ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Pinar_B
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Temmuz 2009 23:38
Son Ziyaret:
06 Temmuz 2010 01:30
Toplam Mesaj:
50 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Pınar Bölükbaşı
Doğum Tarihi:
02 Mayıs 1984
Yaş:
39
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Pınar Bölükbaşı
60X40X30 Bitkili
40X25X18 Betta

SON 10 MESAJI

www.canlibitki.com
Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim
www.canlibitki.com
[QUOTE=denizkizipetshp]
Pınar hnm kımseyı karalamak yada kötülemek gibi bir amacım yok sıparıs vermıssınız cocuklara doğru hesap nolarım sıtede yazıyo sızdegıl herkez ordakı hesap nosuna para yatıra bilir. doğrudur ayhan karalar adına hesaplar ayhan karalar benım fakat sıtede stogu kapalı olan bıtkıyı almak ıcın para yatırmıssınız bızde bıtkı ıyı durumda olmadadıgı ıcın paranızı gerı hesabınıza yatırdık çürük çarık bitkiyi yollasak dahamı ıyı olucakdı acaba bunumu ısterdınız ben hala anlamıs degılım neyın peşindesiniz acık olun herkez gıbı bende anlayayım paranızı gerı aldınızmı veya sıze kötu bır davranısımızmı oldu bılmeyerk sorun nerde..Ondan sonrada burda canlı bıtkı söyle böyle dıyosunuz yazık emeklerımıze calısmamıza bız daha ıyı bol çeşit nasıl getırrız sızelere daha kalıtelı canlılar nerelerden cekerız anlasırız dıye bunları dusunuyoruz sızın yazdıklarınızı alamak zor benım acımdan bıraz yazdıklarım kıbar olmadı farkındayım ama başka yol bırakmıyosunuz.Maddi manevi hiç bir mağduruyetınız yokken kaldıkı bız tesekkur beklerken sızın yazdıklarınıza anlam vermek guc.
 
[/QUOTE]

Kargolanmayan bitki için bugün kargoladık yarın kargo şubesine gidin alın dediniz, dalga mı geçiyorsunuz? benim tek derdim bu, insanlara yalan söylüyorsunuz.
www.canlibitki.com
[QUOTE=denizkizipetshp]
Pınar hanıma yollanan msj ve tarıihler
Konu: bitki
Gönderen: 28 Nisan 2010 Saat 16:16
Gönderen: denizkizipetshp
Grup: Ticari Üye
bitki
 selam
Pınar hanım hemiantus bitkisi ile ilgili personelimiz ile görüşmüşsünüz.bitki alışverişlerinizle ilgili sitemiz iletişiminden bizimle görüşebilirsiniz.iyi günler dileklerimle Bülent Adıbelli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pınar hnm öncelikle frumda cuba siparişi verdiğiniz gün size özel msj attım size firmamızdan ürün alıcağınız zaman  bizimle sitemizden iletişime geçmenizi istedim siz bununla ilgili bize herhangi bir dönüş yapmadınız daha sonrasında gene bizimle görüşmeden firma hesabımıza 12 tl para yatırdınız.sipariş vermiş olduğunuz bitkiyi elimizde olmasına rağmen formu bozuk olduğu için site stoklarımızdan 15 gün önce kaldırdık ve satışını durdurmuştuk.Konuyla ilgili olarak sizin adınıza başka bir beyle görüştük izah ettik ve yatırdığınız 12 tl hesabınıza kuruşu kuruşuna aktardık.Biz canlibitki com firması olarak sitemiz ve bayilerimizin dışında hiç bir kişi yada kişilerle hiç bir ortamda malımızı sattırmadık ve sattırmayız.Pınar hanımın bahsettıgı konunun fırmamızla hıc bır alakası yokdur kaldıkı pınar hanımın burda maddı bır zararıda yokdur.Saygılarımızla..
[/QUOTE]


Burada bile garip davranmaya devam ediyorsunuz, ben size hiç bir şekilde cevap vermemişim öyle mi?
Giden kutumdaki mesaj hala duruyor, aşağıya kopyladım, ama siz benimle temasa geçmediniz 
Ayrıca malınızı kimseye sattırmıyorsanız bu görüşmelerden haberdar olup nasıl benimle temasa geçebiliyorsunuz?
Ayhan Karalar adına yollanan parayı nasıl geri iade edebiliyorsunuz?

