ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
akademi78
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ocak 2007 16:11
Son Ziyaret:
22 Şubat 2007 22:19
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

ilaçların birlikte kullanılması

iyi günler arkadaşar..yaklaşık 8 cm boylarında 8 adet ciklet balık besliyorum..benim sorum olacak.daha önce ilaç kullanmamıştım ve akvaryumun doğal dengesini çok zor sağladım.şimdi ise yaklaşık 10güne bir %30 dip çekimi ile birikte su değişimi yapıyorum..su değişimi esnasında içersine belirli oranlarda su düzenleyicisi, kaya tuzu, dezenfektan (contra) ve bactopur(sera) katıyorum hepsinin bir anda verilmesi sizce doğrumu, çok şükür şuan bir problemim yok ama aklıma takıldı aydınlatırsanız sevinirim.

s. prenses

Benim 1 erkek s.prenses ve 5 dişi sarı prensesim var. Dişi sarı prenmseslerim 3 aylık, diğerleri yaklaşık 8-9 aylık. Erkek sarı prensesim ile dişi sarı preseslerim sürekli dönüyorlar, titriyorlar. Hatta yumurta aldığını zannettim. Ama ilginç olan erkek sarı prensesimin ağız kısmı tam olarak siyahlaşmadı. Sadece hafifce var. Acaba çiftleşme dönemi mi. Ağzı siyahlaşmadan çiftleşebilirlermi?

"Lütfen İmla Kurallarına Dikkat Edelim"

Echoe2007-2-19 11:46:14
s.prenseslerin çiftleşmesi
iyi günler.5 tane sarı prensesim var.3 küçük 2 si yaklaşık 10 aylık..10 aylık sarı prenseslerimin dişi olanı erkek olandan boyut olarak biraz büyük ve sürekli kovalıyor.kovalayanda bir yerleri kazıyor.kazan eminimki dişi ama neden böyle yapıyor anlamadım..bu iki balığın çiftleşmesi mümkünmü..yardımlarınızı bekliyorumm
vitamin hapı kullanımı yardım...

İyi günler..s.prensesim daha önce kumlara sürtünüyordu bir kaç teknik uyguladım olmadı.en son akvaryuma tuz ekledim yine devam etti.sonunda balığı ayırarak tuz banyosu yaptırdım.10dakika.şimdi sürtünmesi çok ama çok azaldı fakat bazen çok sert agresif hareket ediyor bazen ise miskin misikin kumun üstünde yatıyor.akvaryuma vitamin hapı atayımmı bilmiyorum..düzenli dip çekimi ve su değişimi yapıyorum...yardım.

yunusum hasta yardım...

iyi günler..yunusumun yan yüzgeçleri ve kuyruk kısmı çürümeğe başladı.ve halsiz bir şekilde dolaşıyor.tuz banyosu yaptırdım bir kere ama hala bir care yok..ne yapabilirim..lütfen yardım..

yunusum hasta

iyi günler..yunusumun yan yüzgeçleri ve kuyruk kısmı çürümeğe başladı.ve halsiz bir şekilde dolaşıyor.tuz banyosu yaptırdım bir kere ama hala bir care yok..ne yapabilirim..lütfen yardım..

akvaryumdaki kabacıklar
çok teşekkürler..dip çekimi yapıyorum inş. balıklara bir zararı olmaz..
akvaryumdaki kabacıklar
iyi günler arkadaşlar..s.prenses ve yunus besliyorum..akvaryumunda iç filitre birlikte hava motoru var.akvaryumun içersinde sürekli küçük hava kabarcıkları ile dolu özellikle suyun üst kısmında.bunu önleyemedim bazıları bir problem olmaz diyor..bazıları ise çok zararlı diyor.gerçekten zararlı ise bunları nasıl önleyebilirim..düşüncelerinizi ve bilgilenirizi bekliyorum..teşekkürler....
yunusun kararması
iyigünler arkadaşlar.bir hafta önce erkek bir yunus almıştım..O zaman biraz koyuydu ama sanki şuan daha koyu neredeyse siyaha yakın bir renk aldı.davranışları gayet normal ama sizce bu rengi normalmi
akvaryum ısısı
İyi günler. Merak ettiğim bir soru var. Akvaryumun ısısı 26 derece. Dip çekimi yapıp akvaryumun %20 su değişimi yapacağım. Suyu oda sıcaklığında dinlenmiş su katacağım. Benim sorum şu; suyu 26 dereceye göre ayarlayıp katayım mı yoksa direk dinlenmiş suyu ekleyeyim? Sıcaklık farkı etken midir?

Lütfen imla ve noktalama kurallarına uyunuz. Mesajınızın tamamını küçük harf ile yazmayınız.
encort2007-1-27 22:56:46

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.