ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cagatay09
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Nisan 2007 19:12
Son Ziyaret:
23 Mayıs 2007 17:55
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cagdas
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

cagdas toka / Balıkesir

SON 6 MESAJI

Japon Balıgı deride hastalık(resimli)
akvaryumu yeni yaptim sayilir. o yüzden bir sonraki su degisiminde kumlari yerlestirecegim. derisi yarali olan baliklari kaya tuzu ile eritilmis bir tas suyun icine batirip cikardiktan sonra tekrar akvaryuma atmami söylediler. bir kac gün icinde bunu iyilesesiye kadar tekrarlamami önerdiler. sizce dogru mu?
Japon Balıgı deride hastalık(resimli)
asagida baligimin resimleri var bir bakarmisiniz. hatta yeni farkettim baligimin agiz altinin bir kenari kirmizimsi olmaya baslamis. balik gitti gidiyor. napicami sasirdim.
Japon Balıgı deride hastalık(resimli)

dün silver renginde iki japon baligi aldim. almadan önce gayet hareketli ve kolay bir sekilde yakalanmayanlardan sectim. turp gibiydiler. bu gün bir tanesi yan yüzeyinden deri soyulmaya basladi ve gitgide üst tarafindan gecerek diger yan tarafina ilerliyor. resmen deri soyuluyor beyamsi olmaya basladi soyulan deri. ve balik cok durgun dipte öyle sallaniyor yerinden pek kimildamiyor nedir bu böyle anliyamadim.

akvaryum icin gerekenler ve türler
arkadaslar besgen seklinde dik akvaryumda ic filtre suyu resmen döndürüyor. ne kadar ayarini düsürsemde akinti yüzünden döndürüyor. ne yapacagimi sasirdim acaba ic filtre ucuna bir hortum takip disaridan tekrar tam suyun üzerine düsecek sekilde mi ayarlarsam hortumun ucunu. suyu böylece diklemesine asagi verecek ve döndürmeyecek diye düsündüm. olur mu ki? biriside hortumu dibe ver alttan yukariya versin diye bir öneride bulundu ama bana mantiksiz geldi. ne yapabilirim yardimci olurmusunuz.
akvaryum icin gerekenler ve türler

öneri ve yardim icin tsk ederim burak bey.. bu arada sanirim soyisminiz toka.. bu arada benimde toka..:) kolay gelsin..

akvaryum icin gerekenler ve türler
arkadaslar merhaba daha gecen hafta bir akvaryum yaptirdim ve ilk deneyimim olucak. besgen seklinde ve her kenari 26cm . boyu ise 49 cm.. yani uzunlamasina degilde dikey bi akvaryum. daha sonra resmini koyarim. su an tasarim kursundayim..akvaryum cok bastan savma oldu ama ucuza anca bu sekilde yaptirdim. icinde hic bi aksesuari yok malzemesi yok sadece. ic filtre ve isiticisini aldim.  yatay deilde dikey olmasi hangi balik türünü almam gerekirse daha iyi olur. ben canli doguran  düsünüyorum ama dün iki tane lepistes almistim 2 güne kalmadilar öldüler. üzüldüm ya:( napcami bilemiyorum. yardimci  olurmusunuz. acaba iyi su kullansam nasil olur. birde motorun ayari nasil olmali? yanlis yere  actimsa konuyu kusurabakmayin. yeni üye oldum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.