ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
email
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Haziran 2007 20:11
Son Ziyaret:
15 Ocak 2009 21:20
Toplam Mesaj:
195 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mali sanlı
Doğum Tarihi:
24 Mayıs 1980
Yaş:
43
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet ali şanlıtürk

SON 10 MESAJI

Yeni Güvenli TC Kimlik Sistemi
[QUOTE=Erdal Hoca]Mehmet Ali Bey, ilgili haberi ben de okudum verdiğiniz linkten. O sahtekarlık sadece TC numarası üzerine kurulu gibi mesaj yazıyorsunuz.Adam tüm bilgileri kendi kimliğinin üzerine daktiloyla geçirmiş...Big%20smile
 
TC güvenlik numarası demişsiniz. Bu numaranın güvenlikle ilgisi yok ki... Refet'in bir sayfa önce yazdığı mesajı görmüşsünüzdür. Bu numaralarla söylediğiniz sahtekarlıkları yapmak bu kadar kolay olsaydı, ya da tek başına bu numara sahtekarlık için yeterli olsaydı KEY ödemesi alacak  tüm kişilerin TC numaraları,  internette  herkese açık bir ortamda  üstelik RESMİ GAZETE de  yayınlananır mıydı?
 
Saygılar,
[/QUOTE]
 Üstad dikkatliokursan A.A.nın kimlik bilgilerine internetten ulaştıktan sonra sahte kimlikyapıyor.Key ödemeleri ile ilgili dolandırıcılıklarda var google de araştırırsanız karşılaşırsınız.
Benim karşı çıkmam yanlış anlaşılmasın ben artık bu siteden ne alırım ne satarım artık(lütfen bu yazdığıma yorum yapmayınız)
Ankara forumu açıldığı zaman buluşmalara katılanlar denildiği zamanda karşı çıkmıştım.O zamanlar kızıma bakmaktan dolayı katılamadığımı belirttiğimde hafta sonunda mı yok dendi.Gelin bende buluşalım dediğimde sizi ne kadar tanıyoruz dendi.SOhbet ederiz dediğimde sizinle ancak balık muhabbedi edilir maçlara gelin dendi.Ben sürekli ayrımcılık yapılıyor dediğimde mesajlarım silindi.Dahasonra ne oldu forumda ayrımcılık oluşuyor diye ankara formu silindi.Şimdide özel üyelere veya tc kimlik numarası bırakanlara ayrımcılık yapılmıyor mu?
Tc kimlik no doğrulama ile herhangi bir 11 hane numara sallayarak ve o isimle üye olunduğu zaman ve dolandırıcılık yapıldığı zaman tc kimlik numaralarını akvaryum.com sakladığı için bir sorumluluk altına girmiyor mu?
 
email2008-12-31 16:42:12
Yeni Güvenli TC Kimlik Sistemi
tc güvenlik numarası ile yapılan bir sahtekarlığın adresini vermek konu dışına çıkmak mı oluyor?

Komşusunun parasını çektiği belirtilen M.M.K. ise verdiği ifadede, çok borcu olduğunu söyleyerek iş yerinden komşusu olan A.A.'nın kimlik bilgilerine internetten ulaştıktan sonra kendi kimliğine daktilo ile geçtiğini belirtti. M.M.K. daha sonra kimliği alarak17 bin YTL parayı çektiğini itiraf etti.

