ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Salihaa Tubaa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ekim 2020 13:49
Son Ziyaret:
07 Aralık 2021 02:11
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Saliha Tuba Elbay
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1990
Yaş:
33
İl:
Ankara
Meslek:
Matematik Öğretmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Saliha Tuba Elbay

SON 3 MESAJI

Lepistes Acil Bilgi
[QUOTE=xSHUSHx]Bence o su kaçıran yere akvaryum silikonu çekin eviniz kaç derece eviniz 22 derecenin altında değilse ve ani sıcaklık değişimleri yoksa ısıtıcı olmasada olur.
[/QUOTE]

Bunu akvaryumculara sordum. Komple camları ağır yeniden yapıştır diyo. Ben onu asla yapamam. Çok ağır camlar çünkü. Dün 30 litre bir akvaryum aldım. Annemin biri doğum yapmış yavruları 3 litrelik akvaryuma aldım. Ve hamile diğer anneyi de 3 litrelik akvaryuma koydum. Şimdilik biraz rahatladılar. Diğer akvaryum tamir edilene kadar idare eder inşallah bu bizi.
Lepistes Acil Bilgi
130 litre bir akvaryum yaptırdım. Fakat silikonu iyi olmamış su akıttı. Arabam yok. Yapan adam gelip düzeltmiyor. Pek çok balıkçıya sordum komple söküp baştan takman lazım diyolar. Ben tek yaşıyorum ve 2 günde bir yeni akvaryum alamam. Haliyle sizlerden yardım istedim.
Lepistes Acil Bilgi
Hepiniz bana çok kızacaksınız biliyorum ama cidden yardıma ihtiyacım var. Minnacık bir fanusta 20 tane lepistes 3 tane kılıç balığı var. Bi arkadaş bunlar bunun yavrusu diyerek vermişti. 2 lepistes 3 yavru vardı yavrular kılıç cıktı. Şimdi lepisteslerim sürekli doğurmaya başladı. Ben hayatımda ilk kez balık bakıyorum. Site yönlendirmelerine ve sizlerin yorumlarına bakarak bir şeyler yapmaya çalıştım. Bi motor aldım ısıtıcı derece su değişimlerine dikkat etmeye çalışıyorum. Fakat yeterli değil. 2 gün önce başka bi fanusa 2 dişi aldım. Şuan biri doğurdu ve birsürü bebek daha oldu. Evde 130 litre bi akvaryum var fakat kenarı su kaçırıyor kullanamıyorum. Yazık günah rezil ettim hayvanları. Ne yapmam lazım? Nasıl bir kum kullanayim? Nasıl bitki alayım? Hastalıkları varsa nasıl anlarım? Akvaryumu tamir ettirene kadar nasıl bir çözüm önerirsiniz? Motor hangi marka hangi model olmalı? Hangi motor iyi gelir? Isıtıcı kaç watt hangi marka olmalı? Ciddi bir yol gösterene ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Ha bir de 2 tane salyangoz var. Ne salyangozu bilmiyorum. Bu bi doğurdu 300 tane falan yavru salyangozu topladım arkadaşa geri verdim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.