ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bytropheus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mart 2010 13:02
Son Ziyaret:
25 Mart 2016 11:24
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sinan Erdem Ekinci
Doğum Tarihi:
10 Eylül 1979
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sinan Ekinci
İstanbul

Şimdilik Ara Verdi Yakında Yeniden Özel Türlerle Bir Arada Olacak..

SON 10 MESAJI

Tanganyika Balık İstasyonu
Süper resimler güzel balıklar yeniden beslemek için sabırsızlanıyorum :(
Basit Kum Yıkama Tekniği
Gercekten ufak akvaryumu olanlar için güzel ve kolay bir yöntem büyük akvaryumda 40 - 50 kg kumu bu şekilde yıkamak eziyet olur :)
Kadeh İle Kuluçka Sistemi

[/QUOTE]

küçük iç filtrem olmadığından dolayı hava motoru olur mu diye sormuştum... ayrı bir akvaryuma ayırsam anneyi orda tek başına takılsa olur mu acaba ...

[/QUOTE]

Tabiki daha da sağlıklı olur stresden uzak yaşar aynı ortam ve su şartlarını oluşturursanız sıkıntı olmayacağı kanaatindeyim. Ama ilerde sistemi uygulamayı düşünürseniz 5-10 liralık kucuk iç filtreler işinizi rahatlatacaktır.

Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]


Dişinin ayrı bir akvaryuma alınması belli bir süre koloniden ayrı kalması tekrar akvaryuma dahil etmek istediğinizde dişinin dışlanmasına neden olabilir ve akvaryumun suyundan farklı bir akvaryuma ayırsanızda aynı su şartlarınısağlamaz belli bir zaman sonrasında su kimyası değişir bence risk ayırmanızı tavsiye etmem.. 

Kadeh kuluçka için 5-10 tl rakam ayırmanız sizin için daha uygun olur.. Tabi imkanınız varsa bırakın anne kendisi salsın kusturmayı önermiyorum ama saygım var.. 

Sağlıklı balıklar.. Bol yavrular.. 
100-70-15
15 cm akvaryumda balık yakalamak temizlemek yada içinden bir şey alıp koymak neredeyse imkansız hemde 70 cm yükseklikte bence duvar içine gömmek istiyorsanız eni en az 30 cm yapın ve dışarıda kalan bölme için demir profil üstüne dolap yapın görsel acıdan da daha güzel olur..
elektriğe altermatif akvaryum ısıtma sistemi.
Kış dönemi öncesinde güzel bir paylaşım güzel çalışma olmuş bende yapmak istiyorum biraz daha resim ekleme şansınız varsa yapım konusunda daha fazla fikir sahibi olabiliriz. Şahsen ben yeni gelecek yavrularımdan dolayı yeni bir akvaryum daha kuraçağım elektirik ile ısıtma çok maliyetli olur.. Tebrik ediyoru ayrıca elinize sağlık..
16-17 YY Japon Samuray (3. Strafor Projem)
Süper süper süper  
 
Hayal gücüne ve yeteneğine nazar deymesin maşallah diyorum.. Gelecek olan süper paylaşımlarını dört gözle bekliyorum... Tekrar helal olsun doyamadım  
125x40x40
Kaçırma arkadaşım.. Ama kuşak ve kayıdı varsa al ebat büyük..
Akvaryum Yapım Teknikleri
Bu zamana kadar ortalama 10 adet akvaryumum oldu hacimleri 250 litrenin üzerinde kendi yaptığım 2 akvaryum ve satın aldığım diğer akvaryumlar 1. şekilde yanlış olarak belirtilen şekilde idi ve 2. resimdeki gibi yapışırsa büyük camın ayrılma riski olur diye düşünüyorum zaten bir çok kişide 1. şekili önermiş gördüğüm kadarı ile umarım sağlam ve güzel bir akvaryum sahibi olursunuz..
akvaryum kapak yapımı laminant parke
Eline sağlık güzel olmuş tebrikler :)
Kuzenimden aldığım yavruların türlerini merak ediyorum
Diğer cikletler gibi ağızda tutuyor yavrularını :) yalnız yavrulamaya başladığı zaman ilk olarak büyük bir yavruluk daha sonrada onları verebilecek kadar yeni akvaryum severler bulmanız gerekli ben dağıtmakla bitirememiştim açıkçası umarım sağlıkla beslersiniz balıklarınızı..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.