ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Temmuz 2014 19:27
Toplam Mesaj:
78 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Timur Sedat Demirgiller
Doğum Tarihi:
04 Ağustos 1982
İl:
Istanbul
Meslek:
serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
timur demirgiller
432litre duboisi maswa ve canary cheek
200 litre sarı prenses mavi imparator demasoni
160 litre özel tür lepistes
432litre duboisi maswa ve canary cheek
200 litre sarı prenses mavi imparator demasoni
160 litre özel tür lepistes
SON 10 MESAJI
OokyanusS Akvaryuma Teşekkürler
Hayırlı, uğurlu olsun.
Sade ve güzel bir kurulum gerçekleştirmişsiniz.
Sağlıkla yavrulara kavuşmanızı dilerim.
*****Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah *****
*****Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah *****
Çok heyecanlı bir bekleyiş olmuş gerçekten yazınıza bile yansımış
heyecanınız.Umarım canlılarınızda uzun ömürlü olur sağlıkla beslersiniz.
Hayırlı olsun,keyifli hobiler dilerim
*****Gercektende cok aşırı bir heycan vardı tüm iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim hepimizin canlıları uzun ömürlü olsun inşallah torunlarını görsünkendileride :)*****
Bitkiler sanırım anubias ve rizomlarının kumun üstünde kalması gerektiği aksi halde çürüme riskinin olduğunu okumuştum.
*****Bitkileri koydugumdan beri hepsi birer yaprak verdi bende karbonatlı kumun bitkiye yaramadıgını okumuştum ama KERİM BEY cürüdügünde bitkilerini ücretsiz yenileri ile degiştirecegim dedi bende ona binayen nereye yerleştirdi ise orada bıraktım .
Her akşam karşılarına gecip yem yemelerini izlemek anubiasların altında dolaşıp kumlarını karıştırıp taşlarının icinde dolaşmasını izlemek cok aşırı derecede huzur veriyor ...
Hayırlı olsun,keyifli hobiler dilerim
*****Gercektende cok aşırı bir heycan vardı tüm iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim hepimizin canlıları uzun ömürlü olsun inşallah torunlarını görsünkendileride :)*****
Bitkiler sanırım anubias ve rizomlarının kumun üstünde kalması gerektiği aksi halde çürüme riskinin olduğunu okumuştum.
*****Bitkileri koydugumdan beri hepsi birer yaprak verdi bende karbonatlı kumun bitkiye yaramadıgını okumuştum ama KERİM BEY cürüdügünde bitkilerini ücretsiz yenileri ile degiştirecegim dedi bende ona binayen nereye yerleştirdi ise orada bıraktım .
Her akşam karşılarına gecip yem yemelerini izlemek anubiasların altında dolaşıp kumlarını karıştırıp taşlarının icinde dolaşmasını izlemek cok aşırı derecede huzur veriyor ...
[QUOTE=akvaryumcubill]Timur ne zamandır görüşmüyoruz.Bu ara benim de böyle bir aktivitem olucak.Keşke senle evlerimiz yakın olsada beraber hobihane açsak ,ama kısmet değilmiş.Çalışman için tebrik ederim. [/QUOTE]
Güzel olurdu ama nasip ilerliyen zamanlarda olur :)
es2ci 2013-10-07 23:29:58
[QUOTE=akvaryumcubill]Timur ne zamandır görüşmüyoruz.Bu ara benim de böyle bir aktivitem olucak.Keşke senle evlerimiz yakın olsada beraber hobihane açsak ,ama kısmet değilmiş.Çalışman için tebrik ederim. [/QUOTE]
Güzel olurdu ama nasip ilerliyen zamanlarda olur :)
*****Kerim abi adamdır adam :) Süpriz yapmayı sever.Asla argo bir tabirle (çakallık yapmaz ben kefilim.) *****
evet farkındayım cok candan kandan bir adam
evet farkındayım cok candan kandan bir adam
Hayırlı olsun Güzel olmuş elinize sağlık.****
cok teşekkür ederim ahmet bey
***** timur bey kendinize çok güzel bi akvaryum oluşturmuşsunuz cam e kullandınız kaç mm cm2 ye aldığı basınçta bir bilginiz varmı ?*****
cam 10mm toplamda 432litre basıncı bilmiyorum ama her hangi bir sorun cıkmadı camda ön cam olarak ta extra clear kulanıldı . . .
