ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cihan Batur
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
24
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2006 01:44
Son Ziyaret:
23 Şubat 2019 16:22
Toplam Mesaj:
727 [0.11 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cihan Batur KILIC
Doğum Tarihi:
09 Ağustos 1979
Yaş:
44
İl:
Yurtdisi
Meslek:
restorant
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



Uploaded with ImageShack.us

SON 10 MESAJI

Juwel 1000lt Biofiltre Pompa Sorunu.
450 rio juwel akvaryum setindeki juwelbio filtre setindeki motor sebep olmadan duruyor arkadaslar, bende bozuk olacagini dusunup garantiden motoru degistirdim. yeni taktigim motorda ayni sorunu yasatti.Biraz kafa yorup filtrenin sungerlerle dolu olan kisimla motor arasindaki plastik duvari sköup öyle taktim.dusuncem bir sekilde motora su iyi gitmiyor diye dusundum.Bu sabah baktigimda motor tekrar durmustu.Sizce sorun nerede olabilir..Benim gibi bu tur filtrede kullanan arkadaslar varmi..
Fluval Fx6 - Yeni Versiyon - Kutu Açılımı/montaj
Arkadaşlar bende yeni aldım ama ses sorunum var.. kurulumu kitabına göre yaptım. Ses motordan geliyor pervaneden değil. Daha önce bende fx5 vardı bu kadar sesli olduğunu pek hatırlayamadım.sizdeki durum nedir? Bir Kutunun uzerinde bedava aparattan bahsettiniz ve bir kağıtta kod olduğunu söylediniz acaba kutu ile kağıdın fotoğraflarını gönderebilirmisiniz..[EDIT]Cihan Batur,2018-06-23 13:47:07[/EDIT]
Fluval Fx6 Debisi 3600 Litre Gibi Gelmiyor
Fluvalfx6 sizdede sesli çalışıyormu merak ettim
Sump Örnekleri Ve Çalışma Sistemleri
[QUOTE=Ibrahim90]Cihan bey, kusura bakmayın iş yoğunluğundan gözümden kaçmış mesajınız. Çok bakamıyorum foruma , öylesine açıp kapatıyorum bu aralar sadece.
İyi gibi görünüyor ama pek bir bir şey de anlayamadım fotoğraftan. Bayağı bir geç kalmışım , siz de muhtemelen bitirmişsinizdir akvaryumu , ne kadar bioball kullanıldı, ön filtreleme nasıl kutunun hacmi ne kadar acaba ? [/QUOTE] ibrahim bey slmlar.. kutu pek işe yaramadı ,onun yerine ön filtremenin olduğu ilk bölümde alan vardı orayı kullandım üzerine bir süzgeç görevi gören plastik levha yapıp ,böylece suyun her kısma eşit dağılmasını sağladım.. Yanlız bilmiyorum nekadar doğru akvaryumdan gelen borunun önündeki ön filtreleme için kullanılan elyafı kaldırdım sebebi ise suyun dağılmasını engellliyor..
Sump Örnekleri Ve Çalışma Sistemleri
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/8344/150220182015581.jpg[/IMG] Ibrahim bey ve arkadaslar bioboll yagmurlama sistemim olmusmu size??
Bulanık Sarı Hafif Köpüklü Su Balık Ölümleri
Keşke ana tankın filtresinin malzemelerini yavru tankı sumpunun içinde sıkıp temizliyor gibi yapıp yararlı bakteri aşılasaydınız..
Akvaryumda Çay Kullanımı ve Kullanım Oranları(Yenilendi)
Konuyu baştan sona kadar okudum ve çok ilginç gelmekle beraber bir arkadaşın bakteri kültürlerinin bozulduğunu söylemesi kafama takıldı.. Uygulamaya devam eden arkadaşlar ne gibi sonuçlar almaya devam ediyorlar merak ettim.. Discus akvaryumunda kullananlar varmı acaba???[EDIT]Cihan Batur,2018-02-06 01:49:27[/EDIT]
Balığımdaki Bu Nokta Nedir ?
Tedbir olarak tuz banyosu yaptır..
Sump Örnekleri Ve Çalışma Sistemleri
İbrahim bey haklısınız sumpu tam doldurduğumda taşma payı bırakarak zaten geriye 15lt alan kalıyor onun içinde değmeyeceğini anladım benim için şu andaki problem kafa motoru sesi ve yalıtım,diğer problem ise adi salyongoz yaptığım işleme rağmen gene hortladı zehir bile fayda etmedi demek yumurtalara zehirlede bişey olmuyor..Sanıyorsam benim akvaryumda 3D arka fon var orada kalan yumurtalar kırılıp tekrar başladı..Sonuç bana hezimet
250 Litreye Sump Önerileri
Sump akvaryumun 3/1kadar olmalı buda 80lt tabi geliyor..dolabın içinde çok çıkarmadığını ve üzerine kapak koyarsanız yani biraz yalıtım yaparsanız problem yok, bende seneler sonra sump sistemi kurdum ve memnunum yanlız benim akvaryum sumpu arka tarafında durduğu için biraz ses sorunum oluyor ama gülü seven katlanır..sump filtrelerin en iyisidir bana göre,300 w ısıtıcıda kullanabilirsiniz..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.