ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
akvaristt38
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Kasım 2020 01:48
Son Ziyaret:
04 Nisan 2021 22:57
Toplam Mesaj:
12 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet özkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

aaabbbccc

SON 10 MESAJI

Dıy (el Yapımı) Dış Filtre Tam Randıman Saglar Mı
Herkese merhabalar. Oncelikle kur yukselmesiyle birlikte dış filtre fiyatları malumunuz cok artti. Ögrenci oldugum icin o filtreleri almaktansa internette izledigim videolar gibi kendim dıs filtre yapmak istiyorum. Akvaryumum yaklasik 350 litre. El yetenegim iyidir. Guveniyorum bu konuda kendime :) Sizlere sorum şu, ben bu filtreyi yapsam akvaryumum icin gerekli randimani saglar mi? Yani dıs filtre almadan bu filtre isimi gorur mu ?
Tatlı Su Mıdyelerı Hakkında
Peki akvaryum isiniz kac derece ve midyelerinizi nerden temin ediyorsunuz ogrenebilir miyim :)
Tatlı Su Mıdyelerı Hakkında
Oncelikle verdiginiz yanit icin cok tesekkur ederim.
Bir cok kez on arastirma yaptim. Hicbir cichlid turunun midyeye zarar vermedigini soyluyorlar.
Akvaryumuma tuz ve ilac da kullanmiyorum.
Acaba dis filtremde kullandigim zeolit vs zarar vermis olabilir mi
Tatlı Su Mıdyelerı Hakkında
Oncelikle merhabalar abilerim kardeslerim. 3 ay once heves edip 5 adet tatli su midyesi almistim 400 litrelik icinde 8 sari prenses ve 8 yunus besledigim tankima. Aldigim midyelerin tamami 1 hafta icinde öldü. Bu surecte akvaryum isim 26 dereceydi. Baska bir arkadasimin akvaryumunda gordum. Suyun berrakligina ve temizligine bizzat sahit olup yeniden 5 adet aldim. Fazla isiyi sevmediklerinden mi olduler acaba diyip isiyi 23 dereceye dusurdum kademeli olarak. Fakat bugun hepsi yine oldu :( bu konuda bilgisi olanlar yardimci olabilir mi acaba neyi yanlis yapiyorum
Canlı Doğuran Akvaryumu (bu Hobide Çok Yeniyim)
Erkan abi yanıtınız inanın ki çok faydalı oldu. Size minnetlerimi sunarim. Çok teşekkür ederim. Keşke benim gibi bu hobiye merak salıp hiç bilgisi olmayan insanların karşısına petshoplar yerine sizin gibi insanlar çıksa özellikle :)
Canlı Doğuran Akvaryumu (bu Hobide Çok Yeniyim)
Dediğim gibi inaninki bu platformda bile yeniyim. Eski forumlara nasıl bakacagimi bilmiyorum. Verdiğiniz yanıt için teşekkürler :) Dış filtre için marka öneriniz var mı ? Birde bitkiler için CO2 desteği olmalı mı ?
Canlı Doğuran Akvaryumu (bu Hobide Çok Yeniyim)
İnanın bu platformda da yeniyim. Daha kullanamiyorum. Bir ikincisi benim aynı akvaryum ölçülerinde. Aynı turde. Aynı ısıtıcı vs olan bir üye olacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarı ile burası yardımlaşma platformu o yüzden buraya yazdım. Hata yapmadigimi düşünüyorum.
Canlı Doğuran Akvaryumu (bu Hobide Çok Yeniyim)
Arkadaşlar merhaba. Benim 100*40*40 bombeli bir akvaryumum var. Bu akvaryumu canlı doğuran akvaryumu yapmak istiyorum. Lepistes Moli kılıç kuyruk türlerine karar verdim. Elimde aquawing 15w iç filtre. 200w ısıtıcı ve aydınlanma olarak floresan var. Size sormak istediğim içine canlı hangi bitkiyi koymam gerekir. Kum seçimim ne olmalidir.? Filtre olarak elimdeki iç filtre iş görür mü? Görmezse hangi filtreyi almalıyım? Tüm düzeni kurduktan sonra su değişimi nasıl olmalıdır ? Sorularım çok amatörce olabilir. Bu ilk tecrübem olacak hata yapmak istemiyorum beni mazur görün :) Şimdiden herkese çok teşekkürler :)
Bu Hobiyi Yeni Edindim. Bilgi Alabilir Miyim ?
Çok teşekkür ederim. Peki bu akvaryuma kaç tane Lepistes koymaliyim kaç e kaç d. Birde duyduğum kadarıyla çok yavruluyorlar. O kadar yavruyu nasıl elden cikaricam ben :)
Bu Hobiyi Yeni Edindim. Bilgi Alabilir Miyim ?
Ben öncelikle çok renkli ve çok çeşit balık istiyorum. Ama ilk önce belirttiğim gibi birinci onceligim balıkların sağlığı. Agresif olmayan barışçıl balık istiyorum. Maksimum tür istiyorum :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.