ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
AYDOĞDU
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Nisan 2018 14:23
Toplam Mesaj:
53 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ferda aydoğdu
Doğum Tarihi:
20 Ekim 1982
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ferda aydoğdu
SON 10 MESAJI
Tropheus İçin Cobalt İsimli Yem Hakkında Bilgi ?
Öncelikle herkese hayırlı hobiler kimsenin ne salışını nede alışını etkilemek istemem, ben kullandım sonu facia oldu,arkadaşımda kullandı onunda sonu aynı . iki defa peş peşe verdim durduk yere 8 adet albino chipimbi balıgımdan oldum. balıklarım beni görünce cama yapışırdı, blout olmadan öldüler, ilk vermeye akşam verdim yediler, sabah verdim iştahsız yediler, akşam eve gittiğimde iki tanesi ölmüştü, sabah kalktığımda yine iki tane ölmüştü, toplamda 6 erkek 2 dişim öldü, teselli ölenlerin çoğunun erkek olması, yemi kestim tedbirimi aldım şimdi yine beni görünce sanki camı kıracaklar.bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşmaz isek hobinin hiç bir anlamı yok,LÜTFEN KİMSEYLE POLİMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM..[EDIT]Nuada,2016-02-08 17:59:38[/EDIT]
Öncelikle herkese hayırlı hobiler kimsenin ne salışını nede alışını etkilemek istemem, ben kullandım sonu facia oldu,arkadaşımda kullandı onunda sonu aynı . iki defa peş peşe verdim durduk yere 8 adet albino chipimbi balıgımdan oldum. balıklarım beni görünce cama yapışırdı, blout olmadan öldüler, ilk vermeye akşam verdim yediler, sabah verdim iştahsız yediler, akşam eve gittiğimde iki tanesi ölmüştü, sabah kalktığımda yine iki tane ölmüştü, toplamda 6 erkek 2 dişim öldü, teselli ölenlerin çoğunun erkek olması, yemi kestim tedbirimi aldım şimdi yine beni görünce sanki camı kıracaklar.bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşmaz isek hobinin hiç bir anlamı yok,LÜTFEN KİMSEYLE POLİMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM..[EDIT]Nuada,2016-02-08 17:59:38[/EDIT]
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=celikg]Ferda balıkların ve akvaryumun gayet güzel. Bu adetteki kiriza goldla çok güzel bir damızlık kolonisi oluşturabilirsin. Tek ihtiyacın sabır olacaktır.
[QUOTE=TimberLent] [QUOTE=AYDOĞDU] [QUOTE=TimberLent]Ferda abi maşallah balıkların ve tankın çok güzel olmuş kayalar daha ayrı bi güzellik katmış. İnşallah yavru aldığın günleride görürüz hakediyosun. Bana olan yardımların içinde çok teşekkür ederim kerim abiyede teşekkürler :)) allah herkese nasip eder inş :))[/QUOTE]
[QUOTE=celikg]Ferda balıkların ve akvaryumun gayet güzel. Bu adetteki kiriza goldla çok güzel bir damızlık kolonisi oluşturabilirsin. Tek ihtiyacın sabır olacaktır.
Sağlıklı trophlar
[/QUOTE] Çok teşekkür ederim kardeşim, evet inşallah bu sayıda güzel bir koloni çıkar, ben yavru büyütmeyi sevdiğim için sabredebilirim, inşallah bunlarında yavrusunu büyütmek kısmet olur..[QUOTE=TimberLent] [QUOTE=AYDOĞDU] [QUOTE=TimberLent]Ferda abi maşallah balıkların ve tankın çok güzel olmuş kayalar daha ayrı bi güzellik katmış. İnşallah yavru aldığın günleride görürüz hakediyosun. Bana olan yardımların içinde çok teşekkür ederim kerim abiyede teşekkürler :)) allah herkese nasip eder inş :))[/QUOTE]
Düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum kardeşim. Emin ol sen de bu hobi de hızla ilerliyosun. Çok daha iyilerini hak ediyorsun ve olacağında hiç süphem yok. Olmadı gel benimkileri al götür. Olta getirirsin tutmak daha kolay olur. :)
[/QUOTE] Sağolasın abi .Allah herkese nasip etsin, fazlasnda gözümüz yok biliyosun. Onlar sende güzel abi estağfrullah :)
[/QUOTE] Tamam dediğim gibi çok dişi çıkarda sana fazlalıklardan koloni yaparız :)KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=chib]Güzel bir tank olmuş balıklarında maşallahı var....[/QUOTE] Cem bey güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yavru almakta kısmet olur, hayırlı ve mutlu hobiler.
