ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sonjolorjo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Şubat 2007 19:25
Son Ziyaret:
27 Şubat 2010 20:46
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ozan Karademir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ozan Karademir

SON 10 MESAJI

Dog face puffer

3 gün önce dog face puffer aldım.Aldığım yerde gayet sağlıklı ve kuru yemle besleniyordu.Aldığım günden beri diğer balıklarımım afiyetle yediği yemden almıyor sizce aldığım yerde beslendiği yemin aynısı mı almalıyım yoksa sadece bu bir alışma süreci ve ilerde yem almaya başlarmı?

Tatilde yemleme(deniz akvaryumu)
Arkadaşlar deniz akvaryumum var ve otomatik yemleme makinası arıyorum ancak başka bir derdimde mürenim var ve akvaryumdan atlamak gibi bir sevdası var o yüzden sizce müreni gitmeden önce yedirebildiğim kadar yedirip eğer bulabilirsem balıklar içinde tatil yemimi alayım yoksa müren, bir süreliğine bir akvaryumcuya bırakıp otomatik yemleme makinası mı alayım?
Zaten tatile gidersem 1 veya 2 hafta gitmeyi planlıyorum ancak otomatik yemleme makinası alırsam akvaryumun üstünü birazda olsa açmak zorunda kalacağım ki buda mürenin atlaması için yeterli.Sizce ne yapmalıyım?
Maroon clown a ne oldu?

Yavru balıklarımın olmasını hep hayal etmiştim onu kastettimUtangaçAkvaryumun ışığı günün büyük kısmında yandığı için su malum ısınıyor ve 30 derece çıktığı gördüm.

Maroon clown a ne oldu?
Dediğim gibi değerler normal seviyede akvaryumu 2 hafta önce aldım daha maalesef hiç doğum gerçekleştiremedim ve aldığım yerde balık orda yaklaşık 2 aydır duruyordu yani oturmuş bi balıktı hatta ordaki anemonunu aldım ona alıştığı için sadece 2 gün önce soğutucu taktırdım  su sıcaklığı 25 derecede seyretmekte sizce soğutucuyla bi alakası varmı? Resimleride en kısa zamanda koyacağım
Maroon clown a ne oldu?
Arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce bir maroon clown aldım ve ilk başta haraketliliği ve canlılığı  ilgimi çekti ancak son 2 gündür ne yemlere gelmekte nede anemondan ayrılmıyor hep ileri ve geri sürtünme haraketini gerçekleştiriyor ve yeni fark ettim heralde anemondan olsa gerek hayvanın derisi şeffaf bir tabakayla kaplandı ondan sonra acaba suda mı sorun var dedim ancak testlerin hepsinde su değerleri normal çıktı yardımcı olursanız sevinirim .
Sizlerden tavsiye
İstanbul anadolu yakasında arıyorum.
Sizlerden tavsiye

Deniz balık çeşitlerinin fazla olduğu bir akvaryumcu veya toptancı varsa adresleri ile birlikte yazabilir misiniz?

PS de sorun

Sorun şurda kuru köpük toplamıyor tam aksine aşırı sulu topluyor ben hep kuru köpükte tutuyordum ayarını.Bu arada su çekme miktarını kısarsam bu bir çözüm olur mu?

sonjolorjo2009-03-14 21:43:37
PS de sorun

Hava çekmesine izin verince daha az köpük çıkmasını sağlıyor ancak bu bile haznenin 2 dakika içinde dolmasını sağlıyor halbuki önceden 2 haftada bir boşaltırdım ne yapmamı öneriyorsunuz sizce böyle devam edip eski köpürtmesine dönene kadar çalıştırayım mı?

PS de sorun

Akvaryumda kumu eşeleyip camdaki yosunları temizledikten sonra PS yi çalıştırdım ve yarım saat sonra haznenin taştığı gördüm kapatıp tekrar açtım hava aldığı yerde herhangi bri delik yok sizce neden böyle yapıyor?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.