ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ozkan27
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Mayıs 2024 17:22
Toplam Mesaj:
1089 [0.26 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Özkan GÜLLÜ
Doğum Tarihi:
16 Ağustos 1996
İl:
Gaziantep
Meslek:
Muhasebeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

Özkan Güllü
43*43*35 Bitkili Tank Yapım Aşamasındayız.
SON 10 MESAJI
Betta Balığı İçin Ufak Akvaryum
Öncelikle aramıza hoş geldiniz
Betta balıgı zahmetsiz balıklardan birisidir
8 Lt 1 betta balıgı için yetecegini düşünmüyorum ziraa bunu dekoru kumu vs vs 5 lt ye düşer.
En az 20 lt kadar bi akvaryum almanızı umut ediyorum
Isıtıcı şarttır çünki kalorifer hep aynı derecede kalacak degil kesinlikle ısı degişimleri olacak ve buda alacagınız bettanızı yoracaktır
Bettalar durgun suları sever filtre veya hava motoru almamanıza fayda var.
Son olarak Hagen kum üstüne basit bitkiler dikebilirsiniz eloeda çam gül çınar gibi.
Öncelikle aramıza hoş geldiniz
Betta balıgı zahmetsiz balıklardan birisidir
8 Lt 1 betta balıgı için yetecegini düşünmüyorum ziraa bunu dekoru kumu vs vs 5 lt ye düşer.
En az 20 lt kadar bi akvaryum almanızı umut ediyorum
Isıtıcı şarttır çünki kalorifer hep aynı derecede kalacak degil kesinlikle ısı degişimleri olacak ve buda alacagınız bettanızı yoracaktır
Bettalar durgun suları sever filtre veya hava motoru almamanıza fayda var.
Son olarak Hagen kum üstüne basit bitkiler dikebilirsiniz eloeda çam gül çınar gibi.
Yeni Bilgisayar İçin Anlayan Bakabilirmi ?
[QUOTE=bjkerem]Laptopu aldınız mı bilmiyorum ama almadıysanız durun! Hiçbir laptop (evet 4.000-5.000₺'ye satılan msi gibi ünlü markalarınki bile) iyi bir masaüstünden (oyun performansı konusunda) daha iyi değildir. Nedeni ise ekran kartlarının mobil olması, yani o birçok insanın anlamadığı yazıların sayıların yanında yazan 'm' harfi. Olay böyle olunca ekran kartı laptopun içinde çabucak ısınıyor ve oyun esnasında oyunseverlerin en sevmediği şey 'donma' gerçekleşiyor. Fakat masaüstü bilgisayarlarda ekran kartının takılı olduğu yerin ferahlığı ve kaliteli ekran kartlarının üzerindeki soğutma fanları çok büyük avantaj sağlıyor. Bu yüzden birazcık araştırma yapın ve kesinlikle bir masaüstü bilgisayar alın. Ayrıca bütçenizin büyük kısmını ekran kartı ve işlemciye ayırın daha doğrusu ekran kartı ve işlemciniz iyi olsun gerisini bütçeye göre ayarlayın diğer malzemelerden kısıp bu iki elemana gömün parayı derim. Umarım uyarımı dikkate alırsınız.[/QUOTE]
Evet ısınmadan donma meydana geliyor fakat bunu sogutucu ile aşabiliyorum. Masaüstü almak veya düzmek daha mantıklı fakat yerim yok hacimi büyük ve taşınabilir olmadıgı için laptopu tercih ediyorum dikkatiniz için teşekkür ederim
Bu arada bilgisayar fiyatları başını almış gidiyor çok çok pahalı
[QUOTE=bjkerem]Laptopu aldınız mı bilmiyorum ama almadıysanız durun! Hiçbir laptop (evet 4.000-5.000₺'ye satılan msi gibi ünlü markalarınki bile) iyi bir masaüstünden (oyun performansı konusunda) daha iyi değildir. Nedeni ise ekran kartlarının mobil olması, yani o birçok insanın anlamadığı yazıların sayıların yanında yazan 'm' harfi. Olay böyle olunca ekran kartı laptopun içinde çabucak ısınıyor ve oyun esnasında oyunseverlerin en sevmediği şey 'donma' gerçekleşiyor. Fakat masaüstü bilgisayarlarda ekran kartının takılı olduğu yerin ferahlığı ve kaliteli ekran kartlarının üzerindeki soğutma fanları çok büyük avantaj sağlıyor. Bu yüzden birazcık araştırma yapın ve kesinlikle bir masaüstü bilgisayar alın. Ayrıca bütçenizin büyük kısmını ekran kartı ve işlemciye ayırın daha doğrusu ekran kartı ve işlemciniz iyi olsun gerisini bütçeye göre ayarlayın diğer malzemelerden kısıp bu iki elemana gömün parayı derim. Umarım uyarımı dikkate alırsınız.[/QUOTE]