Bu şekilde isminizi temize çıkarmak ve güvenilir imajı kazanmaya çalışmanız çok hatalı
Bunun yerine bir hatanız varsa özür dilersniz ve tekrarlanmayacağınızı söylersiniz, bir çok kişi de sizi takdir eder, ama hatalarınızı kabul etmedikçe, özür dilemek yerine başkalarını suçlamaya devam ettikçe, müşteri ve güven kaybetmeye devam edeceksiniz...




Mesaj                                          << Geri - İleri >>
Konu: YNT: bitki
Gönderen: 28 Nisan 2010 Saat 21:00
Gönderen: Pinar_B
Grup: Forum Üyesi
YNT: bitki
Merhaba
Ben ayhan karalar adına işbankası hesabına 2 saksı cuba için ücretin gönderilmesini sağladım kargo bilgisini de gönderdim, ekstradan başka birşey mi yapmam gerekiyor?

-- Önceki Mesaj --
Gönderen : denizkizipetshp
Gönderen : 28 Nisan 2010 Saat 16:16

 selam
Pınar hanım hemiantus bitkisi ile ilgili personelimiz ile görüşmüşsünüz.bitki alışverişlerinizle ilgili sitemiz iletişiminden bizimle görüşebilirsiniz.iyi günler dileklerimle Bülent Adıbelli.
 

Pinar_B2010-05-07 03:09:57
www.canlibitki.com
Merhaba arkadaşlar,
Canlibitki.com un adına sitede satış yapan silentgo isimli üye ye çok dikkat edin,
Gerçekten canlibitki.com un elemanıymış ancak geçen gün benimle anlaşarak banka havalesi istedi, parayı gönderdik ancak bitkileri göndermedi,
mesaj ile sorduğumda kargoya verdiğini gidip alabileceğimi söyledi

Kargo ise adıma gönderilen bir paket olmadığını söyleyince canlibitki.com üzerinden iletişim bilgileri aldık ve parayı gönderen arakadaşıma arattım,  telefonda silentgo nun kendi elemanları olduğunu ama bitkiler kötü diye göndermediğini söylediler,

yani parasını aldıkları bitkiyi göndermeyip kolayca yalan söyleyebilen bir elemanları var, umarım başkasını da kandırmaz.
14 Litre Betta Yeniden Kurulum
[QUOTE=kgurkan]
Vadi olacak ise ortadaki taş fazla büyük olması nedeniyle gereksiz yer kaplıyor diyebilirim. Hiç olmasa nasıl olur?
[/QUOTE]

Benim de dikkatimi çekmişti, öncelikle tamamen çıkarmak yerine biraz daha sağa alıp, kumun içine bir parça daha gömmeyi deneyeceğim.
Mayalı sisteme Difüzör
Ben aşağıdaki  resimde görünen difüzörü kullanıyorum, mayalı sistem ile rahatlıkla kullanabiliyorum.


Betta için
Merhaba
Ben 14 litrelik tankımda Atman HF-100 Şelale Fıltre kullanıyorum, debiyi çok kısıkta ve su yüzeyine bitişik kullandığımdan hiç dalgalanma olmuyor ve su her zaman çok berrak kalıyor, Betta mın zaman zaman filtrenin suyunun döküldüğü yere gelerek oyalandığını görüyorum, yani zaman zaman akıntının altına gelmekten hoşlandığı belli oluyor.
14 Litre Betta Yeniden Kurulum
[QUOTE=kgurkan]Sonradan baktığımda ilk sefer kafama yatmayan ancak şimdi çözdüğüm bir durum oldu. Tamamen görsellik için bir öneride bulunsam uygulayabilir misiniz?
Sol arkadaki gri taş ile orta arkada duran yüksek gri taşın yerini değiştirip önde ortada duran sarımsı yeşilimsi taşı da arka orta boşluğa koyabilir misiniz?
Yüksek ve alçak kısımların dengesi açısından bu şekilde bir öneri getirdim. En kötü ihtimal hemen ardından eski haline alma mümkün olur.
Görsel olarak çok daha hoş olacağına inanıyorum.
[/QUOTE]

Köksal Bey, Öneriniz için teşekkür ederim,dediğiniz şekilde deneyebilirim,cubalarım elime geçtiğinde zaten biraz el atmam gerekeceği için o zaman deneyeceğim, ama zaten akvaryumun ölçüleri çok küçük olduğu için fazlaca alternatif uygulayamıyorum,
İki sivri kayanın yerini değiştirerek deneme yapacağım ancak arka orta kısıma öndeki küçük kayayı koymamı önermişsiniz, ben ise özellikle orta kısmı tamen boş bırakarak vadi görünümü elde detmek istedim, sağ tarafta Marsilea hirsuta kullanarak kayaların arasını doldurmayı, solda ise cubalar ile farklı bir coğrafi konummuş izlenimi yaratmayı planlıyorum.