[QUOTE=FIRATSSS]Abi selam maaşallah harika görünüyorlar. Büyüdüklerinde anaçlarını aratmayacak kadar güzel olacakları şimdiden belli oluyor. Bu güzel balıkları sağlıkla büyütüp keyifle beslemeni dilerim.
Saygılar, selamlar.[/QUOTE] Fırat selam öncelikle bana efsane koloninin ve dediğin gibi en çok sevdiğin balıklarının yavrularını verdiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır, seni dinleyip hepsini aldım, keşke daha fazla olsaydı o an hepsini alsaydım.senden bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti teşekkürler...
[QUOTE=chib]Güzel bir tank olmuş balıklarında maşallahı var....[/QUOTE] Cem bey güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yavru almakta kısmet olur, hayırlı ve mutlu hobiler.
[QUOTE=FIRATSSS]Abi selam maaşallah harika görünüyorlar. Büyüdüklerinde anaçlarını aratmayacak kadar güzel olacakları şimdiden belli oluyor. Bu güzel balıkları sağlıkla büyütüp keyifle beslemeni dilerim.
Saygılar, selamlar.[/QUOTE] Fırat selam öncelikle bana efsane koloninin ve dediğin gibi en çok sevdiğin balıklarının yavrularını verdiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır, seni dinleyip hepsini aldım, keşke daha fazla olsaydı o an hepsini alsaydım.senden bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti teşekkürler...
[QUOTE=TimberLent]Ferda abi maşallah balıkların ve tankın çok güzel olmuş kayalar daha ayrı bi güzellik katmış. İnşallah yavru aldığın günleride görürüz hakediyosun. Bana olan yardımların içinde çok teşekkür ederim kerim abiyede teşekkürler :)) allah herkese nasip eder inş :))[/QUOTE]Bülent ÖNER 2014-05-10 16:57:29
[QUOTE=TimberLent]Ferda abi maşallah balıkların ve tankın çok güzel olmuş kayalar daha ayrı bi güzellik katmış. İnşallah yavru aldığın günleride görürüz hakediyosun. Bana olan yardımların içinde çok teşekkür ederim kerim abiyede teşekkürler :)) allah herkese nasip eder inş :))[/QUOTE]
Düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum kardeşim. Emin ol sen de bu hobi de hızla ilerliyosun. Çok daha iyilerini hak ediyorsun ve olacağında hiç süphem yok. Olmadı gel benimkileri al götür. Olta getirirsin tutmak daha kolay olur. :)
[QUOTE=scope]Maşallah çok güzel görünüyorlar:)[/QUOTE]Hakan bey güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...
[QUOTE=Ferhat]Ferda abi kocaman Maşallah... Balıkların ve tankın sahane olmus. Bu boyda olup ta bu formda olan krıza gold ılk defa goruyorum. Gercekten bu ısın hakkını verıyorsun, senı tebrık edıyorum. :)
[/QUOTE] Güzel sözlerin için çok sağol ferhat, emin ol çok daha iyisini hak ediyorsun...Bülent ÖNER 2014-05-08 23:14:38
[QUOTE=scope]Maşallah çok güzel görünüyorlar:)[/QUOTE]Hakan bey güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...
[QUOTE=Ferhat]Ferda abi kocaman Maşallah... Balıkların ve tankın sahane olmus. Bu boyda olup ta bu formda olan krıza gold ılk defa goruyorum. Gercekten bu ısın hakkını verıyorsun, senı tebrık edıyorum. :)
[/QUOTE] Güzel sözlerin için çok sağol ferhat, emin ol çok daha iyisini hak ediyorsun...
[QUOTE=kerimow]Ferda'cım uzun süredir bu tanıtımı yapmanı bekliyordum. Maşallah balıklar ve yeni tankın çok güzel olmuş. İnşallah damızlık hallerinide görürüz. Biraz olsun yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Daha fazla uzatmim istersen :)
Müsait olduğumuz bir zamanda güzel resimlerde çekeriz inşallah :)))
[/QUOTE]Bülent ÖNER 2014-05-05 21:47:42
[QUOTE=kerimow]Ferda'cım uzun süredir bu tanıtımı yapmanı bekliyordum. Maşallah balıklar ve yeni tankın çok güzel olmuş. İnşallah damızlık hallerinide görürüz. Biraz olsun yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Daha fazla uzatmim istersen :)
Müsait olduğumuz bir zamanda güzel resimlerde çekeriz inşallah :)))
[/QUOTE]
Kardeşim biliyorsun balıkları almamdan en ufak bir ihtiyacım olsa hemen seni arıyorum akvaryumdan balıkları almama kadar her şeyimle ilgilendin, hakkını ödeyemem. İnşallah birlikte büyüdüklerini yavrularını da görmek kısmet olur. Bizi RESİMLERE GELİNDE galatasaraylı futbolcuların fotoğraflarını çekmekten fırsat bulursan ne zaman istersen çekeriz.