Evet ısınmadan donma meydana geliyor fakat bunu sogutucu ile aşabiliyorum. Masaüstü almak veya düzmek daha mantıklı fakat yerim yok hacimi büyük ve taşınabilir olmadıgı için laptopu tercih ediyorum dikkatiniz için teşekkür ederim
Bu arada bilgisayar fiyatları başını almış gidiyor çok çok pahalı
Akvaryum Almak İstiyorum Öneri
[QUOTE=Yagizzzy]Öncelikle herkese merhaba size bir şey danışmak istiyorum benim 20lt lik bir akvaryumum var ve şuanda depoda duruyor onu bitkili bir akvaryuma çevirmek istiyorum çok tecrübeli değilim bu yüzden bakımı kolay bitki ve balık önerilerinizi bekliyorum[:)][/QUOTE]
Konu üzerinde farklı bi soru sormamalısınız sordugunuz soru hakkında forumda birden çok bilgi var arayarak veyahut yeni konu açarak sorabilirsiniz.
[QUOTE=Yagizzzy]Öncelikle herkese merhaba size bir şey danışmak istiyorum benim 20lt lik bir akvaryumum var ve şuanda depoda duruyor onu bitkili bir akvaryuma çevirmek istiyorum çok tecrübeli değilim bu yüzden bakımı kolay bitki ve balık önerilerinizi bekliyorum[:)][/QUOTE]
Konu üzerinde farklı bi soru sormamalısınız sordugunuz soru hakkında forumda birden çok bilgi var arayarak veyahut yeni konu açarak sorabilirsiniz.
Akvaryum Almak İstiyorum Öneri
Hobicilik biraz masraflıdır malesef
30 Liraya akvaryum alsan
10 liraya ısıtıcı
25 Liraya taş kum dekor vs
10 lirada bakımı kolay bitkiler alsan
30 Liraya akvaryum kapagına bi aydınlatma sistemi yapsan
15 liraya filtre
25 liraya su düzenleyici gibi akvaryum ilaçları
10 lira yem
Böyle basit bi hesaplama ile yaklaşık 150 lira gider daha masraflar çıkar ama hobicilik böyle bişeydir [;)]
Hobicilik biraz masraflıdır malesef
30 Liraya akvaryum alsan
10 liraya ısıtıcı
25 Liraya taş kum dekor vs
10 lirada bakımı kolay bitkiler alsan
30 Liraya akvaryum kapagına bi aydınlatma sistemi yapsan
15 liraya filtre
25 liraya su düzenleyici gibi akvaryum ilaçları
10 lira yem
Böyle basit bi hesaplama ile yaklaşık 150 lira gider daha masraflar çıkar ama hobicilik böyle bişeydir [;)]
Yeni Bilgisayar İçin Anlayan Bakabilirmi ?
Ya ara sıra oyun oynamak için ama küçük oyunlar degil yeni nesil oyunlar için
Ya ara sıra oyun oynamak için ama küçük oyunlar degil yeni nesil oyunlar için
Lepistes Kaç Lt Su İster
En kısa süre içerisinde akvaryumunuzu büyültmeniz dilegiyle iyi günler [:)]
En kısa süre içerisinde akvaryumunuzu büyültmeniz dilegiyle iyi günler [:)]
Çiklet Akvaryumun Bitki Tankına Çevirme
Merhaba
Öncelikle cikletler canlıdogurana göre daha dayanıklı oldugu için canlı dogurana geçtiginizde hevesiniz kırılabilir diye düşünüyorum çünki hassas balıklardır en ufak su degerlerinde bi oynama gerçekleşse ölüme kadar gidebiliyolar.
Siliskum da bitki zor yetişir ince taneli olup bitki köklerini bogdugu için hagen gibi kumları tercih edebilirsiniz. Bitki olarak gül - limon - saz - eloeda - çınar - javamoss gibi türleri tercih edebilirsiniz. Bakımı kolay bitkilerdir başlangıç olarak.
Merhaba
Öncelikle cikletler canlıdogurana göre daha dayanıklı oldugu için canlı dogurana geçtiginizde hevesiniz kırılabilir diye düşünüyorum çünki hassas balıklardır en ufak su degerlerinde bi oynama gerçekleşse ölüme kadar gidebiliyolar.
