ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ninecik
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ekim 2009 20:01
Son Ziyaret:
01 Haziran 2012 20:35
Toplam Mesaj:
155 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mahmut can ARAR
Doğum Tarihi:
29 Temmuz 1993
Yaş:
30
İl:
Konya
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Habiris hunka cugabis Kumanesi takanes :D
Mahmut Can ARAR

SON 10 MESAJI

Sp Cinsiyet ayrımı
İki balıkta erkek akvaryumun iki ayrı köşelerinde duruyorlar bu bölge yaptıklarını gösterir bölge sınırlarında yani akvaryumun ortasında birbirlerinin etrafında dönmeleri kavga ettikerin kesin kanıtı ikiside erkek 
CİNSİYETLERİ SECEMİYORUM
http://www.akvaryum.org/Forum/dosyalar/110824/7_5_2011_15_20_27_2.jpg

bu resimdekini soruyorsanız cevabınız dişi 
ilk resim uzak çekim birşey diyemem

http://www.akvaryum.org/Forum/dosyalar/110824/7_5_2011_15_30_49_1.jpg

bu balıkta %70 erkek

Balığımın ağzı dolu ?

Ben balık akvaryumda iken ağzı bana dönük şekilde iken solungaçlarını hareket ettirirken yavru balıkları yada yumurtaları ağzında görebiliyorum eğer gözler belli olmuşsa bir haftalıktan fazladır.

Acei devamlı dik duruyor kuyrukta erime var
Balığınız büyük ihtimal ile diğer balıklardan baskı ve şiddet görüyor. anladığım kadaryıla balık bir yerlere kaçmak bir yerlere saklanmak istiyor. Ve akvaryum oratamı buna müsait olmadığı için o da akvaryumun en kuytu yerlerini seçiyor ve az hareket ederek kendini diğer balıklarla belli ettirmemeye çalışıyor. (doğru mudur) bu yazımın devamını yazabilmem için akvaryumunuzdaki sp ve aceilerinizin kaçar tane olduğunu ve dişi erkek oranlarını söylemeniz gerekiyor saygılar
Beyaz prensesimin sorunu ne?
Akvaryumunuz kaç litre beyaz prensesinizin yanında hangi balıkları besliyorsunuz size daha iyi yardımcı olabilmeniz için öncelikle bu gibi bilgileri vermeniz gerek. ama anlattığınıza göre akvaryumdaki diğer balıklardan saklanıyor yada saklanmaya çalışıyor o balık.
vatozlarım ölüyor
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: canlının renginin (atması, açılması) solması canlıda aşırı durgunluk çok yavaş soluk alıp verme ve karnının içine çökmesi (cama yapıştığında fark ediliyor)

Akvaryum Kapasitesi (litre): 247 lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: malavi cichildleri

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): bilmiyorum herşey ama yolunda

Filitrasyon: çok güçlü bir iç filtre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: şimdiye kadar kullanmadım

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
şuanda akvaryumda aşırı derecede yosun var ve canlının aç kalması mümkün değil çünkü neredeyse dışarıdan bakıldığında içerideki balıklar belli olmuyor camdaki yosundan bu akvaryuma aldığım 3. vatozum ilk iki vatozum da bu belirtileri gösterdikten sonra öldü. yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

cinsiyeti nedir acaba (frontoza)

1. resimdeki % 100 dişi 2. resimdeki %80 dişi

Anket ..akvaryumunuzda
250 litre demasoni, auratus , sarı kuyruk iceman, leopar vatoz
Yeni akvaryum

İlk başta daha az tecrübe isteyen ve daha dayanıklı balıklardan başlayın derim cichild sevdası olan herkezde sarı prensesin ayrı bir yeri ve önemi vardır. sarı prensesin yanına ise sarı kuyruk iceman güzel olur ve ikiside uysal balıklar olduklarından uyumlu bir şekilde yaşarlar  yada bu iki balık yerine daha sert olan beyaz prenses ve mavi prensesi besleyebilirsiniz. Akvaryumunuzda sağlıklı olarak en fazla 2 tür besleyebilirsiniz 3 türe göre litreniz yetersiz. (kum, kaya, dekor, derken litreniz düşecektir) sp ve iceman beslemek istiyorsanız her türden 1 erkek ve 3 dişilik koloni kurmalısınız. mavi ve beyaz beslemek istiyorsanız da isterseniz yine 1 er erkek 3 dişi şeklinde isterseniz de bu iki türden birinin erkeğini ve dişilerini diğer türün sadece dişilerini bırakabilirsiniz çünkü mavi ve beyaz prensesler aslında aynı balıklardır. mavi erkek dişi beyazla mavi dişi erkek beyazla çiftleşebilir dekor için kayalık dekor yapmlasınız kumunuzu ince taneli ve bol koyun malavi cichildleri kumla oynamayı severler bitki koymayın malaviler bitkinin kökünü kumdan sökerler ve bitkiniz ölür. Bu arada akvaryumunuz 180 litre sağlıklı balıklar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.