ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
magnum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Mart 2007 00:18
Son Ziyaret:
01 Mart 2010 23:15
Toplam Mesaj:
207 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hikmet bülbül
Doğum Tarihi:
20 Mart 1982
Yaş:
42
İl:
Konya
Meslek:
simitçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yapma be azrail Mario nun bile 3 canı var...!

SON 10 MESAJI

Calvusta yumurta sorunu
[QUOTE=faster]

Ben neler yapmadımki ama olmayınca olmuyor. Elindeki erkeğe yeteri kadar sabrettiysen, artık zorlama dostum. Bende bıktım inan. Şimdi aldığım daha önce yavru vermiş erkek ve dişi hareketlendirdi ortalığı. Ümidim arttı, İmkanın varsa sende daha önce yavru alınmış bir çift bul mutlaka. Burdaki calvus üstadları daha fazla sabretme balıklara demişlerdi. Olmuyorsa olmuyordur.

[/QUOTE]
Şimdi vitamin takviyesine başlayacağım ömer bey;belki tutar olur birşeyler ama pek umudum yok .Biraz daha sabredip olmayacak olursa arkadaşımdan kavga döğüş birşekilde alacağım calvuslarını.Benim balıklarım umarım buna zorlamaz beni.
Calvusta yumurta sorunu
[QUOTE=lynx] [QUOTE=magnum]Muhsin bey;o kızışmış erkeği bir bulabilsem bende deneyeceğim.Bende ki erkek tırsak mı tırsak nasıl olacak anlayamadım.[/QUOTE]

Anlatamadım yanına erkek ekleyin manasında demiştim.
[/QUOTE]
Yanına ekleyeceğim erkek diğer erkeğin sağlığı açısından bir tehlike oluşturmayacakmı muhsin bey;zaten sorunum verim alabileceğim bir erkeği bulamamam aksi taktirde çoktan bunu denerdim.Bir erkek buldum ama çabalarım sonuçsuz kaldı sahibi verme ya da satma taraftarı değil.Elimde ki erkeği nasıl verimli hale getirebilirim.
Saygılar,
Calvusta yumurta sorunu
[QUOTE=faster]Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum. 2 senedir calvus var ama tık yok. Bende forumdan bir çift calvus aldım, dişi kabuktaydı ve yavrular çıkmak üzereydi. en azından yavru vermiş bir çift almış oldum. Balıklarda sorun olmadığına eminim şimdi. Diğer erkeğide akvaryumcuya geri verdim. Bakalım umarım bundan sonra yavru alabilirim. Yavru alamıyorsanız ve sorunun sizden olmadığına eminseniz, fazla sabretme balığa ve değiştir demişti burda bir kaç arkadaş. bende onları dinleyip, daha önce yavru vermiş bir çift aldım.[/QUOTE]
Bende zaten daha fazla sabretmeyeceğim ömer bey;umarım yavru alırsınız ,umarım yavru alırım.
Saygılar,
Calvusta yumurta sorunu
Muhsin bey;o kızışmış erkeği bir bulabilsem bende deneyeceğim.Bende ki erkek tırsak mı tırsak nasıl olacak anlayamadım.
Calvusta yumurta sorunu
Aynen öyle meriç bey;bundan dolayı kendi ipimizi kendimiz çekeceğiz minnet etmeyeceğiz.Kabuk durumuna gelince dişilerde sahiplenmiyor yani tertemiz.
Calvusta yumurta sorunu
Meriç bey;aslına bakarsanız erkeği değiştirmeyi çok düşündüm ama istediğim gibi bir erkeği bir yerde buldum o arkadaşta pek değişme ya da satma taraftarı değil.Akvaryumcuları hiç söylemeyim malumunuz...
Calvusta yumurta sorunu
Merhaba  arkadaşlar;yavruyken alıp büyük sabır ve itina gösterdiğim calvuslarım yaklaşık 2 yaşını doldurdular ve damızlık boydalar lakin 2 dişi ve 1 erkek calvusum 5 tane yavru lelopiyle birlikte 150lt lik evlerinde mutlu ve mesut bir şekilde hayatlarını sürdürüyorlar.Ama bende artık sabredecek sabır falan kalmadı.Dişi calvusların karnı şişiyor,tüpcükleri çıkıyor tam yavru geliyor derken birde bakmışımki şişlik falan kalmamış.Zaten erkek çok isteksiz pek hayır beklemiyorum ama bu yumurtalar nereye gidiyor ve ben bu durumda ne yapacağım.Kabuk desen kabuk ,kaya desen kaya ,kum desen kum ama ne kabuklarına sahip çıkıyorlar ne de bölgelerine...Son sabır kırıntılarını da süpürmeden yardım lütfen. magnum2009-02-23 15:01:00
Astronotlarım
Ahmet bey;
Astronotlar stresli veya mutsuz olduklarında isteksiz tavırlar sergileyip akvaryum tabanında yan yatabilirler bunun fazla uzun süreceğini sanmıyorum lakin belirttiğiniz ebattaki tanka biran evvel geçmenizin çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.7 cm civarında ki yavrulara zarar vereceğini düşünmüyorum.Seranın büyük balıklar için sticks yemi var astronot beslerken kullanıyordum tavsiye edebilirim.Tavuk ve dana ciğerinden ziyade(akvaryumu aşırı kirlettiğinden dolayı)dondurulmuş karides ve kurutulmuş kan kurdu daha iyi bir tercih olur.
Konya'da akvaryumcu

Hoşgeldiniz murat bey;

Teleskop  ve çakmak akvaryumu tavsiye edebilirim.

Teleskop akvaryum:b.ihsaniye mah. b.ihsaniye cad.no:11/a
Çakmak akvaryum:Ağaç işleri san.aksu sk.no:2/7
Açık Yem Hakkında
Tetra ,sera,nls gibi markaların yemlerinden şaşmayın derim.Ne olduğu belli olmayan yemleri kullanarak hem siz tedirgin oluyorsunuz hem de balıkların sağlığını tehlikeye atıyorsunuz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.