ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
CELIK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Şubat 2008 16:34
Son Ziyaret:
24 Eylül 2009 13:21
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
seray coskun
Doğum Tarihi:
29 Aralık 1990
Yaş:
33
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Güzel sanatlar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ISVICRE

SON 8 MESAJI

Bazı Balıkların Doğal Ortam Görüntüleri
Cok muhtesem resimler.ellerinize saglik bizlerle paylastiginiz icin.Insan saatlerce baksa doyamiyor guzellige.Yeniden cok tesekkurler paylasiminiz icin.
Saygilar,
Cöpcü baliklari yavrulari yermi?
Arkadaslar cok sagolun ama ben korkmaya basladim.Ne yapayim simdi bilmiyorum.Ya da baska temizlik icin degisik bir tavsiyeniz varmi?
Cöpcü baliklari yavrulari yermi?
Eren bey cok tesekkür ederim cevabiniz icin.Sizden aldigim cesaretle gecireyim o zaman bir tanesini.saygilar
Cöpcü baliklari yavrulari yermi?

Arkadaslar ben akvaryumu mu cam bölmeyle ikiye ayirdim.Yavrularin oldugu tarafta cöpcü baligi yok.Ama vermis oldugum yemler asagiya inince kumlarin uzeri pek temiz gözükmüyor.Acaba cöpcünün bir tanesini o tarafa koysam yavrulara zarar verirmi?tecrübesiz oldugum icin sizlere soruyorum ne yapmaliyim?simdiden tesekkurler.

Erkek lepisteslerim neden ölüyor?
Selam arkadaslar.Simdiye kadar aldigim bütün erkek lepisteslerimin hepsi öldü.Disi olanlar saglikli ve gayet güzeller ama erkekleri neden anlamadim her hafta birer birer kaybettim.Akvaryumcu yasli olabileceklerini söyledi ama genclerini aldim gene öldüler.bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.Digerlerini de kaybetmekten korkuyorum.Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler.
Yurtdışında Bir Akvaryumcu
Merhabalar,
Resimler icin cok tesekkur ederim.Cok guzel ve temiz bir mekan.Bende Isvicrede yasiyorum,buradaki akvaryumcularda böyle.Temiz ve bakimli.Öncelikle kendisine saygisi var insanlarin sonra bizlere.yurt disi oldugu icin bizzat sizinle paylasmak istedim.Türkiye de nasil bilmiyorum ama burada ayni arkadasin resimleri gibi .Saygilar herkese.
lepistesimin yavrulari ortada yok
selam arkadaslar.dün ilk defa lepistesim yavru verdi ama ben sadece 1 tanesini görebildim ama bugun oda yok oldu.sanirim hepsini yediler.daha cok acemiyim ne yapmaliyim yardimlariniza ihtiyacim var.bir tanesi de hamile yakinda doguracak ne yapmami önerirsiniz simdiden bilgileriniz icin cok tesekkurler.
 
-Yazım,imla ve noktalama kurallarına uyunuz.
 
-Türkçe karakterler kullanınız.
SaRCoPhiLiuS2008-02-10 21:48:04
Yeni üye arkadaşlara..

Selam arkadaslar,sitenizin yeni üyesiyim.Yaklasik bir ay önce başlayan akvaryum tutkum beni yeni arayışlara yöneltti. Tesadüfen sitelerde gezerken Akvaryum.com a tıkladım ve çok faydalı bilgiler aldim. Hemen üyeniz olmaya karar verdim ve burdayim.Bundan sonra balıklarımın daha iyi ve sağlıklı yaşamaları için sizlere çok ihtiyacım olacak.Çünkü çok acemiyim akvaryum konusunda.Sizlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Başarılar dilerim.

ugural2008-03-06 18:52:49

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.