 2007 18:48
Son Ziyaret:
31 Mart 2007 01:45
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onur inceoglu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

onur inceoglu...
gercegi gormen icin bir baligin renklerine bakmak yeter sana.ALLAH bir baliktaki kusursuz sanatta...

SON 8 MESAJI

Melek baligim hasta olabilir mi?

Arkadaslar melek baligim iki gundur dibe cokmus vaziyette hizli hizli soluk alip veriyor...neredeyse hic hareket etmiyor.Buyuk olasilikla hasta oldugunu dusunuyorum,siz ne dersiniz??bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

Melek Türü

cagatay bey bu baliklar has oz gold...diger melek turlerine gore daha fazla buyuduklerini okumustum.sahsen dogrulugunu kanitlayamam bende tricolor var.

saygilarimla

bakilabilecek en uysal tur hangisi??

aslinda ben konuyu genel olarak dusunmustum ama amerikan ciklitlerine yazmisik takdir moderatorlerin arkadaslar.cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

bakilabilecek en uysal tur hangisi??

bu aksam akvaryum sahibi olan bir arkadasim baliklarin surekli catisma halinde olmasindan gayet rahatsiz olmus vaziyette bana bu soruyu sordu.bende sitemizde buna cok guzel yanitlar alabilecegimizi kendisine ilettim ve yazmaya karar verdim.akvaryumumuz huzur dolu olsun istiyorsak ve ayni zamanda goz zevkimiz tatmin olsun  diyorsak sizce hangi turu beslemeliyiz??tavsiyelerinizin  bu konuyu merak eden bircok kisiye yararli olacagini umuyorum.

saygilarimla

Melek yavrulatmada detaylar

sorumu bu konu basliginin altina acmaya calisirken yeni konu olarak acmisim.hemen farkkettim moderotorumuze mesaj yolladim silmesini buraya tekrar acmak istedigimi yazdim 46.saniyede konu silindi...helal olsun hizli ve ciddi calisma bu olsa gerek.ben tekrar yazayim,sorun su ki 80.40.25 olculerinde ki 80 litre akvaryumumumda iki tane 10 ar cm i gecmis tricolor melek var.ben eziyet olmasin diye daha fazla almamistim.es tutsalardi belki seyir zevki acisindan 2 tane de yeterdi ama dusuk olasilik gerceklesmedi.es degiller hatta birbirlerine karsi gereksiz sertlik gosteriyorlar.simdi bu tanka kac tane daha almama gonlunuz razi olur?bunu ogrenmek istiyorum.saygilarimla profesyonel melekci dostlar..

melek akvaryumunda beta???
tesekkur ediyorum arkadaslar.sanirim 20 veya 25 litrelik extra bi akvaryum beta icin daha iyi olucak.saygilarimla
melek akvaryumunda beta???
arkadaslar ben bir melek akvaryumu kuruyorum.melekler ve bir cift kakadu,bunlarin yanina bir tane beta koymak istiyorum sizce beraber yasamalari mumkun mu??
80 lt ye kac melek??

merhaba arkadaslar.

80 cm uzunlugunda 25 cm genisliginde ve 40 cm yuksekliginde ki 80 lt akvaryumuma kac tane melek uygun olur...sadece melek cinsi dusunuyorum uygun rakam nedir? lutfen bilgisi olan arkadaslar tavsiyede bulunsun simdiden tesekkur ediyorum.saglikli baliklar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.