[QUOTE=acquamarine]Merhaba, tankınız çok güzel gerçekten umarım sağlıkla büyütürsünüz.[/QUOTE]Enes bey güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim inşallah büyüdükçe resimlerini görmek bana ve hepimize kısmet olur...
[QUOTE=Hakan Sönmez]Ferda maşallah hem akvaryum hem de balıklar mükemmel görünüyor. Kriza goldların bundan böyle iki kat hızlı büyüyecektir. Yakın zamanda yavrularını görmek nasip olur inşallah.[/QUOTE]Hakan abi sana çok teşekkür ederim, sizin gibi abilerimiz sayesinde daha sizden çok şeyler öğreneceğiz, bana resmen hediye ettiğin kayalar için birkez daha teşekkür ederim.inşallah büyüdüklerini hep birlikte görürüz...

[QUOTE=acquamarine]Merhaba, tankınız çok güzel gerçekten umarım sağlıkla büyütürsünüz.[/QUOTE]Enes bey güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim inşallah büyüdükçe resimlerini görmek bana ve hepimize kısmet olur...
[QUOTE=Hakan Sönmez]Ferda maşallah hem akvaryum hem de balıklar mükemmel görünüyor. Kriza goldların bundan böyle iki kat hızlı büyüyecektir. Yakın zamanda yavrularını görmek nasip olur inşallah.[/QUOTE]Hakan abi sana çok teşekkür ederim, sizin gibi abilerimiz sayesinde daha sizden çok şeyler öğreneceğiz, bana resmen hediye ettiğin kayalar için birkez daha teşekkür ederim.inşallah büyüdüklerini hep birlikte görürüz...
[QUOTE=admire01]Hayirli olsun guzel bir tank ve baliklar.[/QUOTE]Umut bey beğendiğinize çok sevindim hayırlı hobiler...
[QUOTE=admire01]Hayirli olsun guzel bir tank ve baliklar.[/QUOTE]Umut bey beğendiğinize çok sevindim hayırlı hobiler...
[QUOTE=vako] Böyle güzel bir paylaşımda adımızı andığın için çok sağ ol .. inşallah yumurcakların yavru verdiği zamanı da hep beraber görürüz...[/QUOTE] Yasinim inşallah birlikte göreceğiz biliosun zamanı gelince dişi erkek ayırmakta senin uğurlu ellerine bakar yavaş yavaş kendilerini belli ediyorlar...
[QUOTE=Emre GÜLÜMSER]Maşallah çok güzel gözüküyorlar.[/QUOTE]Çok teşekkür ederim emre bey..
[QUOTE=vako] Böyle güzel bir paylaşımda adımızı andığın için çok sağ ol .. inşallah yumurcakların yavru verdiği zamanı da hep beraber görürüz...[/QUOTE] Yasinim inşallah birlikte göreceğiz biliosun zamanı gelince dişi erkek ayırmakta senin uğurlu ellerine bakar yavaş yavaş kendilerini belli ediyorlar...
[QUOTE=Emre GÜLÜMSER]Maşallah çok güzel gözüküyorlar.[/QUOTE]Çok teşekkür ederim emre bey..
[QUOTE=hasancicek72]Ferda kardeşim mükemmel olmuş eline sağlık hertürlü yardıma 7/24 hazırım zaten sen bunu biliyorsun inşallah en kısa zamanda yavrularıda alırsın maşallah renkler muhteşem benim kriza gold'larda hoşuma gitmeyen kuyruklardaki siyahlık senin balıklarda yok yani dört dörtlük koloni sahip olmuşsun... [/QUOTE] Sağol hasan abi bilmezmiyim, beğendiğine çok sevindim kayaları senin söylediğin gibi yapacağım..
