ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaruHan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Aralık 2009 03:22
Son Ziyaret:
11 Eylül 2010 01:32
Toplam Mesaj:
79 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
SaruHan Çelik
Doğum Tarihi:
16 Ocak 1991
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Pet şişe saglıklı deyilse kavanoz?
Amerikada pet şişeler 3 ay sonra yasaklandı :) Damacanalar kanser yapıyor ben bir firmada çalışıyorum arıtma sistemlerimiz var ve bunun eğitimini bir çok kez aldım ki bilinen Türkiyenin saygın bir firması. Siz akvaryumlara konan musluk suyu veya damacana suyun zararını balıklara biliyor musunuz? O musluk suyuyla diş bile fırçalanmazken akvaryuma koyuyoruz?
Frontosa türleri içinde en iyisi
Kişisel üretim yapanlar daha uygun fiyata yaparlar sanırım. Akvaryum veya Petshoptan almak bayağı bir pahalıya gelir size. Forumda gerekli yere girin bakın.
Bayanlar neden azınlıkta?
Hanımlar akvaryumu ve akvaryumculuğu hep evi ıslatacak ve etrafı sulu olarak pisletecek sonrada arkadan onlar temizleyecek diye sevmezler. Bu yüzden karşılar birazda haklılar. Ama sevmeyen yok mu var. 10 yaşındaki kardeşim arkamdan yetişiyor :)
NIKON D3000 ile Birkaç Kare Tropheus Bulupoint
Gördüğüm kadarıyla kum ve dekor seçimi görünürde oldukça güzel ve balıklara uygun. Dekorun,ışıklandırman ve düşündüğüm daha bir çok güzel şeyi bu balıklara verdiğini düşünürsek oldukça güzel tamamlamış akvaryum tam akvaryum denebilir balıklarda tam balık denebilir halde. Hayırlı olsun bol yavrulu ve sağlıklı günler Erkan Bey.
frontozalarım ölüyor...
Dip çektikten sonra suyu birden soğuk mu verdin? Yada dip çekerken akvaryum dibindeki kumları karıştırdın mı fazlasıyla?
Frontosa Sol Tarafda Şişkinlik?
Şişkinlik bir hafta sonra geçti fakat şişkinliğin indiği yerde iğne ucundan azcık daha fazla bir iltihaplanma oldu düzeli su değişimi ve yemlemesini yapıyorum herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım şimdiye kadar dişilere karşı günde en az 10 kere titriyor resmen gözümün önünde fakat dişiler yüz vermiyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Frontosa Sol Tarafda Şişkinlik?
Herhangi bir yan etkisi olmaz değil mi?
Frontosa Sol Tarafda Şişkinlik?
Sol değil sağ tarafı yanlıs yazmışım orada yukarıda ki resimlerde şişkinlik belli oluyor zaten. sera cyprinopur ne işe yarıyor?
Frontosa Sol Tarafda Şişkinlik?
İltihap yok sadece sanki insan kafasını bi yere vurur şişer aynı iş ama ufakta olsa iğne ucundan biraz daha büyük bi iltihap var nedenini çözemedim bi yere çarptı açıldı falan mı acaba?
Frontosa Sol Tarafda Şişkinlik?
Evet bakınca fotoğrafa sol oluyo balığa göre sağ taraf haklısınız. Bir yere vurupta böyle bir şişkinlik yaratabilir mi? Hastalık değil yani?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.