ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
flyingfish
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Eylül 2023 07:28
Son Ziyaret:
24 Eylül 2023 05:03
Toplam Mesaj:
3 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kasım Yılmaz
Doğum Tarihi:
05 Mayıs 1999
Yaş:
25
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

,

SON 2 MESAJI

Yalnızlığım Ve Balıklarım.
Öncelikle marlo ve Hakan Bey cevaplarınız için teşekkür ederim. Hakan Bey önerileriniz benim için çok değerli dikkate alacağım fakat şu sıralar temel ihtiyaçlarımı bile zor karşılayabildiğim bir durumdayım. Yine de bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorum, balıklarım konusunda ise evet ben olmazsam onları alıp götürecek ve bakacak birileri olacağını sanmam. Ama bir yerde beni şu an hayata bağlayan da onlar, bir döngünün içine hapsolmuş gibi hissediyorum. Dertleşecek birileri konusunda da ailemden kimsem kalmadı, kalanlarla da hiç muhatap değilim diyebilirim. Arkadaş zaten yok, olmadi da şimdiye dek. Pek dışadönük biri değildim hala daha öyle gerçi. Bir uzmandan yardım almak konusuna da değinirsem 2018 yılından bu yana yaklaşık 5 yıldır düzenli tedavi görüyorum. Fakat bu yıllar içinde mental sağlık açısından ilerlediğimi değil aksine gerilediğimi hissediyorum. Neredeyse yaptığım hiçbir şey bana keyif vermiyor, evimde her yer yarım bıraktığım yeni hobilerle dolu. Fakat işte balıklarım canlı, onları bu yüzden bırakamıyorum. Bir de başka bir hayvan konusunda bir tane ginepigim vardı alalı iki hafta oluyordu kapıyı açık bıraktığımdan kedinin biri gelmiş yemiş, kendimi suçlamalar, fazla düşünmeler vs derken bir daha canlı bir şey almam diye yemin etmiştim. Balıklarım da vardı o zaman, iyi ki onlara da musallat olmamış. Şimdilik 2 japonum bana yetiyor. Tekrardan bütün önerileriniz için teşekkür ederim, düşünücem ve değerlendiricem.

Şu an bile canımı sıkan şeyleri birileriyle paylaştığım için çok hafifledim, yalnızlık kötü şey. Dinlediğiniz için sağolun.
Yalnızlığım Ve Balıklarım.
Herkese merhaba, küçük bir köyde yaşıyorum.
24 yaşındayım, psikolojik nedenlerimden ötürü yaklaşık 2 senedir de çalışmıyorum
Başucu masamda kendi çapımda ufak bir akvaryumum var. Motorun sesi beni artık hiç rahatsız etmiyor hatta odamda bir ses olması bana iyi bile geliyor.
Bunların dışında son zamanlarda kafama sıkmak ve balıklarımı beslemek arasında gidip geliyorum, balıklarımı beslemeyi seçiyorum. Paylaşmak istedim
İyi günler...
[EDIT]flyingfish,2023-09-20 08:02:20[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.