cok teşekkür ederim ahmet bey
***** timur bey kendinize çok güzel bi akvaryum oluşturmuşsunuz cam e kullandınız kaç mm cm2 ye aldığı basınçta bir bilginiz varmı ?*****
cam 10mm toplamda 432litre basıncı bilmiyorum ama her hangi bir sorun cıkmadı camda ön cam olarak ta extra clear kulanıldı . . .
hayırlı olsun timur kardeşim sade güzel bir akvaryum olmuş sağlıklı hobiler dilerim...*****
cok teşekkür ederim hasan bey
Emegi gecen ve yorum yapan herkeze cok cok teşekkürler cok yakında yavrular geliyor agzı dolan bir dişim var video sunu cekmeyi bir türlü fırsat bulup yapamadım en kısa zamanda onuda başarıcam ...
cok teşekkür ederim hasan bey
Emegi gecen ve yorum yapan herkeze cok cok teşekkürler cok yakında yavrular geliyor agzı dolan bir dişim var video sunu cekmeyi bir türlü fırsat bulup yapamadım en kısa zamanda onuda başarıcam ...
Kusurluk bişey yok umut . Msj da cevap verdim . Cok Yakında videoda ekliyecegim ...
Kusurluk bişey yok umut . Msj da cevap verdim . Cok Yakında videoda ekliyecegim ...
Adım timur sedat demirgiller . iki ismim var .
Teşekkür ederim cok sagol daha iyileri senin olsun inşallah umutcum...
Adım timur sedat demirgiller . iki ismim var .
Teşekkür ederim cok sagol daha iyileri senin olsun inşallah umutcum...
Fotoğraf:
Boyut (cm):120*60*60
Kapasite (litre):432
Canlılar:canary cheek ve duboisi maswa
Malzemeler: Dış filitre eheim 2217 ısıtıcı eheim jager 300w dalga motoru resun waver 4000
Akvaryum Bakımı: Haftalık %25 su degişimi
Kullanılan Yemler: - - -
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: - - -
Akvaryumu yaptıgı icin KERİM UYSALA cok cok teşekkür ederim
09.09.2013 te akvaryumun camları teslim oldu ve büyük bir özveri ile sanki kendisine akvaryum yapıyormuşcasına calışmaya başladı resimleri topluolarak en sona eklenecektir
ilkgün sadece alt kayıtlarını yapıştırdı ve kuruması icin beklemeye başladık ama sürec bir türlü benim icin gecmek bilmedi
10.09.2013
sadece caylarımızı icip akvaryumu neden toplamadıgını anlattı ve sabılı olmam icin telkinde bulundu kesinlikle kar amaclı bir ic güdü ile yaklaşmadıgını gün gectikce anladım ...
11.09.2013
sonunda fazlalık kalan silikonlar kesilip kendi tabiri ile contası yapılıp akvaryumu bana haber vermeden bir arkadaşından yardım alarak bir araya getirdi... (Bana tıraş olmaya gidiyorum deyip bir arkadaşından yardım alıp akvaryumu bir araya getirmiş ve bunu bana üretim hanesinin yanında marangozluk yapan coşkun kardeşim agzından kacırıp beni cokmutlu etmişti) Süprizi yarım kaldı
12.09.2013
Gene anlamsız bir bekleme süreci başlamıştı bana göre ve bekliyerekte bitti. . .
13.09.2013
Bugün başladıgında bu akşam akvaryumuna sonkez dokunacagım dedi ve fazlalık silikonları temizleyip gene conta cekti,üst kayıtlar ve kuşaklar yapıştırıldı ve kurumaya bırakıldı...
18.09.2013
Akvaryum kurudu ve eve gelmeye hazır dedi sanki tüm dünyalar benimdi kendisi gelip yerleştirdi ve tüm dekorunu kendi ellerinle yaptı suyunu bastı dış filitreyi calıştırıp diger akvaryumumdan aşı suyunu yaptı ve son bir kac günün dedi ve gitti...
21.09.2013
Gittigimde bir kac gün daha bekliyecegiz dedi ve boş akvaryuma bakmaya devam ettim sonucta akvaryum evde ve balıklarda hazırdı onun icin pek bir sıkıntım kalmamıştı
25.09.2013
Artık ısrarlarıma dayanamayıp tamam bu akşam balıklarını icine atacagız dedi ve akşam olmak bilmedi . Üretim haneden yakaladıgımız balıkları topladık ve eve geldik bu aralarda ben heyecandan resim falan cekmeyi tabiyki unuttum sonunda kovanın icine bıraktıgımız balıklara tabiri cahiz ise iplik kalınlıgında su akması icin hava hortumundan su transferi başladı ve balıklar nihayetinde bir kac saat sonra akvaryuma girip yerlerini aldılar . . .
