ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaşif
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2007 10:58
Son Ziyaret:
02 Kasım 2009 22:22
Toplam Mesaj:
27 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kamil gurler
Doğum Tarihi:
01 Eylül 1977
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
gıda müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

250 lt discus tank,200 lt discus tank,160 lt melek tank,500 lt bıtkı ve canlı doguran tank,150 lt kerevit biotop

SON 10 MESAJI

YENİ İSTANBUL FORUMU
Ali bey koruyorum zaten beni gören düşmanın kafası karışıyor Smile ama yinede istanbulda olabilseydim keşke midye ve kerevit sıkıntısına girmiş piyasaLOL  şaka bir yana umarım sizlerde iyisinizdir .Ben bomba gibiyim 10 yaş gençleştim.
YENİ İSTANBUL FORUMU

Arkadaşlar aranızda şu an için yokum kusura bakmayın. Biraz geçte olsa vatani görevimi yerine getiriyorum Kıbrıstayım fırsatım oldukça faaliyetlerinizi izliyorum ve içtenlikle söylüyorum ki çok kıskanıyorum hepinizi ve balıklarımı çok özledim :) . Geri döndüğümde umarım eskisi gibi sürekli olarak yanınızda olacağım. Hepinize canıgönülden selamlar ve tebrikler.

İstanbul Anadolu Buluşması Resimleri 11 Kasım 2007
Güzel , hem güzel hem de sanrım lezzetli bir buluşma olmuş.Yanınızda bulunamadığım için çok üzgünüm umarım en kısa zamanda yenisi gerçekleşir.
Midyenin su berraklığına etkisi...
Yok öyle birşey,kahverengi - sarı ağırlıkllı renkleri olanlar 30 derecenin üstünde bile yaşıyorlar(golden mussel) diğer cinsleri ise 30 derecenin üstüne çıkmadığınız sürece rahatlıkla yaşarlar. Midyenin tek düşmanı vardır o da tuz tuzu fazla kaçırırsanız  ölürler. Midyenin ölüsü bile değerlidir öldüğünde akvaryumu kesinlikle bulandırmaz ve balıklarınız afiyetle yerler midyeyi.Wink
29.09.07 İstanbul İftar Buluşması Resimleri
Saat gece 24 ten sonra galata manzarası ve ortamı çok daha güzeldi erken gittiniz yahuThumbs%20Up.
Midyenin su berraklığına etkisi...
Arkadaşlar her 15 lt bir tane koyarsanız su değişimi sıklığınız yarı yarıya azalır,ayrıca kısmi olarak nitratı yok eder.
(İFTAR) İstanbul Buluşması
Ya arkadaşlar bitki ihtiyacım var Cry yarıdımcı olabilirseniz sevinirim her türlü bitki kabulümdür. bitki getirene nargile bendenBig%20smile
Tayland
Bana attıkları mail de o şekilde denildi gerisini bilemiyeceğim ama önemli olan sizinde dediğiniz gibi adamlar işlerini çok güzel yapıyorlar oldukça profesyoneller.Ve bence siz orayı gördüğünüz için çok şanslısınız kıskandım doğrusu ben de en kısa zamanda gitmek istiyorum.
Tayland
Arkadaşlar bangkok ,Tayland'ta müthiş bir üretimhane var ve tüm dünyaya satış yapıyorlar .Ben bizzat konuştum fakat türkiyeye göndermediklerini söylediler.Canlıların % 90 oranını almanya ya ihraç ediyorlar ve gerçekten inanılmaz koşullarda üretim yapıyorlar incelemenizi tavsiye ederim.Mail adresleri'de var isterseniz yazışabiliyorsunuz ve galerisi çok geniş ,canlı çeşitleri oldukça fazla   www.ppaquarium.com  
Diskus Tecrübesi ve Tavsiyesi?
Bende bitkili akvaryumda discus besliyorum ama kum yok sadece mango kökü ve anubias dolu akvaryumun içi .Şimdiye kadar ne büyük ne de küçük olsun hiç discus firem olmadı haftada 1 kez dip çekimi yapıyorum. En önemli olan kanımca su değerlerinin sabit tutulması .Kumsuz ama bitkili akvaryum yapma şansınız var yani .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.