ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sinekvalesi86
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Eylül 2008 16:48
Son Ziyaret:
13 Eylül 2019 16:34
Toplam Mesaj:
321 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ÖMER ANKAYA
Doğum Tarihi:
10 Ağustos 1986
Yaş:
37
İl:
Çanakkale
Meslek:
gölgesinden hızlı nepiro ceken itfaiyeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/57944.jpg[/img] Similis Ocellatus Nigripinnis Longfin siyah ve lda 16

SON 10 MESAJI

Yasmut Gübreler Hakkında
Konuyu hortlatiyorum ama tunç Sönmezoğluna parayi yatirdim ama telefonları kapalı ve meillere cevap vermiyor bir sorun mu var yurt disinda mi kendisi
Kabuksuz Artemia Çıkarılır Mı?
Murat bey bir kaç konuyu okudum yaptım yazılmış ama burada ki forumda bizzat yapmış olan varsa birebir konuşmak için yazdım genelde evde çamaşır suyu ile kabuklarını soyup sonra düzenekte çıkartmış kişiler var 10 saat civarında çıktığını yazmışlar ben ise bu kabuksuz artemia diye piyasada satılan artemiayı ve artemia cıkarma düzeneğinde artemia çıkartır gibi denesek sonuç alırmıyız bunu deneyen var mı forumda.
Kabuksuz Artemia Çıkarılır Mı?
Selamun aleyküm arkadaşlar bu kabuğu soyulmuş artemianın çıktığını söyleyen bir kaç yazı okudum gerçi onlar kabuklarını kendileri çamaşır suyu ile kabuksuz hale getirip sonra düzenekte çıkarmışlar. Piyasada satılan kabuksuz artemiaya bu uygulamayı yapsak onlarda böyle bir sonuç alırmıyız onlar hazır kabuksuz aynı yöntemle kabuksuz hale getirilmiş artemia değil mi , bu şekilde piyasadan kabuksuz artemia alıp düzenekte çıkaran var mı ?
Lepistes Yavrusu Büyütmek
Bende 500 adet yavru var hepsi bir buyuse super olacakti ugrastirmayacakti beni yapacak birşey yok ayiracagim artik
Lepistes Yavrusu Büyütmek
Sadece satis amaçli olacagi için 3 ayda satis boyuna gelmesi benim için kafii tabi dediğim gibi erkek dişi karisikta erken üreme olduğu için ne gibi ne gibi eksiler oluyor omurga yapisinda bozulma buyumeme gibi şeyler yasanir mi
Lepistes Yavrusu Büyütmek
Arkadaşlar elimde 500 kadar lepistes yavrusu var bunlari büyütürken erkek dişi diye ayirmam gerekir mi yoksa karisik büyüme ihtimali var mi karisik kalsalar 3 ayda buyuyeceklerine 5 ayda mi büyürler karisik kalmalarinda ne gibi sikintilar olur.
Evli Adamın Hobi Odası =)
Merak ettiğim bir konu var bende evde yapmıştım bir ara böyle birşey fakat evde duvar köşelerinde falan nemi önleyemedim siz nasıl yapıyorsunuz acaba bu nem olayını duvar köşelerinde benim lekeler oluşmaya başlamıştı.
Poşete Hava Basıp Balık Gönderilir Mi?
Arkadaşlar poşete koyup balık göndermem gerekiyor ama oksijen basma şansım yok. Hava motoru ile hava bassam poşete sonra bağlasam ağzını oksijenin yerini tutmaz ama 100 kadar lepistes veya kılıç kuyruğu 10 saat kadar idare eder mi ?
Beyaz Nokta Ama Beyaz Benek Değil
Teşekkür ederim mesut bey uygulayacağım belki faydası olur.
Beyaz Nokta Ama Beyaz Benek Değil
Mesut bey ilk açıklamada da belirttiğim gibi erkeğin yan yüzgeçinde ki 1 nokta 2 tane oldu ortalama 2 ay sonra başkada çoğalma belirtisi yok. Bol metilen mavisi olan suya balıkları sokup çıkartsam olur mu yada balıkları tutup noktaları ellemi temizliyeyim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.