[QUOTE=statistician06]Çok güzel gözüküyorlar, maşallah nazar değmesin.[/QUOTE]Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
[QUOTE=hasancicek72]Ferda kardeşim mükemmel olmuş eline sağlık hertürlü yardıma 7/24 hazırım zaten sen bunu biliyorsun inşallah en kısa zamanda yavrularıda alırsın maşallah renkler muhteşem benim kriza gold'larda hoşuma gitmeyen kuyruklardaki siyahlık senin balıklarda yok yani dört dörtlük koloni sahip olmuşsun... [/QUOTE] Sağol hasan abi bilmezmiyim, beğendiğine çok sevindim kayaları senin söylediğin gibi yapacağım..
[QUOTE=statistician06]Çok güzel gözüküyorlar, maşallah nazar değmesin.[/QUOTE]Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
Çok teşekkür ederim ibrahim bey güzel dilenleriniz için, evet kardeşleri sizdeymiş:)kerim ve fıratla her konuştuğumuzda adınız geçti. inşallah en kısa zamanda resimlerini paylaşacağım,inşallah birlikte damızlık hallerini görürüz...AYDOĞDU 2014-05-01 15:38:32
Çok teşekkür ederim ibrahim bey güzel dilenleriniz için, evet kardeşleri sizdeymiş:)kerim ve fıratla her konuştuğumuzda adınız geçti. inşallah en kısa zamanda resimlerini paylaşacağım,inşallah birlikte damızlık hallerini görürüz...
SON MESAJLAR
- Adım Adım Malawi (güncelleme) berkaydillii, 01:02
Akvaryum Tanıtımı - Sıfırdan Akvaryum Kuruyorum Myilmaz6161, 00:49
Yeni Üye Forumu - Tropheus Akvaryumu İçin Sump Malzemeleri koraykbl, 00:35
Tropheus - Silindir Walstad Çalışması -doctore-, 00:22
Akvaryum Tanıtımı - Balık Türü Seçimi Hakkında ... koraykbl, 23:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında Cyber_Scout, 23:22
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık MelikeAk, 23:16
Yeni Üye Forumu - Yeşil Şu Sorunu Cyber_Scout, 23:09
Yosun - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 22:52
Akvaryum Dünyasından Haberler - Yeni Kurduğum Tank 1 Gün Sonrası Bulanıklaştı GhostKoi, 21:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Flowerhorn Ve Astronot GhostKoi, 21:25
Yeni Üye Forumu - Alvaryumum İçin Uygun Dış Filtre Önerir Misiniz Xelpid, 21:09
Filtreleme Seçenekleri - 20lt Öneri KaanE, 20:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cok Basit Akvaryum Tasarim Onerileri KaanE, 20:55
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Suyu Kötü Koku KaanE, 20:50
Yeni Üye Forumu - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 ErenBugra, 20:03
Akvaryum Tanıtımı - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre yorgunsair, 19:58
Malzemeler ve Yemler Forumu - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Cyber_Scout, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Betta Akvaryumumda Ne Eksik Yiğen, 19:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses koraykbl, 19:11
Yeni Üye Forumu - 270 Litre Akvaryum Samnastrp, 19:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 18:58
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumu Kurmak İstiyorum koraykbl, 17:30
Omurgasızlar - Cüce Vatoz İçin Akvaryumda Yosun Yaptırma Jotunheim, 17:27
Yosun - Derideki Bu Deformasyon Nasıl Geçer? PufferKingdom, 16:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 16:32
Akvaryum Dünyasından Haberler - 100 Lt Akvaryum İç Filtre koraykbl, 16:12
Filtreleme Seçenekleri - 60x40x40 Iwagumi Setup haligan, 16:06
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Bilinmeyen Canlı Taha⚡, 15:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavru Lapistesler Bu Şekilde Yaşar Mı Sosis1, 12:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100*50*40h Bitkili Led Tavsiye cavexle, 12:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Low Tech Bitkili Tankım 60*40*40 oktaydemir, 10:46
Akvaryum Tanıtımı - Aquatan Kullanımı Jotunheim, 10:16
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Akvaryumda Hangi Balıklar Beslenir MasterChiefHakan, 10:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 150*50*60 Yan Sump Akvaryum Tavsiye mustafaG51, 10:00
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:52
Akvaryum Tanıtımı - Ada 45p - Bitkili Bilinmezlik Gunlugu Serdariekrem, 09:37
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Yılanbaş Balıklarım Ve Üretim Hikayeleri Street Parrot, 01:07
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitkilerde Sorun Vakg, 01:01
Bitki Akvaryumları Genel - Sarı Prenseslerde Sürtünme Jasuo, 00:34
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 23:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Su Kaplumbağası Mantar Hastalığı Cyber_Scout, 23:22
