ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
beyazpence
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Şubat 2009 14:31
Son Ziyaret:
06 Nisan 2011 19:43
Toplam Mesaj:
83 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serkan bulut
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Çankiri
Meslek:
pc mühendisliği öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BeYaZPeNCe
130litre akvaryum 1e2d sp 1e2d yunus 1e3d ıcaman 1cüce vatoz 2 ciklet çöpcüsü

SON 10 MESAJI

Larviva
Lütfi bey forumda fatih isimli arkadaşımız a.paşada satıyor buradanda ulaşabilirsiniz http://www.akvaryum.com/Forum/ankarada_tekrardan_toplu_yem_alimi_k239966.asp?
Larviva start yavru yemi hakkında düşünceleriniz

Arkadaşlar bu yem bütün yavru balıklar için kullanılabilir mi mesela canlı doğuran yavruları için.

dip çekiçi
Arkadaşım bu konuda forumda gereken açıklamaları bulursun arama bölümünden.Ama yinede ufak bir açıklama yapıyım dip çekici yani dip çekme aparatı akvaryumum dibinde oluşan ve biriken pisliklerimi çekmemizi sağlar ve bunuda düzenli bir şekilde balıklarımızın sağlığı için yapmalıyız. beyazpence2009-03-22 13:37:40
ISITICI
Oğuz bey hopar markasını daha önce kullanmıştım ama bozuk diye değiştirmek zorunda kaldım resimini yorum yapılabilecek bir şekilde netten bulamadım üzerindeki gösterge atman at380 in üzerindeki gibimi yani akvaryum içi olan cam derecelere benzermi eğer böyleyse üzerindeki ayar çubuğunu oynattığınızda bu derecede değişecektir bu derece akvaryumun ısısını ölçmekten ziyade sizin akvaryumu kaç derece ısıya getireceğinizi gösterir, örneğin 26 ya getirdiğinizde akvaryum ısısı 26 dereceye geldiğinde ısıtıcı kapanacaktır.
Chicled Resimleri (anüs-vent)
Haluk bey şu an size bütün balıkların cinsiyetini söyleyemem ama bildiğimce anüs ile vent boyutu aynı ise erkek farklı ise dişi oluyor.
Su berraklaştırıcı
Arkadaşlar bugün nette ilaçlara bakarken deep fix markalı ilaçın su berraklaştırıcısını gördüm ve ilgimi çekti acaba bu tür ilaçlar işe yarıyor mu, zararı var mı?





Sera Cichlids Sticksmi nls mi
Arkadaşlar nls cichlid formüla yemi alacağım ama bazı arkadaşlar aklımı karıştırdı ve Sera Cichlids Sticks ile nls cichlid formüla arasında kaldım sizce hangisini öncelikli almam lazım eğer ikiside iyiyse hemen olmasada ikisini de zamanla alırım zaten ama şu anlık sizce hangisini alıyım.
Pets Familiy marka yem nasıldır?
Arkadaşlar ben kullanıorum pek içime sinmiyor ama balıklar iştahla tüketiyor.Ama yinede devamlı kullanmak iyi değil.
NLS cichlid formula
Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşşükkür ediyorum eğer akvaryumcumdan olumsuz bir haber alırsam fatih beyle irtibata geçebilirim.
Teşekkürler.
beyazpence2009-03-17 11:15:25
NLS cichlid formula
Sinan bey dediğiniz aklıma yattı Ankara'da tanıdık çok, arkadaşlar kapıda ödeme istememin nedeni mecburiyet, kredi kartım yok ve kullanmak istemiyorum. Bugün akvaryumcuma gittim nls cichlid formüla yok ama tetranın yemleri var dedi bende getirebilirmisin dedim. Çarşamba Ankara'ya mala gitcem bulursam getiriyim dedi. Eğer bulamazsa Sinan Bey'in dediği yerden aldırıp gönderttiririm. Sinan Bey, ben Ankara'nın ilçelerini fazla bilmiyorum ama Bahçelievlerde tanıdık yok. Mamak, Boğaziçi, Sincan, Etimesgut, Lale, Emirler ve Bentderesinde oturan tanıdıklar var. Acaba bunlardan hangilerine daha çok yakın bilgi verebilir misiniz.?Oguzzz2009-03-17 10:46:56

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.