ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onsürakvaryum
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ocak 2010 23:47
Son Ziyaret:
08 Haziran 2013 16:38
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abdullah Önsür
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Akvaryum İmalatı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Önsür Akvaryum
ANKARA

SON 9 MESAJI

Flower Hornumun Cinsiyeti
[QUOTE=By_KadircaN]Akvaryumun botuyu şuan için ufak 150 Lt. fakat balıklar büyümeden önce 400 Lt. civarı bir akvaryum almayı düşünüyordum geçici bir süre 150 Lt.de dursalar sorun olmaz diye düşünüyorum fakat olurmu ? [/QUOTE]
Bence balıklarınızın daha sağlıklı büyüyebilmesi için bir an önce büyük bir akvaryuma alınması daha iyi olur. Yani siz büyümelerini beklemek yerine onları büyütecek bi önlem almanız daha iyi olacaktır.
Bu balığın türü nedir
Tuğrul bey hamgi balığın türü acaba ?
Sürekli bıkıyorum...

Bence bitkili bir akvaryum kurmayı deneyin. Ve bu akvaryumu yarışmalara hazırlarmışcasına emek harcayın. Yani bitkili akvaryumlardan bu kadar çabuk sıkılmanızın nedeni onlarla ilgilenecek bişey bulamamanız. Yani tankınızı kumundan tutun da yetiştireceğiniz bitkilere kadar yenileyin. Bitkileri küçük kökler halinde alın ve büyümeleri için ne yapılması geekiyorsa onları yapmaya çalışın. Böylelikle hem size uğraşacak bir meşgale çıkıp çabuk sıkılmazsınız hem de bütün uğraşlarınıza değecek ve çoğu kişinin imrenecek kadar güzel bir bitkili akvaryuma sahip olmuş olacaksınız.

Set Akvaryumda ısıtma
[QUOTE=by_serdal]Merhaba sistemizdeki gibi uğraşmaya gerek yok hem su yukarı nasıl çıkacak çiziminizde anlayamadım. En iyisi akvaryumcuların yaptığını yap sump sistemi bütün akvaryumlardan boru geçir aşağıya kadar, sump sistem akvaryumunun içinde ısıtıcı at. [/QUOTE]
 
Su borulardan yukarı çıkmayacak aksine aşağı inecekdir. Kafa motoru olan kısımdan sadece yukarıya doğru bir çıkış vardır. Sol tarafdaki borulardan aşağıya iniş yapmaktadır. Ama yine de akvaryumculardaki sump sistemi fikrinize katılıyorum.
onsürakvaryum2010-02-01 02:09:24
Neden bir çogu erkek
Geçenlerde balık üretimi hakkında bi makale okumuştum. Yaşanmış ve denenmiş diye bir not vardı altında da. Makalede şöyle belirtilmişti;
Damızlık balıklarımızı herhangi bir yavru balığı alıp kendimiz yetiştirmek yerine üretici kişiye kendimiz için damızlık üretmesini istemek daha doğru olur. Damızlık balıklarımız mümkün olduğunca dişi olursa daha çok verim alırız. Damızlık yavru üreteceğimiz zaman anaç balık yumurtayı ağzına ilk aldığı andaki ısıyı 29 dereceye çıkarıp sabitlersek çıkan yavrularımızın büyük kısmının dişi olma ihtimali yüksek olur. diyordu makalede. Bilmem siz ne düşünürsünüz.
170x70hx50 Tropheus Bemba son resim 16da
Yeni akvaryumunuz hayırlı olsun. Gerçekten de deniz akvaryumu olacak bir büyüklükte. Gerçi bu akvaryuma ne koyarsanız koyun hiç birşey onları seyretmenin verdiği zevki vermez. Ya insanın balık olası geliyor. :)KaPTaN2010-02-25 04:12:15
Tanganyika gölümüzün son hali
Gerçekten de takdireşayan bir akvaryumunuz var. Herkesin rüyası olabilecek bir akvaryum. Sizi tebrik ederim.
36 Lt Akvaryumum
Kesinlikle canlı doğurana uygun bi akvaryum.  biraz da bitki takviyesiyle seyrine doyun olmayacak görüntüler elde edebilirsiniz.
dev akvaryum(turkuazoo)
Her yapılan işin bir maliyeti olduğunu düşünürsek bence bu giriş ücretlerinin hiç de fazla olmadığını kabul etmek gerekir. Yani bu yerin bir yapım maliyeti, bir bakım maliyeti olacaktır tabiki. Yani bunu da karşılamanın bir yolu bu olsa gerek. Yani her zevkin bir bedeli olmalı bence ki iyi bi değeri olsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.