ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Huzeyfe
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]3038,3[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mart 2007 08:37
Son Ziyaret:
04 Mart 2024 22:50
Toplam Mesaj:
417 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
R.Doğan IŞIKDEMİR
Doğum Tarihi:
31 Ağustos 1971
Yaş:
52
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

R. Doğan IŞIKDEMİR

SON 10 MESAJI

Yoldan Gelen Balığa Yem.
Genel itibariyle doğru bir uygulama ancak balıktan balığa da değişebiliyor, tropikal balıklarda bu hassasiyete çok gerek olduğunu ben de düşünmüyorum, şahsen ben tropikal balık beslerken yoldan geldiklerinde aç geldiler diye bir iki saat sonra veriyordum ama cichlidlerde biraz daha dikkat ediyorum ve bir gün kadar yem vermiyorum, zaten ortama adapte olmadan cichlidlere verseniz de çok rağbet edeceklerini düşünmüyorum, 2-3 gün yem yedirebilmek için uğraştığım oldu.
Yeni Akvaryum Projesi..
Bu kadar güzel düşünülmüş ve masraftan kaçınılmamış bir akvaryuma 45 cm derinlik yazık olacak bence, umarım "keşke" demezsiniz.
Zira gerek görsellik, gerekse de balıkların rahatı için derinlik yükseklikten çok daha önemlidir. Hayırlı olsun şimdiden.
Elma Salyangozunu Elime Alabilir miyim
Yazar: Gokhann68

Zamanı geldiğinde kucağına bile alabilirsin

[QUOTE=erhank824] bende 2'adet büyük var onları alabilirmiyim büyük dediğim yavrulayacak boyutta[/QUOTE]

Girmezler kardeşim, strese falan girmezler, en azından salyangozlarla balıklar. Ama kendim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...[x(][:)]
Sabah sabah foruma girer girmez ilk gördüğüm konu bu oldu, gülsem mi ağlasam mı... Hayırdır inşallah.[EDIT]Huzeyfe,2016-04-21 09:41:10[/EDIT]
Istakoza ne oldu ?
İstakoz büyüyor ve kabuk değiştiriyor doğal olarak, endişelenmeyin, buna alışsanız iyi olur, sık sık olacak çünkü. Hatta olmazsa endişelenin çünkü o zaman istakozun gelişiminde sorun var demektir.
yeni balığım hastamı acaba ?
Şahsen fanusa karşıyım ancak, başka akvaryum kurma imkanınız yoksa en azından balık iyileşene kadar mümkün olduğunca geniş bir fanusta tedavisini yapabilirsiniz.[EDIT]Huzeyfe,2015-10-09 15:21:00[/EDIT]
Dinozor temalı
Doğallık açısından yaşayan bir dinazor vb. ortamı su altında bence uygun olmaz, ancak siz böyle deyince gözümün önüne yanardağ patlaması sonucunda lavların ve kayaların altında kalan tarih öncesi canlı ve ağaç kalıntıları geldi. Fikir olabilir.
Beyaz Benek Hastalığına Kesin Çözüm
Öncelikle paylaşım için teşekkürler, iş tuz banyosuna kaldığında çok fazla beklentiye girmemek gerekiyor, bence tuz banyosu kritik eşiğe gelmiş balığın ölüm sürecini hızlandırıyor, ben şahsen tuz banyosu sonunda kurtardığım balık hatırlamıyorum.
Boşta duran akvaryumun silikonlari gevsermi
Boş kalacağı zamanın ne kadar olacağı kadar kalitesi ve kaç yıllık olduğu da önemli, 3-5 ay için bir şey olmayabilir ama çok uzun süre kalırsa sorun olabilir.
Yeni Bir Tank ve Dış Filtre
Siz firmalarla irtibata geçin bence. Muhakkak nakliye için bir çözüm bulurlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.