Kesinlikle ben kadar ilgili herşeyi anlatışı balıklara bakışı ve onların durumunu ögrenmek icin arayıp sorması beni güngectikce şaşırtmaya devam etti . . . Bu sebepten dolayı bu yazıyı yazma ve akvaryumumu tanıtma ve onu yapmakta hic bir fedakarlıktan kacınmayan insana teşekkür etme geregi duydum...

Fotoğraf:
Boyut (cm):120*60*60
Kapasite (litre):432
Canlılar:canary cheek ve duboisi maswa
Malzemeler: Dış filitre eheim 2217 ısıtıcı eheim jager 300w dalga motoru resun waver 4000
Akvaryum Bakımı: Haftalık %25 su degişimi
Kullanılan Yemler: - - -
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: - - -
Akvaryumu yaptıgı icin KERİM UYSALA cok cok teşekkür ederim
09.09.2013 te akvaryumun camları teslim oldu ve büyük bir özveri ile sanki kendisine akvaryum yapıyormuşcasına calışmaya başladı resimleri topluolarak en sona eklenecektir
ilkgün sadece alt kayıtlarını yapıştırdı ve kuruması icin beklemeye başladık ama sürec bir türlü benim icin gecmek bilmedi
10.09.2013
sadece caylarımızı icip akvaryumu neden toplamadıgını anlattı ve sabılı olmam icin telkinde bulundu kesinlikle kar amaclı bir ic güdü ile yaklaşmadıgını gün gectikce anladım ...
11.09.2013
sonunda fazlalık kalan silikonlar kesilip kendi tabiri ile contası yapılıp akvaryumu bana haber vermeden bir arkadaşından yardım alarak bir araya getirdi... (Bana tıraş olmaya gidiyorum deyip bir arkadaşından yardım alıp akvaryumu bir araya getirmiş ve bunu bana üretim hanesinin yanında marangozluk yapan coşkun kardeşim agzından kacırıp beni cokmutlu etmişti) Süprizi yarım kaldı
12.09.2013
Gene anlamsız bir bekleme süreci başlamıştı bana göre ve bekliyerekte bitti. . .
13.09.2013
Bugün başladıgında bu akşam akvaryumuna sonkez dokunacagım dedi ve fazlalık silikonları temizleyip gene conta cekti,üst kayıtlar ve kuşaklar yapıştırıldı ve kurumaya bırakıldı...
18.09.2013
Akvaryum kurudu ve eve gelmeye hazır dedi sanki tüm dünyalar benimdi kendisi gelip yerleştirdi ve tüm dekorunu kendi ellerinle yaptı suyunu bastı dış filitreyi calıştırıp diger akvaryumumdan aşı suyunu yaptı ve son bir kac günün dedi ve gitti...
21.09.2013
Gittigimde bir kac gün daha bekliyecegiz dedi ve boş akvaryuma bakmaya devam ettim sonucta akvaryum evde ve balıklarda hazırdı onun icin pek bir sıkıntım kalmamıştı
25.09.2013
Artık ısrarlarıma dayanamayıp tamam bu akşam balıklarını icine atacagız dedi ve akşam olmak bilmedi . Üretim haneden yakaladıgımız balıkları topladık ve eve geldik bu aralarda ben heyecandan resim falan cekmeyi tabiyki unuttum sonunda kovanın icine bıraktıgımız balıklara tabiri cahiz ise iplik kalınlıgında su akması icin hava hortumundan su transferi başladı ve balıklar nihayetinde bir kac saat sonra akvaryuma girip yerlerini aldılar . . .
Kesinlikle ben kadar ilgili herşeyi anlatışı balıklara bakışı ve onların durumunu ögrenmek icin arayıp sorması beni güngectikce şaşırtmaya devam etti . . . Bu sebepten dolayı bu yazıyı yazma ve akvaryumumu tanıtma ve onu yapmakta hic bir fedakarlıktan kacınmayan insana teşekkür etme geregi duydum...