email2008-12-31 02:30:12
Debisi düşen Atman 3336
3336 2,5 senelik bi alet.Debi düşmesin diye elyafı bile çıkardım ama nafile.Mıknatıs dahil pırıl pırıl yaptım ama nafile.Hatta sepetleri tümden çıkardım sadece su bastım ondada aynı.
Ücretsiz Malzeme Dağıtımı Bölümü ile İlgi
HEdiye  verilmesi güzel birşey ama bunu sadece föü görmelerine bende karşıyım.Hediye ile gelebilecek konuları arkadaşlar yazmış zaten verilen hediyeler başka nick altında satılacaktır.11 mart tarihindede buna benzer bir konuda başımdan geçenleri yazmıştım.Tekrar kopyala yapıştır yapıp hatırlatmak isterim.
Ya arkadaşlar bende size başımdan geçen olayı anlatayım.Bu ramazan ayı değil ondan önceki ramazan ayında greshakei yavrularını hediye etmek istedim.Ama tek şart koymuştum vereceğim arkadaş lise öğrencisi olsun dedim.Tabii Eskişehir'den bile msj atmışlardı.Bir ilanda 35 yaşındaki bir arkadaşımız telefon numarasına kadar bırakmıştı.Her neyse bir liseli arkadaşla anlaştık Dikimevi postanesinin önünde elimde poşet 50 tane yavru beklemeye başladım.Liseli arkadaş almaya gelmedi.Bende internet cafeden bana telefon numarasını bırakan arkadaşımızı arayarak balıklar poşette hemen alabilirseniz sevinirim diye aradım.Arkadaş 15 dakika sonra gelip balıkları aldı.Asıl olay bir arkadaşımla gezerken bir akvaryumcu gördük.Hadi girelim bakalım derken benden 50 tane yavruyu isteyen arkadaş akvaryumcu çıktı.
 Gerisini siz düşünün.
Föü olmak için tc kimlik numarası şart oluyor.Ben dahil bir çok arkadaş tc kimlik numarasının kaybolması halinde bir çok tatsız olay  çıkacağı için vermek istemediğine eminim.
Daha önce Ankara forumu.İstanbul forumu açıldığı zamanda buluşmalara katılma şartı arandı ama sonra ayrımcılık oluyor diye kaldırıldı.Sizce bu olaydada föü yararlanırsa ayrımcılık olmayacak mı?
Debisi düşen Atman 3336
Arkadaşlar 3336 debisi sanki yok denecek kadar düştü bir arkadaşla konuşurken hiç bir türlü çözülmez değişmesi lazım dedi.Başka bir arkadaş ise mil ve mıknatısı değiştirirsen eski halini alır dedi.Aranızda debi düşmesine çözüm bulan var mı?
İkinci Akvaryum Faciası

Silikon üstüne silikon tutmaz silikonları sökmeniz lazım.Akvaryum silikonu kullanmayı unutmayınTebessüm

Ankara İstanbul Buluşması
Arkadaşlar çukurambara gelirken kaza geçirdim o yüzden katılamıyorum.İlk defa  sizlerle buluşmak için bayramda memleketten erken döndüm ama gelecek sefere inş. email2008-12-11 12:02:17
Dijital Fon. Link Güncellendi 07.01.2011
[QUOTE=boraduruhan]

 Bu tür arka fonları ne tür kağıtlara bastırıyorsunuz ? Resmi dıştan uyguladığınızı düşünüyorum haklımıyım ?
[/QUOTE]
Dijital baskı için kullanılan özel bir folyo var ona basılıyor.Resim klasik arka fonlar gibi dışarıdan uygulanıyor.
Dijital Fon. Link Güncellendi 07.01.2011
[QUOTE=email]Arkadaşlar yarın size 120*50*60 lık dijital baskının fiyatını buradan yazarım.Toplu fiyat çıkartırım ama tek bir isteğim var.
Burada biz 20 tane yaptırırız denir ben ona göre fiyat alırım.
20 taneden 5 tane gelirse standart fiyat derlerse karışamam ne yazık ki.
Ama size garanti ederim ankara'da ki en  iyi fiyatı bulurum size.
Ulus'ta çevrem oldukça geniştirde.Big%20smile
[/QUOTE]
Arkadaşlar 120*50 ebadında baskı malzemesine en yüksek dpi(600dpi) 15 ytl'den bastırabileceğiz arkadaşlar.Sayı çoğaldıkça fiyat düşecek arkadaşlar.
bedava balık!...
Benim şu sıralar sinirlendiğim bir konu var.Bir kaç lazım olmayan malzemenin satışını verdim.Öğrenci arkadaşlara saygı duyuyorum ama pazarlık yaparken abi öğrenciyiz idare et vs kelimeler kullanıyorlar.Ben devlet memuruyum ama ne yazık ki bazı öğrenci arkadaşlar gibi kaliteli ve pahalı balık beslemedim.Nedense hep öğrenciyim 30 liralık şeyi 15 liraya verdiyen arkadaşların 300-400 liraya balık satış ilanlarını görüyorum.Bu olay beni gerçekten üzüyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.