ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmet ahi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Aralık 2008 20:56
Son Ziyaret:
27 Şubat 2020 20:04
Toplam Mesaj:
36 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet ahi
Doğum Tarihi:
20 Temmuz 1968
Yaş:
55
İl:
Karabük
Meslek:
astsubay
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


100*50*50 malawi
65*50*50 yavruluk

SON 10 MESAJI

sarıprensesimden yavru aldım
Bir akvaryumum vardı, derken bir yavruluk aldım oldu iki, yavrular büyüyüp yer daralınca hadi bide bunlar için bir akvaryum alıyım dedim oldu üç, Allah gözümüzü doyursun şimdi oldu beş akvaryumum. Bolca sarıprenses ve icemanım var. Hobiye yeni başlananlara, başlayacak olanlara isteyenlere elimden geldiğince hediye vererek onlarıda bu hobiye dahil ediyorum. İnşallah bu akvaryum sayım burada son bulur. Çünkü artık çok zamanımı almaya başladı. Ama bu balık sevgisi bütün yorgunluğu alıp götürüyor.
Her ay 10 balık hediye olsa?
Karabük Safranbolu'dayım. İhtiyacı olupta maddi durumundan dolayı balık alamayan arkadaşlara elimde bulunan yavru sarıprenseslerden gönül rahatlığıyla hediye verebilirim.
sarıprensesimden yavru aldım
Bugün 45 yavru daha aldım. 22 haziran 2013
sarıprensesimden yavru aldım
Şu anda o kadar çok yavrum var ki anlatamam, üç tane yavruluk aldım üçünde de sayısız yavru var, cıvıl cıvıllar, inşallah hobici arkadaşlar da bu duyguyu tadarlar. alpino242013-06-11 03:43:11
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616

Merhaba Fatih. Cemal hoca dediğin gibi Güzel Sanatlarda müdür yardımcısı ve senimde çok değer verdiğim bir insan. Aynı zamanda da ingilizce öğretmeni. Onun okuluna iki adet akvaryum ve malzemelerini beraber aldık. Amaç öğrencilerin hoşbir zaman geçirmesi ve bir hobilerinin olması. Biraz zaman sorunu yaşıyoruz. Herşey hazır sayılır. Sadece kurulum ile balık ve canlı bitki kaldı. Uzun zamandır burda sağlıklı canlı bitki bulamıyoruz. Okul için imkanların dahilinde bize canlı bitki temin edersen inan çok seviniriz. Çünkü enbüyük sıkıntımız bitki. Diğer malzemeleri hocamla beraber aldık. Balık seçimini tam yapamadık yine sağlıklı balıklar araştırıyoruz. Çok dallı mango köküm var, az miktar java moss bitki aldım, şimdi onu çoğaltmaya çalışıyorum. Dediğin gibi yapıp mango ya saracağım. İlgin için çok teşekkür ederim. Selamınıda hocama iletirim.

sarıprensesimden yavru aldım
Sevgili Fatih, 60 olan ölçüyü 45 e düşürüp akvaryumu yaptık. Çok güzel oldu diyebilirim. Ona birde kapak ve aydınlatma yaptık. İçine malzemeleri aldım. Balık olarakda yavrulardan 5 er adet olarak sp, iceman ve şimdilik yaşayan kaya koydum ve Toprakcuma köyünde bulunan jandarma karokolunda asker arkadaşların yemekhanesine koyduk. Oranın bütün havası değişti. Herkez özel bir ilgi gösteriyor artık. Birara fotosunu burda paylaşırım. Selamlar.
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
 Karabük Güzel Sanatlar Lisesi Müdür yardımcısı Cemal hocam pansiyonda kalan öğrencilere akvaryum sevgisini aşılayabilmek için bir girişimde bulundu. Karabük Güzel Sanatlar Lisesine 2 adet akvaryum kurma işine başlayacağız. Dün iki akvaryum için malzemeleri aldık. Bugünde hocamla birlikte okula gidip malzemeleri bıraktık. Akvaryumun biri 100*40*40 ikincisi de 80*40*40 bunların biraz temizlik ve birazda elektrik işleri var. Hocam bir iki güne kadar onları halledecek. Daha sonrada kurulumunu gerçekleştireceğiz. Balık işini en sona bırakıyoruz. Cilket düşünüyoruz. Sizlerinde görüş ve önerileriniz bekliyoruz.
KARABÜK SAFRANBOLU FO TROPHEUSLAR GELMEYE DEVAM
Muharrem Bey inşallah en kısa zamanda tekrar gelir, o keyifli çayı hep beraber içeriz. Bu başaralı çalışmanızın devamını dilerim.
KARABÜK SAFRANBOLU FO TROPHEUSLAR GELMEYE DEVAM
Bu gece hobihaneyi ziyaret etme fırsatı buldum. Oğlum Burak Can ve arkadaşım Murat ile birlikte ziyaret ettik. Sağolsun Uğur Bey o saatte taa Karabük'ten gelerek hobihaneyi açtı. Kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Muharrem Beylede telefonla görüştüm. İnanılamayacak kadar bir sıcak ortam vardı. Sağolsun Uğur bey birde çay demledi, afiyetle çayımızı içerken de çok güzel sohbet ettik. Çok büyük emek verilerek yapılmış bir yer. Balıklar okadar canlı ve güzel ki anlatamam. Bu büyük özveri ve emeklerinden dolayı Muharrem Bey ve Uğur Beye çok teşekkür ederim. Fırsat bulan herkesin burayı ziyaret etmesini isterim. Her şey gönlünüzce olsun.
sarıprensesimden yavru aldım
8 mm lik cam aldım. 80*40*60 ölçülerinde kestirdim. Yükseklik fazla gibi geldi. Sizce böyle yapıyım mı yoksa yükseklik ölçüsünü 50 cm ye indireyim mi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.