Yeni akvaryum kurulum (tavsiyelerinizi bekliyorum)

iki tane florasan sıvı gübre hagen kum dıy mayalı sistem bitkilerin büyümesinden bıktım desem yeridir en son bahce makası ile dalıcam yada cim bicme makinası kulanıcam :)

iki tane florasan sıvı gübre hagen kum dıy mayalı sistem bitkilerin büyümesinden bıktım desem yeridir en son bahce makası ile dalıcam yada cim bicme makinası kulanıcam :)
Yunus ve dogum
Akvaryumunuz yeterli hacimde ve onun istedigi bir ortamda ise kesinlikle onun yüzdürmesini bekleyin o görsel şölenden mahrum bırakmayın kendinizi
tabiyki tek tür yunus varsa tankınızda
anne yunuz kendine bir alan belirler orada yüzdürür ve yavruları yüzerken kesinlikle ne erkek nede dişi yunuslar yanına yaklaşamaz cok aşırı bir tehlike anında ise derhal yavrularını tekrar agzında toplar
Akvaryumunuz yeterli hacimde ve onun istedigi bir ortamda ise kesinlikle onun yüzdürmesini bekleyin o görsel şölenden mahrum bırakmayın kendinizi
tabiyki tek tür yunus varsa tankınızda
anne yunuz kendine bir alan belirler orada yüzdürür ve yavruları yüzerken kesinlikle ne erkek nede dişi yunuslar yanına yaklaşamaz cok aşırı bir tehlike anında ise derhal yavrularını tekrar agzında toplar
yavru akvaryum tavsiyesi
Size bir pipo filitre yada üretim filitresi lazım
ana tankınızdan aşıladıgınız suda 1-2 gün calıştırdıktan sonra balıklarınızı ve o tanktaki tüm su ile ata bilirsiniz balıklarınızı . Filitre ic veya dış filitre kesinlikle koymayın balıklarınızı kaybedersiniz . . .
Size bir pipo filitre yada üretim filitresi lazım
ana tankınızdan aşıladıgınız suda 1-2 gün calıştırdıktan sonra balıklarınızı ve o tanktaki tüm su ile ata bilirsiniz balıklarınızı . Filitre ic veya dış filitre kesinlikle koymayın balıklarınızı kaybedersiniz . . .
DIŞ FİLTRE YERİNE 2 İÇ FİLTRE OLUR MU

bu filitre işinizi cok rahatlıkla görür 25-35 tl arası degişen fiyatlarda degişen marka modeler var

bu filitre işinizi cok rahatlıkla görür 25-35 tl arası degişen fiyatlarda degişen marka modeler var
SON MESAJLAR
- Derideki Bu Deformasyon Nasıl Geçer? flanormimar, 12:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavru Lapistesler Bu Şekilde Yaşar Mı Sosis1, 12:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100*50*40h Bitkili Led Tavsiye cavexle, 12:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Balık Türü Seçimi Hakkında ... Qtahya, 12:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100 Lt Akvaryum İç Filtre koraykbl, 11:49
Filtreleme Seçenekleri - 20lt Öneri berensglam, 11:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Jotunheim, 11:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Low Tech Bitkili Tankım 60*40*40 oktaydemir, 10:46
Akvaryum Tanıtımı - Aquatan Kullanımı Jotunheim, 10:16
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Akvaryumda Hangi Balıklar Beslenir MasterChiefHakan, 10:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 150*50*60 Yan Sump Akvaryum Tavsiye mustafaG51, 10:00
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:52
Akvaryum Tanıtımı - Ada 45p - Bitkili Bilinmezlik Gunlugu Serdariekrem, 09:37
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Akvaryum Suyu Kötü Koku lepistes5994, 09:20
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık İnci Kefali, 07:28
Yeni Üye Forumu - Yılanbaş Balıklarım Ve Üretim Hikayeleri Street Parrot, 01:07
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitkilerde Sorun Vakg, 01:01
Bitki Akvaryumları Genel - Sarı Prenseslerde Sürtünme Jasuo, 00:34
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 23:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Sarı Prenses Batu61k, 23:23
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Mantar Hastalığı Cyber_Scout, 23:22
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Japon Balığım Dipte Hareketsiz Duruyor KaanE, 23:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Mutlu Bettam Sirri42, 22:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Yaprakalrı Eriyor İnci Kefali, 22:15
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 22:11
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Cüce Vatoz İçin Akvaryumda Yosun Yaptırma HydroLeaf, 21:50
Yosun - 75 Litre Bitkili Akvaryum Cyber_Scout, 21:44
Akvaryum Tanıtımı - Beta Akvaryumu Kurulumu MelikeAk, 19:57
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Ve Kaplumbağa Begumtar, 19:52
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Görselde Ki Akvaryumda Beta Beslenir Mi? koraykbl, 19:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Çözülemeyen Tanin Problemi Cyber_Scout, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mukus Dokusu Ehtiyar, 19:11
Hastalıklar ve İlaçlar - 150 Lt Akvaryum İçin Filtre Seçimi Fuat.52, 18:38
Filtreleme Seçenekleri - Betta Kuyruk Erimesi osmansen22, 18:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bartın Ulus, Uluçay Biyotopu eackgzz, 17:15
