ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BALIKÇIM
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ekim 2010 01:02
Son Ziyaret:
22 Temmuz 2015 17:17
Toplam Mesaj:
82 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
vehap aydın
Doğum Tarihi:
23 Mart 1974
Yaş:
50
İl:
Istanbul
Meslek:
KARADENİZ OF SÜT ÜRÜNLERİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


vehap aydın

SON 10 MESAJI

Son model ısıtma ve sogutma sistemi alarm destekli
Akvaryum suları ister tatlı su olsun isterse tuzlu su ,titanyumdan başka bir metal daldırmanızı ve suyla temas ettirmenizi tavsiye etmiyorum.suya illaki salınım yaparlar.
Su Piresi üretiminde farklı bir hikaye
< id=risp =text/> Gördüğünüz kıvrılarak yüzen canlılar büyük bir ihtimalle sivrisinek larvasıdır balıklarınıza yedirebilirsiniz kurutulmuş olarak kan kurdu adı altında balık yemi olarak satılır ve kıymetli bir yemdir.
Yeni hobihane için hava motoru tavsiyesi
Sakın buz dolabı motorundan hava motoru yapmaya kalkmayın zira bu tip kompresorler pistonlarını ve siboblarını yağlayarak çalışır ve kapalı devre çalışıp soğutucu akışkanın sistemden soğuk dönmesi ile kendini soğutur ve açık sistemde hava kompresörü için kullanılması önerilmez bu çalışmada en basitinden kendini soğutamaz kendisi ve yağı ısınır ısınan yağincelir ve siboblardan kaçarak ortama atılır ve dolayısıyla akvaryumunuza ulaşır üretilen hava  yı temizleme ise çok zahmetli ve zordur ayrıca pahalı bir operasyondur.Sen nereden biliyorsun derseniz 25 senedir bu kompresörlerin her türlüsünü kullandım revizyonunu yaptım soğutma imaltlarımda kullandım.Saygılar.
Albino Silver Melek Çiftim ve Yeni Yavruları
Maşallah nazar değmesin balıkalrınız harika bende de kaşıntılar artmaya başladı tekrar meleklere dönüş yapacak gibi görünüyorum...
MUTLAKA OKUYUNUZ!
Erdoğancım merhaba ben de bu ürünü görmüştüm ve arkadaşalrın fikirlerine katılıyorum bence bu başlığın tek ve en önemli özelliği başlığın içinde bulunan ufak kanatları olan minik bir dinomo ile suyun akış hızı ile doğru akım üretiyor ve ledleri yakıyor renk deyişimi de çok proplem değil birkaç şekilde onuda yayarlamak mümkün ısı duyarlı olarak  .Sonuç AMBİANS var fayda yorumu size kalmış. Akvaryuma yararı olurmu dersen, neden olmasın şöyleki sadece başlığı al akvaryuma su akıtacak şekilde monte et kafa motoru ile başlığa su ver ışık yanar içindeki elektronık devreye de bir ayar çekersen istediğinin ışık rengini de yakalarsın işte fayda burada başlar.Şimdi sen su yukardan akarken akvaryuma oksijen verir diyeceksin ama esas o değil kırmızı ışığın yarattığı ambians üretimi tetikler diye düşünüyorum.!
Saygılar kardeşim kafanı şişirdiyssem kusura bakma... 
Fazla soğutma
Bu konuda yardımcı olmak isterim zira teco akvaryum soğutucularının servisiyim.
1.soru : bahsettiğiniz türü gerçekten ilk defa duydum ve araştıracağım fakat size de sorayım bu tuzlu su balığı mı yoksa tatlı su mu.Şunun için ssordum sebillerde kaliteli olanlarda  soğutma haznesi paslanmaz ama ucuzlarda daha az kalitede çelikten bu sebeble tuz büyük sorun yaratır.
2: kaç litre tankta balıklara bakıyorsunuz.
3:Aydınlatmanız ne?
4:dip çekimi yapıyormusunuz ve  s ıklığı nedir.
Bu konuları cevaplarsanız konuyo düşünüp size vevap yazarım bir ricam daha olacak yakışmayı burdan yapalım fakat cevap yzdığınızda özelden msj atarsanız takibim kolay olur zira bazen nereye yazdığımı unutuyorum Saygılar kolay gelsin.
 
YENİBOSNALI AKVARİSTLER
Eski Yenibosnalıları kabul ediyormusunuz kardeş...
YENİ HOBİHANE

Tebrikler kardeşim hayaller adım adım ulaşmak büyük haz veriyor diye düşünüyorum allah utandırmasın ha gayret!!!

19 Şubat Pazar günü Amerikan semineri.
Mükemmel bir olay inşallah dijital ortama da taşınır kayıt olarak hatta keşke imkan olsada internetten canlı olarak yapılsa inanın %90 katılım olacağını düşünüyorum. Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.