ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KasımPaŞa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Mart 2008 18:58
Son Ziyaret:
28 Nisan 2013 18:30
Toplam Mesaj:
82 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer ÇavuşoğLu
Doğum Tarihi:
02 Aralık 1981
Yaş:
42
İl:
Rize
Meslek:
Teknisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

AnLatmak neye fayda olur,yaşamaktır tecrübe kazanmak.ilk le başlar Sonu güzel olur.

SON 10 MESAJI

Papağanlar Saklanıyor
Selamlar. Sorununu söledin cevabınıda  vermiş oldun. Alışma evresinde bu gibi olayların olması normaldir. Forumda biraz gezinirseniz sorunuza daha kapsamlı bilgi edineceksiniz. Saygılar..
Akvaryuma tofita şeker düşmüş, bir şey olur mu?

Tekrar re. Sayın cağrı orman ,dediğiniz gibi denenmemiştir ama mantık yolu ile yüzde yüz olmasa bile söylenenler gerceği yansıtabilir. Konuyu acan arkadaş bizi netliğe ulaştıracaktır bizlere sonucu söyleyerek. Saygılar.

Akvaryuma tofita şeker düşmüş, bir şey olur mu?

Selamlar. Söylediğiniz litrede o şekerin kısa sürede cözüleceğini sanmıyorum şayet su kaynama noktasına gelmedikce buda akvaryum gibi derecesi sabit bir düzenekte mümkün değil ve de o hacimde cözülse bile bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum . Balıklarınıza elinizi öptürün bayram şekeri vermiş oldunuz.Tebessüm Balıklarınıza birşey olmaması dileğiyle . Saygılar

KasımPaŞa2010-02-27 21:06:48
Yavrular arasındaki gelişim farkı
Selamlar. Kuluçka sırasında ısıdan veya anne ağzında dönmeme olayından kaynaklanabilir, yada o yumurtada bir sorun vardı o şekil çıktı. Kusturma olayınada karşıyım...  Saygılar..
sp ler nezaman yavru verir
Selamlar. Bırakın yavru almayı uzun süre, balıklar gelişsin biraz. Yavru almaya başlayınca gelişimleri nerdeyse durcak boy atamayacaklar , şahsi düşüncem. Saygılar..
Japon tankı (400 litre)
Selamlar. Öncelikle tebrikler canı gönülden kutlarım .  Güzel vede hoş bir akvaryum olmuş . Kİmi bilincsiz arkadaşların balılk besleme sözü altında balık aldım diyerek fanusa hapsedilen balıkların yani japonların siz tarafından bu denli büyüklükte bir akvaryumda oldukları için cok şanslılar ,şansları sürmesi dileğiyle. Kedininde eğitimi şart :) zavallı bilse durduğu yerde zıyafet var yazın serinleme dalışlarını orda gercekleştirir :)  Saygılar..
balıklarımın hiç neşesi yok :(
Selamlar. Saydığın balıkları akvaryuma aynı gündemi  yükledin  yoksa zamanlamı ekledin.  Akvaryumu kurduğunuz ilk günden bu yanamı gözlediğiniz yoksa sonradan oluşan sorunlarmı. Şayet karma bir akvaryum balıklar birbiriyle ne kadar da uyumlu olsa herzaman sorun cıkar , nede olsa ortam kısıtlı. Dekor olayına bayağı bir kafa yorun derim. Suyun temizliği balıkların neşeli olacağı anlamına gelmez , bakteri bile pis suda yaşar nerdeyse cünkü zamanla oluşandır. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Gelecek yorumlar size cıkış yolu göstercektir. Saygılar..
Balığım Yumurta Attı Bir Daha Ne Zaman Alır?
Selamlar. Röntgencilik yapalım bakalım nezaman alacak  yumurtayı :) Maksat yumurtayı almadan önceki şartları sağlamak. Yunusların ilk yumurta alışları hep hüsranla bitmiştir, fakat sizin sadece bir ciftten oluşan balığınız tekrar yumurta alışında gene sorun yaşayacaktır , erkek balık tarafından bayağı bir şiddete maruz kalacağı ve gereken mercilere bildiremeyeceği için aldığı yumurtalar gene anasız kalacaktır. Yumurta tutması deneyim kazandıkca belki sorun tutmada değilde bu sefer sizde olacak, başka bir akvaryuma naklini yaparken ki ana tankta durması sorun teşkil edeceğinden bu mecbur , nakil sırasındada yumurta veya oluşmuş yavruları atma riski yüksek, eğer başarılı bir nakil yapılırsa sonuclarını bende bilmek isterim.Bu nasıl olur diye sorarsanız araştırma yaparak cıkan cevapları değerlendirme lüksünde bulunabilirsiniz. Örnek karanlık bir ortamda nakil gibi. Erkek balığınızın yanına dişi yunus eklemeniz şiddetle tavsiyemdir. 1e 4d şeklinde olabilir, ozaman erkek yunus kendini buğday ambarında sanar :) Saygılarımla..
211 lt akvaryumda balık besleme hakkında bilgi lzm
Selamlar. Balıkların boylarını bilmiyorum ama her yorum yazan arkadaşın bu litrede bu balıkların beslenmeyeceğinde hemfikirdir. Yaşam alanlarına bakarsanız , beslediğiniz türler nerdeyse ayrı ayrı yaşam alanlarına sahip , hadi litreden vazcaydık ama yaşam alanlarını taklit ederek akvaryumunuza ona göre dekor verirseniz %1 nebze rahatlarlar. Sizin dediğiniz gibi yavru aldım , hiç birşey yapmassanız bile yavru almaya devam edersiniz şüpheniz olmasın.  Saygılar.
Akvaryumcular Hobicileri Çözmüş Artık
Selamlar. Günün anlam ve önemine layık bir laf söyleyeyim. Acmayayım bayramlık ağzımı :) Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.