Akvaryum Tanıtımı - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nano Riparium Tarzı Beta Tank-sığ Su Tropik Gölet AtlasPoyraz, 13:03
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Canlı Önerisi HydroLeaf, 13:02
Bitkili Akvaryum Canlıları - L144 Vatozum Hakkında Bilgi Cyber_Scout, 11:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Cyber_Scout, 11:11
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Patlar Mı? tailgunV2, 10:30
Yeni Üye Forumu - İhtimaller Ve Uzun Soluklu Bir Macera AtlasPoyraz, 09:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık MelikeAk, 08:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Ne Beslesem? - 150 Litre Samnastrp, 07:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 07:25
Akvaryum Tanıtımı - Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında Özgür Özaydın, 05:16
Güney Amerikan Cichlidleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Kaftan, 04:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Cüce Vatoz Yavruları Avcı06, 02:21
Yeni Üye Forumu - Başka Balıkla Beta berensglam, 01:04
Labirentliler - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 00:50
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 12:30
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:27
- Tretocephalus - Oph. Whitecap - M. Kiriza Hiko 12:27
- Chihiros Stand Vivid & Wrgb Hiko 12:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 12:25
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 12:25
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:49
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 11:47
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 11:47
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 11:45
- Değişik Renk Ve Boylarda Karides Alpkagan26 11:36
- Bitkiler, Kırma Karides, Lepistes (2+cm.) Ehtiyar 11:29
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 11:18
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn & Java Moss scorpion26 11:18
- Leleupi & Brichardi scorpion26 11:18
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:12
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:12
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:12
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz yns325 11:07
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 11:07
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 10:57
- Rasbora Arıyorum Miller 10:57
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 10:24
- Özel Tür Lepistesler FULL RED MEHMET 09:51
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Hattı FULL RED MEHMET 09:51
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 09:51
- 4’lü Set Akvaryumlar FULL RED MEHMET 09:51
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:47
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:47
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 09:47
- Super Red Tül Kuyruk Damızlık Çift DTkadir 09:44
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 09:33
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 09:33
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 09:22
- Özel Tür Japon Blue - Son 10 Çift osmandbnl 09:22
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 09:21
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 09:13
- Tetra Ht 100 Isıtıcı 750 Tl Özgür7 09:13
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 08:37
- Canlı Yemler. Lotus88 08:36
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 08:08
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 08:08
- Karides , Salyangoz . gyunda 08:08
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:08
- Karides Türleri karidesrehberi 08:08
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:08
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:08
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 08:05
KULLANICILAR
- 131 Online Kullanıcı, 74 Üye
Online Kullanıcılar
TuRKeR,
MuratOzdemir,
EmreCev,
Jeveux,
Kitapkurdu,
mustafaG51,
Benjamin66,
egijfz,
harun46,
sina cen,
Orhan76,
Celikahmet288,
Sercan10,
Koksal Gurkan,
rcnkr28,
oktaydemir,
ercane,
Maiestas,
pitsem,
koraykbl,
leventrs,
Malawi34,
-RBG-,
mrah,
Mikail Erdoğan,
Kuduoglu,
Umt61,
Jotunheim,
MiSoSiKiaN,
erdalakçay,
karidesrehberi,
emrepablo11,
ufukkisikk,
ciways,
Furcifer,
darkaura,
falconx,
KANARYACI,
Smart Way_xtpr,
ilgazugurluer,
muzunman,
ka2n,
EKAR,
kambortam,
Dogukankun,
Yücel BOZDEMİR,
fikret43,
K0L0Ni,
osmandbnl,
Balikcidede,
abunil,
metalhead,
secy,
Sed16,
Laetacara,
scorpion26,
Bysam,
Amati340,
Sirri42,
erimgorgulu,
koagulant,
oguzozt,
pilatin,
serc1985,
İnci Kefali,
yns325,
cemilcolak,
SalihNarci,
uyelik269,
Akvarist Hoca,
Ramboy,
BerkaySahin,
W4RM,
veisveis,
yldrmali,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.