Siliskum da bitki zor yetişir ince taneli olup bitki köklerini bogdugu için hagen gibi kumları tercih edebilirsiniz. Bitki olarak gül - limon - saz - eloeda - çınar - javamoss gibi türleri tercih edebilirsiniz. Bakımı kolay bitkilerdir başlangıç olarak.
30lt De Demasoni Besleyebilir Miyim?
Merhaba
30 lt de bu canlı beslenmez yaşar yaşamaz olayı farklı ama beslenemez.
Bunun yerine lepistes - betta - salyangoz gibi türler besleyebilirsiniz.
Merhaba
30 lt de bu canlı beslenmez yaşar yaşamaz olayı farklı ama beslenemez.
Bunun yerine lepistes - betta - salyangoz gibi türler besleyebilirsiniz.
Lepistes Kaç Lt Su İster
Merhaba
Şöyle diyelim yaşar veya yaşamaz olayı farklı bi boyuttur siz o 2 lepistesi 5 lt tankta da yaşatabilirsiniz ama sadece yaşarlar.
Kendimce 2 lepistes için en az 35 - 40 lt arası bi tank gerekiyor ki ziraa kum dekor vs vs şeyleri koyunca bu tank otomatik olarak 25 lt ye düşebiliyor.
Sayın mucevhersever 'in de dedigi gibi 1 e 1 d zebra erkek dişiyi sıkıştırıp ölüme kadar gidebilir bunun için dişi sayısını arttırmanızda fayda olacaktır diye düşünüyorum.
İyi günler
Merhaba
Şöyle diyelim yaşar veya yaşamaz olayı farklı bi boyuttur siz o 2 lepistesi 5 lt tankta da yaşatabilirsiniz ama sadece yaşarlar.
Kendimce 2 lepistes için en az 35 - 40 lt arası bi tank gerekiyor ki ziraa kum dekor vs vs şeyleri koyunca bu tank otomatik olarak 25 lt ye düşebiliyor.
Sayın mucevhersever 'in de dedigi gibi 1 e 1 d zebra erkek dişiyi sıkıştırıp ölüme kadar gidebilir bunun için dişi sayısını arttırmanızda fayda olacaktır diye düşünüyorum.
İyi günler
Gaziantep desek bir tanışsak
[QUOTE=Rebel04]Kolay gelsin arkadaşlar Ciklet akvaryumun canlı doğuran akvaryum a çevireceğim bunun için öncelik akvaryuma bitki tanzimi yapmam gerek fakat silis kum da hangi bitkiler büyür bitkiler büyümesi için akvaryuma ne gibi değişiklikler yapmam gerek ve bu bitkilerinde nereden ala bilirim.[/QUOTE]
Silis kum bitki kökünü bogar ve bitkiyi öldürür. bu kumda köksüz bitkiler yetişebilir ki zaten köksüz bitkinin kuma ihdiyacı yoktur.
Bu bitkileri gaziantepte elden bi kaç hobici var onlardan alabilirsiniz ama ilk olarak kumunuzu degiştirmeniz lazım köklü bitkiler için hagen gibi kumları tercih edebilirsiniz.
Aslında kolay veya zor bi balık yoktur onun yaşam alanına benzer bi hayat verirseniz yani kolay kolay ölecegini düşünmüyorum ama canlıdoguranlar cikletlere göre daha dayanıksızlardır
[QUOTE=Rebel04]Kolay gelsin arkadaşlar Ciklet akvaryumun canlı doğuran akvaryum a çevireceğim bunun için öncelik akvaryuma bitki tanzimi yapmam gerek fakat silis kum da hangi bitkiler büyür bitkiler büyümesi için akvaryuma ne gibi değişiklikler yapmam gerek ve bu bitkilerinde nereden ala bilirim.[/QUOTE]
Silis kum bitki kökünü bogar ve bitkiyi öldürür. bu kumda köksüz bitkiler yetişebilir ki zaten köksüz bitkinin kuma ihdiyacı yoktur.
Bu bitkileri gaziantepte elden bi kaç hobici var onlardan alabilirsiniz ama ilk olarak kumunuzu degiştirmeniz lazım köklü bitkiler için hagen gibi kumları tercih edebilirsiniz.
