ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mahmut ercan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Nisan 2008 22:29
Son Ziyaret:
15 Temmuz 2008 20:58
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mahmut ercan
Doğum Tarihi:
30 Aralık 1983
Yaş:
40
İl:
Diyarbakir
Meslek:
iletişim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

MAHMUT ERCAN
emrah_ercan@hotmail.com

SON 6 MESAJI

Diyarbakır

O zaman Madem buluşup tanışmak istiyoruz günü ayarlayalım ve buradan ilan edelim fatih abi (Fatihan_1453) onların şube piknik açısından ideal bir yer orada buluşa biliriz ben gün kararlaştırma tarihi olarak 30.06.2008 günü saat 14 de murat abinin orda buluşalım orda belirleriz artık hadi hayırlısı

Merve Akvaryum (Diyarbakır) (Resimli)
 
Merve akvaryumun daimi müşterisi olarak bede birşeyler söylemek isterim. Murat abiye discus'a geçeceğimi söyledikten sonra kendisi detaylı bir araştırma yapıp (beslenmeleri,su düzenlemeleri, vs. ) sağlıklı, formu iyi olan 5 adet damızlık boyda discus getirmiş, alışveriş sonrası telefonla arayarak yada msn'den gelişimlerini takip etmiştir. Yaklaşık 2000 adet canlı doğuranı 45 gün içerisinde öldürdükten sonra discuslarla akvaryum heyecanımı yeniden körüklemiştir. Şimdide tropheus cinsini hediye sayılacak bir rakamla bana temin etmiş akvaryum sayısını ikiye çıkarmamda yardımcı olmuştur. Merve akvaryumun diyarbakır akvaryumculuğuna yeni bir soluk getirdiği kanaatindeyim. Teşekkürler murat abi.
 
Malawi OUT - Tanganyika İN
[QUOTE=raydek]

Ben olsam o boyda akvaryumda sadece bemba beslemezdim. Yanına mutlaka duboisi de koyardım. Tabi maddi olarak müsaitseniz bunların yerine çok daha nadir bulunan ve değerli tropheus türlerinden koyabilirsiniz. :)

Diyarbakır'a Bursa'dan saygılar...

[/QUOTE]
 
Sevgili Raydek, Takdir edersinizki Diyarbakır'da istediğimiz her türü bulmak o kadar da kolay değil, ama yinede burada akvaryumcu dostlarımıza, özellikle de çok sık il dışına çıkan arkadaşlarımıza isteğimizi iletiriz, inşallah olumlu bir sonuç alırız. İlginize teşekkür ederim.
SURKENT' den YEŞİL BURSA' ya gönül dolusu selamlar.
reis2008-06-19 22:19:01
Malawi OUT - Tanganyika İN
[QUOTE=Hiko]Mahmut Bey, ben size lav kayası yerine yuvarlak hatlı kayalardan tavsiye ederim. Lav kayalarının gözenekleri çok olduğu için temizlemesi çok zordur ve üzerinde çok pislik biriktirir. Bu arada bahsettiğiniz tür sanırım Bemba, oda oldukça güzel bir türdür ve oldukçada serttir. Kumu ince seçin derim Tropheuslarda ince kum güzel görünüyor. Işıklandırma için pembe Grolux'ü tavsiye ederim. Akvaryuma birkaç kökte Anubias eklerseniz güzel olur. Bemba haricinde; Duboisi Maswa yada İkola Kaizer düşünebilirsiniz. Son karar sizindir, kolay gelsin.
 
Saygılar...
[/QUOTE]
 
Tşkler Hikmet Bey, sizin gibi Uzman Akvaristin önerisi benim için kati bir karar niteliğindedir. İlginize teşekkür ederim saygılarımla.
Malawi OUT - Tanganyika İN
Selam Akvaryum dostları, bir arkadaşımın aldığı tropheus türlerini yakından görünce içim bir hoş oldu, bu cinslerin haklarında çok şeyler yazıldı çizildi, bende okudum ama bu derece güzel ve insana zevk vereceğini inanın düşünmemiştim bile. Bu çılgınları gördükten sonra ilk iş ilanlar bölümüne elimde olan tüm malawi cinslerini satlığa çıkartmak oldu.Bunların yerine balıkların daha rahat etmesi için 150x60x70 ebatlarında akvaryumun siparişini verdim bile akvaryumun bol kayalıklı olması gerektiğini forumdan öğrendim, kayadan yanı çok şükür sıkıntı yok lav kayası sokaklarda çok, falez kayasına benzer taşlarda il merkezinden fazla uzakta değil, bu kayaları dezenfekte ettikten sonra kullanacağım sizlerden ricam; tür olarak MEMBA düşünüyorum, bu türün haricinde ''BEN OLSAM ŞU TÜRÜ BESLERDİM'' dediğiniz bir tür varmı ayrıca akvaryumda kullanılacak kumun rengi ve cinsi Işıklandırma hakkındaki bana faydalı olacağına inandığım fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim hepinize ilgi ve katkınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.   JaCobSEn__2008-06-19 16:55:50
Pigeon Çiftim ve Bebeleri
Kardeş hayırlı olsun. Sağlıklı ve kayıpsız birşekilde büyütmen dileği ile. Allah bizede nasip eder inşaallah.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.