ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
demo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mayıs 2009 20:53
Son Ziyaret:
21 Mayıs 2011 18:35
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yunis ceylan
Doğum Tarihi:
29 Mayıs 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
kowboy
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yunus CEYLAN Tuzluçayır / İranlı Bir Şair diyorki; Aşk'a Uçarsan Kanadın Yanar .. Bunun Üzerine Mevlana diyorki; Aşk'a Uçmazsan Kanat Neye Yarar...?

SON 10 MESAJI

Sadık Dost
Allah rahmet eylesin ...
küçük malavi gölü..

Mercan ve  kenarındaki iki kayayı çıkarırsanız yunuslarınız  daha rahat yüzecektir. Birde unutmuşum girip yeniden  yazmam gerekti kayaları öyle dizince bazen balıklar kaya ile akvaryum camı arasına sıkışa biliyorlar benim başıma geldi.... Ya kayaları balıkların geçe bileceği kadar boşluk kalacak şekilde yerleştirin yada hiç boşluk kalmasın kolay gelsin ...

demo2010-08-29 21:27:34
İlk Göz Ağrılarımız
İlk göz ağrım 1 çift japondu,tek hatırladığım yosundan balıkları göremememdi :)
Yunuslarımın cinsiyeti nedir ?

Dişiye benziyolar bazı dişilerin şayet benim tüm dişilerimin hepsinin alt kuyruk yüzgeçleri sizin yunuslarınızınkindende uzun,ama kesin bişey söyleyemiyorum.Dişi yada erkek olmalarından daha  önemli bişey var oda,kavga etmişler sanırım burunların uçlarında fotoğrafta  gördüğüm kadarıyla yaralar var...Birisindede kuyruk erimesi başlamış tedavi edebilirseniz edin edemezseniz edecek birisine verin yani elden çıkarın siz bilirsiniz yinede.Şunada dikkat edin  demasoniler yaramaz balıklardır belki yunuslarınızı onlar sitrese sokuyolardır arada sırada kuyruklarını falan ısırıp kaçıyolarmı.Biraz dikkatlice bir ara oturun  izleyin... Sağlıklı balıklar

ışıksız akvaryumda bitki olurmu?
Siz yinede kalitelisinden alın,ÇİN  MALINDAN uzak durun...
Süper DIY İç filtre (video syf:2 de)

Işıgı gören geliyo,herkese kolay gelsin.Yusuf bey,sizide ayrıca tebrik ederim ... // 3 tane dış filtrem var 3.de'de doğru düzgün orjınal,bulunması gereken hiç birşey malzeme yok.Ne bulduysam doldurdum telis torbasına kadar :) ( ELYAF HARİÇ )

BU HOBİDEKİ EN SİNİR OLDUĞUNUZ ŞEY?

Herkese merhabalar bende azına yumurta alıp geri atan balıkları camdan dışarı atacak kadar nefret ediyorum ( annelik görevini yerine getiremediği için )

Demosoniden yavru alma inadım.!

Bende eskiden 1 erkek 5 dişi vardı  tabi o koloniyi oluşturmam baya bir zamanımı aldı ancak.Sonunda inanılmaz şekılde yavru almaya başladım.Nemi yaptım haftada bir dip çekimi ve taze su,saklanacak yerler bide çifleşme için duz kaya.Beslenmesi içinde Ispanak salatalık ve otcul yemler sonrada didişmelerinden sıkıldım çoluk  çocuk ne var ne yok hepsını topladım verdimm :)

Balıklar suyun üstünde sanki su içmeye çalışıyorla
12 saatten fazla elektirik kesintisini gördüğüm 250 lt' lik akvaryumumda  8 adet 10 ila 13 cm arası Yunus  // 5-6  cm 10 tane Frontosa olmasına rağmen hiç oksijen sıkıntısı yaşamadım sadece buhar camını 5 cm açık bıraktım okadar... Akvaryumunuza ilaç ve benzeri hiç bir şey koymayın  yaptıgınız yanlışlar birikince  böle sonuçlar çıkar.Şu sıcak yaz günlerinde kalabalık akvaryum seviyosanız  bol bol dip çekin.Sularında sıcak olmasından dolayı hastalıkda olmaz ( beyaz benek gibi )
Yaşadığını Şehri 1 Cümleyle Tanımla

ANKARA adı kara bu yara başka yara :/

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.