ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nttrop
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Eylül 2010 21:00
Son Ziyaret:
26 Temmuz 2011 20:50
Toplam Mesaj:
87 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Niyazi Topcu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Niyazi Topcu

SON 10 MESAJI

Altın Kral Mustafa ÖZ (emozel06) beye Verilmiştir.
Herşey çok hoş ve güzel bence ama en güzelli balıklarınızın elinizden yem yemesi gerçekten bu manzara hiç birşeye değişlicek gibi değil.
130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )

Elbetteki bu boyutlarda bi balık için %100 red rainbow demek doğru olmaz ancak yavruların renkleri şuan bariz şekilde kasangayı andırmaktadır kaldiki farklı red rainbow yavruları ile kıyaslanmıştır bu durumdada bunlar red rainbow değil demekte yanlış olur. Bu balıkları bize veren murat arkadaşımız farklı bir durumdada iade garantisi ile vermiştir tekrarlıyorum balıklar türkiyede ithalatçıya gelip oradan seçilip elenerek bize dağıtılmadı bizat THY kargo kolisi tarafımdan açıldı. İnşallah herşey dilediğimiz gibi olur.

 
Son birşey eklemek istiyorum balıklarım moliro yada chimbia çikarsa onları en az kasangalar kadar çok seveceğim 10 çeşit yemle beslerken gram gram dikkat etiğim balıklarım büyüdüğünde red rainbow değilmiş diye hiç ama hiç üzülmem sağlıklı büyüsünler yeter bana :)
niyazitopcu2011-04-18 15:51:08
130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )

Petshoplardan alınan birçok tropheus damızlık boya geldiklerinde türü tahmin edilenden veya bilinenden farklı çıkmaktadır. bunun sebebi olarakta malesef petshoptaki arkadaşların bilgisizliği olduğunu düşünüyorum çok fazla art niyet aramak istemiyorum ancak Ademciğim biz petshopa gidip kasanga varmı diye sorup aaaa bunlar güzelmiş diye almadık singapurdan kasanga olarak 75 adet stoğuyla sipaşit etik yani petshoptan ikişer üçer alınan balıkla bu alışverişi karıştırmak birkerer yanlış olur.

130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )
Adem beyin baliklari kasangadir bu baliklarin bagzilarinin red rainbow çikmama gibi olasi bir ihtimal vardir ancak red rainbow olmaması balığın kasanga olmaması demekte değildir kaldiki bu ihtimalde çiksa bile üç tane bes tane diye tahmin ediyorum malum kasanganin tek kolu red rainbow değildir. Adem beyin baliklarinin %95 oraninda red rainbow çikma ihtimalinin olduğunu düsünüyorum vede bu lafimi söylerken bu baliklar kasanga değil diyen arkadaslar kadar teredütsüz söylüyorum bu lafımı bukadar tedütsüz söylememdeki sebebe gelince bu baliklardan bende 50 adet var ve ayni yerden aldik vede aldiktan sonra red rainbow yavrusu almiş bir çok arkadaşıma gösterdim sonuç ayni %95 kisacasi lütfen yourmlari yaparken en azindan şu sebepten değil veya öyle diye söyleyinizki yorumlar üzerinde durup ciddiye almak için bir sebebimiz olsun yazdiklarima lütfen kimse alinip uzerine almasin herkez herseyi biliek diye birsey yok ama bilmediğimiz yada supheli olduğumuz bir konuda susup dinlemek bizim için her anlamda daha hayırdır ayrıca bugün baliklari bize temin eden Murat kardeşimiz ile tekrar görüştüğümde baliklarinin arkasinda olduğunu yenilemştir ve son olarak Ademciğim baliklar kasanga çikmasada bu hobide sen ve Murat bey gibi güzel insanların karşıma çıkması kasangalardan daha kafidir.
130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )
Sanırım bunlar Kasanga değil daha çok Godzilla gibi duruyorlar. Birtanesinin gözünün bebeğide Diazorgillerden optoromus potoromus gibi duruyor. Acilen balıklarına otopsi yapmanı öneriyorum :)
Tanganyika Kurulum Önerisi ?

Biliyorum Murata ben sipariş etmiştim onu sana kısmetmiş benim akvaryuma küçük gelir diye almadım 500w diye getirmişti onu :) güzel ısıtıcı hayırlı olsun. Adem son durum 47 tane Kasanga ana takta gayet mutlu ve sağlıklılar 3 tanesi karantina tankında sera baktopur ile parazit tedavisi görüyor. Ana tank ve karantina tankında sarımsaklı sudan geçirilmiş yem kullanılıyor. Hasta 3 yavrunun durumu iyiye gidiyor umarım iyileşirler akşam baktığımda dışkılarında ve karın bölgelerinde kısmen düzelme gördüm.

F1 Kasakalawe Akvaryumum
Serkan bey balıklarınız gerçekten hayranlık verici ama ben sizin taşlarınıza tutulmuş vaziyetteyim üzerlerindeki yeşil yosun gerçekten çok güzel ve doğal duruyor bunun için extra birşey yaptınızmı acaba yoksa kendimi oluştu taşlarımızın bu şekilde yosunlaşması için bildiğiniz bir yöntem varmıdır ?
130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )

Adem ben sana başından beri dök o suyu diyorum arkadaşım adam akvaryumu sana çamaşır suyuna çevirti onu dök bunu dök hiç bişi dökme bas terkoz suyunu daha iyi valla üç gün dinlendir alıştıra alıştıra sal balıkları ben balıkları atmadan neler dediler bana biliyorsun en iyi ihtimal 3-5 kayıp büyük ihtimalle hepsi ölecek dediler al 4 gün oldu balıkların renkleri bile oturmaya başladı hemde 50 balıktan bir tek kayıp yok :) suyunu dinlendir yeter gerisi hikaye ( suyun kurulumu için demir, bakır vs ayırıştırıcı sıvılar kullanılabilir ama bakteri oluşumu için veya dezenfektan için hiç birşey kullanma ).

Tanganyika Kurulum Önerisi ?
Adem şöyle söyliyeyim sana böyle bir göle engin okyanuslara bakarsınya öyle :P Çok feci kurdum onu :) Şaka bi yana valla makinam çalışmıyor hafta sonunu bekliyorum arkadaştan alacağım, malum iş sebebi ile çok ilgilenemiyorum. Özkoçak2011-04-08 10:12:36
Tanganyika Kurulum Önerisi ?

Bir makina bulabilsem çekeceğimde makina yok. :) Hem Adem sen canlısını görmedin mi niye foto istiyorsun?

Özkoçak2011-04-07 20:48:18

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.