ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
baldron
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Eylül 2008 01:00
Son Ziyaret:
07 Mart 2011 16:08
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tarık Tüfekçi
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1979
Yaş:
45
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Öğretmenevi Müdürü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tarık TÜFEKÇİ

SON 5 MESAJI

zebralar yumurtluyor ama :(
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada balıkların hepsi benim gözümde emeğe değecek canlılardır, ayrım yapmam mümkün değil. Daha önce su kaplumbağası da beslemiştim ama balıklar bir başka hele bu canlıların kendi aralarındaki kavgalarından tutunda ilişkilerine kadar izlemek bir başka diye düşünüyorum. ş.
zebralar yumurtluyor ama :(
Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ediyorum hepinize. Öncelikle şu an akvaryumun büyüğünü yaptırdım, haftasonu hazır olacak gibi. Birkaç eksik olan malzemeleri de sipariş verdim. Akvaryumumda balık olarak 2 adet küçük sarı prenses, 3 zebra ciklet ve 3 blue agra var. Bunlar 1 erkek 2 dişi şeklinde bundan eminim. Şu an yavruluk siparişi de verdim. Hissettiğim an onu oraya almak istiyorum, ama nasıl olacak onu tam çözemedim. Dişinin birini başka bir arkadaşa mı versem yoksa diğeride yumurta dökünce mi kabukla beraber alayım yoksa nasıl yapayım ben?
 
 
 
-Cümlelere büyük harflerle başlayınız.
emoricat2009-02-15 11:36:04
zebralar yumurtluyor ama :(
Merhabalar öncelikle bu sitenin bana çok faydası oldu hatta bana akvaryum dünyasını sevdirdi. Benim problemim zebra cikletlerimle ilgili. Zebralar 1 erkek 2 dişi karın bölgeleri sararıyor şişiyor yumurtlamak için buraya kadar normal. Suyun ısısı da iyi 26 derecede sabit. Filtrelemede normal. Ama balık yumurtladıktan sonra ortada hiçbirşey yok ne olduğunu anlayamıyorum. Yumurtaları deniz kabuğuna bırakıyor göremiyorum. Bu 3 oldu yavru alamıyorum. Sebebi ne olabilir sizce akvaryumun boyutları uygun. Içinde 2 sarı prensen var 3 tanede ismini çıkartamadık yine ciklet türüde. Problem nedir acaba.
yeni akvaryum yaptırıyorum
teşekkr ederim yılmaz bey
yeni akvaryum yaptırıyorum
Arkadaşlar öncelikle çalışmalarınızı burada yayınladığınız için teşekkür ediyorum. Ben 85*45*40 ölçülerinde bir akvaryum yaptırıyorum 6 mm. camdan.
Uzunluk: 85 cm.
Yükseklik: 45 cm.
Derinlik : 40 cm.
Cam Kalınlığı: 6 mm.
bu ölçülerde bir akvaryum için kayıt kuşak atılması gerekiyormu? Eğer atılması gerekiyorsa ölçüleri ne olmalı ve de nasıl yapılıyor bu işlemler. Çünkü benim burada camcı bilmiyor nasıl yapılacağını. Birde alt kapak ve üst kapak için nasıl birşey önerirsiniz. Alt kapağı pimapencide mi yaptırayım yoksa Kontraplak ile yapıp onu renkli siyah plastik kağıt ile yapıştırsam daha mı iyi olur.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.