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Japon Balığım Dipte Hareketsiz Duruyor KaanE, 23:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Mutlu Bettam Sirri42, 22:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Yaprakalrı Eriyor İnci Kefali, 22:15
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 22:11
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 75 Litre Bitkili Akvaryum Cyber_Scout, 21:44
Akvaryum Tanıtımı - Beta Akvaryumu Kurulumu MelikeAk, 19:57
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Ve Kaplumbağa Begumtar, 19:52
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Görselde Ki Akvaryumda Beta Beslenir Mi? koraykbl, 19:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Creaqua Akvaryum Tüm Set TayfunSylkn 01:35
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:05
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:05
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:05
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:05
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:05
- 80 Cm Uygun Fiyat Mobilyali Akvaryum bilalulugtekin 00:59
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 00:47
- Ornatus Golden Julie Nadir Cüce Çiklit Aquarist101 00:26
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 00:26
- Özel Tür Endler(red Scarlet) YunusEmin210 00:06
- Aquael Ultra Filter 900 Yem Çeşitleri Driftwood Uriel 22:50
- Neolamprologus Pulcher (daffodil) Her Boy Yavru Cichlid_Universe 22:32
- D501co2 Set SahinTaskin 22:11
- Dere Kumu Arıyorum. SahinTaskin 22:11
- Similis-speciosus-sumbu Shell Ve Caudopunctatus erdo_bg 22:03
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:01
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:01
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 21:01
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 20:58
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 20:58
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 20:56
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 20:50
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 20:50
- Canlı Yemler. Lotus88 20:47
- Moss -pelia Moss - mightymurat 20:06
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 20:06
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 20:06
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 20:03
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:03
- Dişi Ramirezi (german Blue) TurX 19:51
- Mangrow Kökü TurX 19:51
- Jebo 829 5 Sepetli (dolu) Filtre TurX 19:51
- 2.67 Tüp Furcifer 19:43
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 19:43
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 19:43
- Creaqua Nano Elit Furcifer 19:43
- Gökkuşağı Boessemani Rainbow palankesli 19:01
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 18:30
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 18:30
- Beta SmallCandyThing 18:30
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 18:20
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 18:20
- Fluval Dış Filtre Yedek Parçaları (bütün Seriler) erimgorgulu 17:50
- Otomatik Yemleme Makinesi livadi 17:26
- Akvaryum Kum Ve Taşlar livadi 17:26
- Bohem Akvaryum, Mobilyalı, Kapaklı,100x40x50 200lt Pena 17:16
- Takaslı İthal Akvaryum ZoDiRiK 17:00
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 16:57
- Macroalg Arıyorum User203829382929 16:10
KULLANICILAR
- 147 Online Kullanıcı, 79 Üye
Online Kullanıcılar
Malawi34,
olcay14,
leovo,
-doctore-,
Kuduoglu,
ardaagnaday,
HaLKoR,
yns325,
Goldfish2000,
Emerse,
EKAR,
siyah_inci_03,
BerkaySahin,
darkaura,
ka2n,
MiSoSiKiaN,
abchasan,
furkan181806,
Dilarasy,
hasancn,
Cyber_Scout,
egecinar,
egomego55,
erimgorgulu,
emrepablo11,
urzais,
sedaterdem,
Sunborn,
kaganbozkurt,
osmandbnl,
exCaLiSTa,
YunusEmin210,
Maverickse,
kambortam,
brk1992,
Lawokrista,
emrwuzun,
Yasin034,
gambler,
esperaldes,
m.emrre0,
koraykbl,
berensglam,
Pena,
Aquarist101,
hak45,
PufferKingdom,
ÖĞRÜNÇ,
oktaydemir,
chelmon,
kartalpençesi,
Mitralyöz34,
okanaykurt,
TSevil,
Laetacara,
Oquanus,
Cichlid33,
seran06,
akvaryumtutkusu,
Hidro Dinamik,
ufukkisikk,
falconx,
Akvarist Batuhan,
yemrekozenn,
sinan3805,
Sinan.,
Turan121,
ternapi,
SALTON,
vedat79,
Vitalis,
SinanBulut,
osmansen22,
gürkanbey,
Hoppala,
mali37,
Emre karabas,
LetsGreatAgain,
Waskof,
Baris124,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.