ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rehinis
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Mart 2008 03:21
Son Ziyaret:
13 Ekim 2012 00:02
Toplam Mesaj:
84 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Recep Hınıs
Doğum Tarihi:
30 Eylül 1982
Yaş:
41
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Recep HINIS
Onsuz olmaz dediklerim bir bir bıraktı.
Sadece sigaram kaldı, onu da parayla tutuyorum.

SON 10 MESAJI

akvaryum mobilyasi
250 litre mobilyalı akvaryum profilsiz 5 senedir, 4.5 büyüklüğünde deprem görmesine ragmen, sorunsuz bi şekilde hala ayakta, profilli mi olsun yoksa profilsiz mi? Sorunun cevabı kesinlikle profilli olsun olmalı, evet, ancak bi sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Yeterki dikkatli imal edilsin. Orta kayıt olduğu takdirde taban kısım esneme yapmayacaktır. Su değmediği takdirde korkmayın..
550Lt Akvaryum full bitmiş durumda. Yeni fotolar Syf:4'de
Örnek teşkil edecek bir çalışmanın, başaralı adımları...İlk sayfada yunus ve sarı prenses besleyeceğinizden bahsetmişsiniz, bu kadar maliyetli bir çalışma Tropheus'la da ödüllendirilebilir. Düşünmeye değer.
Allah kolaylık versin, takipçinizim. Saygılar.
Amerikan Cichlid Tankı (son foto sf:25)
Çok hoş olmuş, seyrine doyum olmuyor fotoğrafların vede videoların. Dip çekimi konusunda allah sabır versin . O kadar canavarın temizliği zor oluyodur.
175x175x150 Dev Paludaryum Kurulumu ( yeni fotoğraflar syf 5 de)
Muhabbet kuşunun tüyleri uçuşunca, kavga gürültü 30 cm lik bi akvaryumla balık beslemeye başladım. Nerdeyse 20 yıldır balık aşkı aynı tazelikte süregider bende. Hayvan merakı özveri bazen sabır ve dahada önemlisi ciddi manada bi sevgi istiyor. Anne babadan habersiz yakalatana kadar, evde kirpi bile besledim. size sadece şu kadarını söylemek geliyor içimden.. tam bi delisiniz:) benden bile.
Elinize emeğinize sağlık. Gördüğüm en iyi çalışmalardan biri.
Sarı Prenseslerim ve Akvaryumum-Yeni Fotoğraflar
Tufan Bey 170 litre akvaryum için tür seçimi bana göre oldukça iyi, gönül ister herkesin 1000 litre akvaryumu olsun evde beslenilecelecek su canlılarından besleyebilsin. Akvaryumun oturtuldugu zemin konusunda sandığın saglamlığı sizi tatmin ediyorsa bi sorun olacağını sanmıyorum. Dekor konusuna gelince hiç kimse dört dörtlük bir akvaryuma bu işe başladığında sahip olamaz, muhakkak eksikler olacaktır ve fakat ben sizin yerinizde olsaydım, zamanında sarı ve beyaz prenses beslemiş biri olarak öncelikle sanal malzeme kullamından vaz geçerdim. Bunun yerine onların yavrulama hızlarını ciddi manada etkileyecek doğal saklanma yerleri oluştururdum. Bunu yapabilmek için sizin bol sayıda kayaya ihtiyacınız olacaktır. Kaya seçimi hususunda kum rengine uyumlu tek tip ve özellikle sivri kısımları az bulunan kayalardan tercih etmeniz görsellik vede balıklarınızın sağlığı acısından önemli bi husus olur. Sanırım herşeyden çok sizin biraz zamana ihtiyacınız var sabredin görsel açıdan iyi bi akvaryum olacağından eminin. Saygılar...
Yarışma Tanklarım (AGA sonuçları sf. 17 de)
Allah analı babalı büyütsün.
Akvaristler, Yaşadıkları yer, Meslekleri
Yaşadığı yer: Konya
Mesleği: Kamu Personeli
Ne zamandır hobici: 1991'ten beri
Nasıl başladığı: Evde kuzu besleyeceğim diye ağlayınca, ertesi gün akvaryum aldılar. Ve fakat zaman zaman kuzu beslememe izin vermediklerine sanırım ailemi pişman ettim.
Canlılar: Malavi, Tanganyika
Akvaryum patlar mı? Resimli...
Yanlış ve kesin konuşmak istemiyorum ancak bu akvaryum bana pek 300 lt'lik bir tank gibi gelmadi. Ali Bey yanlış anlamayın sizi yalancılıkla suçlamak için söylemiyorum, ama sanki sizin metrenizde bir problem var gibi. Sizi mahcup etmek için falan değil, sadece merakımı gidermek için rica etsem, bir kaç fotoğraf daha ekleyebilirmisiniz.
YENİ Akvaryum, Arka Fon, Hava Taşı, Profil

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Üretimhaneye doğru:)
Dekor çok şık olmuş. Kayaların dizaynı, ışık rengiyle ve kumla bütünleşmiş. Bence sağa sola kaya takviyesi falan yapmayın.
Suyu iyice doldurursanınız bulanıklık geçene kadar, sanırım şimdilik değişiklik yapma adına yeterli olur.
Ha unutmadan, bizi fotoğrafsız bırakmayın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.