[QUOTE=gulay]Pınar Hanım, beta için güzel bir kurulum yapmışsınız eminim halinden epeyce memnundur...Tebessüm 

Bitkiler hakkında biraz bilgi vereyim. Ön soldaki taban bitkisi Marsilea hirsuta, benim çok memnun olduğum ve görsel olarak glossostigma'dan çok daha güzel bir taban bitkisi bana kalırsa. Glossostigma'dan farkı daha az ışığa ve dolayısıyla daha az gübre ile CO2 ihtiyacının olması. Aldığınızda birkaç yaprağı yonca benzeri 3-4 parçalı ve daha az parlak olurken, gerekli adaptasyonunu tamamladıktan sonra yusyuvarlak ve parlak koyu yeşil gözalıcı yapraklara kavuşuyor. Hemianthusu ben 2-3 yıl önce 3'lü bir kaya grubunun tam ortasına yapışık vaziyetteki elyaflarıyla beraber büyütmüştüm. Her üç bitki türü de tankınızda uygun gübre ve CO2 takviyesiyle rahatlıkla büyüyebilir çünkü ışığınız da uygun. 

Marsileaların arkasındaki ince uzun bitki ise bir Cryptocoryne türü ama hangi varyete emin olamadım fotoğraftan. Fakat o 4 kayanın arasını yandan vereceği sürgünlerle güzel bir şekilde dolduracağını söyleyebilirim.

Diğer sağ arkadaki bitki ise Rotala rotundifolia gibi görünüyor. O da orta ve üzeri ışık isteyen bir bitki pembe yapraklarından anlayacağımız gibiBig%20smile Tankınıza litre başına 1 watt kadar ışık düşüyor ki bu da bitkilerin güzelliklerini sergilemesi için gayet yeterli bence.


[/QUOTE]

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler Gülay Hanım, Bugün mayalı sistem ile co2 vermeye başladım, Bunun yanısıra Tunç Beyinn micro element sıvı gübresini kullanıyorum, diğer tankımda bu şekilde aynı bitkilerin gelişimini sağlayabildim, hatta tüm taban hiç boşluk kalmayacak şekilde Marsilea ile kaplanmış durumda.

[QUOTE=GuppyKeeper]Çok doğal olmuş tebrik ederim.Birde betanın saklanabileceği bir mağara olsa iyi olur hindistan cavizi kabuğu gibi.[/QUOTE]

Sayın GuppyKeeper, haklısınız ancak su üzerine yumak şeklinde 5-6 cm genişliğinde riccia ekledim ve bettam sürekli onun altına gelerek dinlenebiliyor, boyutlar çok ufak olduğu için ekstra bir mağara şimdilik yerleştiremiyorum.

14 Litre Betta Yeniden Kurulum
Teşekkür ederim Köksal Bey,
Sağ arkadaki hava taşı değil dijital termometrenin alıcısı, aslinda daha derinde duruyor ama yeni kurulum yaparken yukarıda kalmış,
Cuba için co2 desteği vereceğim,daha önce de riccia büyütmeyi başarmıştım,bu yüzden denemek istiyorum
Sol tarafı özellikle boş bıraktım, orada şuanda 3-4 yaprak olarak görünen bitkiyi geliştirmeye çalışıyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
14 Litre Betta Yeniden Kurulum
Boyut (cm): 37x23x17
Kapasite (litre):14.5
Canlılar:Betta Splendens

Malzemeler:  Atman HF-100 Şelale Fıltre

Aydınlatma: 2x 8w T8 Florasan

Betta tankımın görünümden sıkılıp değişiklik yapmaya karar verdim ve bugün tekrar kurulum yaptım, bitki biraz az ama eğer bulabilirsem cuba eklemesi yapacağım için şimdilik bu kadar yeterli diye düşündüm. Yeniden kurulum olduğu için suda bir parça sisli bir görünüm oluştu ama yarın geçer diye düşünüyorum.

Sağ arka plandaki bitkinin ismini bilmiyorum,bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.













SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.