Aslında kolay veya zor bi balık yoktur onun yaşam alanına benzer bi hayat verirseniz yani kolay kolay ölecegini düşünmüyorum ama canlıdoguranlar cikletlere göre daha dayanıksızlardır
SON MESAJLAR
- En Güzel Yavru Fotoğraflarınızı Paylaşın Cyber_Scout, 17:40
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Deep Sea Pet Center Şikayet scorpion26, 17:16
Şikayet Var! - Nadir Tür Arıyorum İnci Kefali, 17:14
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - İyice Küçüldük (minimal Deneyim)bir Maceranın Sonu İnci Kefali, 17:09
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Oyuncu Balık Önerisi Ciklstsever, 16:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtreyi Açmadan Bulanıklık Patlamasına Çözüm? Cyber_Scout, 16:44
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığı Bakım Önerisi Orhan76, 16:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Genel Bilgi Cyber_Scout, 16:08
Yeni Üye Forumu - Kolay Ucuz Karides Maması Yapımı. MasterChief, 15:46
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yavru Betta Kavgası MasterChief, 15:20
Yeni Üye Forumu - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum Dogukankun, 13:56
Akvaryum Tanıtımı - Arka Fon Tavsiyesi? MasterChief, 13:50
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sürü Balığı Önerisi YigitKuzey, 13:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 12:38
Akvaryum Tanıtımı - 40x40x50 İçin Filtre Önerisi YigitKuzey, 12:30
Yeni Üye Forumu - Low Tech Akvaryum İçin Önerilerinizi Bekliyorum Mesutoviç, 12:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 125 Lt Akvaryum İçin Balık Önerisi dimbeleth, 11:41
Yeni Üye Forumu - Zebraların Cinsiyetlerini Söyleyebilir Misiniz? Orhan76, 10:08
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Safkan Velifera Murat27, 09:34
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yeni Tür Tanıtımı... hemichromis Exsul. onuribrahim, 09:32
Nadir Tür Gördüm - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 02:30
Güney Amerikan Cichlidleri - Yan Sump İle İlgili Bütün Sorularım(sorunlarım) Hidro Dinamik, 00:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kaplumbağamın Kabuğunda Mantar Var Mı? fourfourtwo, 22:31
Sürüngenler ve Amfibyumlar - İlk Akvaryum Deneyimim atakanaydin, 22:30
Akvaryum Tanıtımı - Dere Kayalı Sade Malawi Kuruyorum xfuriousx, 19:43
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri Tanıtımları - Bir Aylık Bitkili Akvaryumum Meryemmm, 19:23
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryum ogurcay, 19:16
Yeni Üye Forumu - Papağan Cikletimin Rengi Değişti Cyber_Scout, 18:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum, Yeni Balıklar dimbeleth, 15:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığımın Rengi Soldu Ve Durgunlaştı NightWist, 15:54
Yeni Üye Forumu - 85x50x40 Akvaryuma Balık Önerisi akvryumbaliklazm, 14:21
Yeni Üye Forumu - Hangi Sürü Balığı Canahsha, 14:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Değişikliği Elimdeki Balıkları Vermek? Hidro Dinamik, 13:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Shark Led Güvenilir Mi? AmatorLepistesci, 12:32
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tropheus Yemleme Tavsiyeler dimbeleth, 12:19
Tropheus - Ciklet Balığı Karın Şişliği Cyber_Scout, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Tütün Yapraklarinda Olusan Benekler Kuro, 11:55
Bitki Akvaryumları Genel - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum dimbeleth, 11:23
Akvaryum Tanıtımı - Cikletlerin Saldırganlığı İsmail_96965, 11:20
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 30 Litrelik Canlı Doğurgan Akvaryumu MasterChief, 11:20
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Lotus Zenkeri Cyber_Scout, 11:09
Bitki Akvaryumları Genel - Dolomit Taş Tasarımları Orhan76, 11:05
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tek Tür Koloni Önerisi YigitKuzey, 09:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Senegal Bişirlerim İle Yaşayacak Tür Önerisi KaanE, 09:03
Yeni Üye Forumu - Green Terror (yumurtlama Hk.) tsp7, 08:55
Yeni Üye Forumu - Oturmuş Akvaryumda Filtre Değişimi? ilhannnn01, 08:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 130 Lt Akvaryum İçin Balık Önerisi UEK, 07:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Wc Su Piresi koraykbl, 00:46
Diğer Tatlı Su Canlıları - 15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu NightWist, 00:39
Akvaryum Tanıtımı - Karideslerim Bir Şekilde Ölüyor T3kniker, 22:34
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 17:23
- Full Set Hobi Sonu harunefe 17:03
- Resun Aco-012 TahaArif 16:56
- 2 Dev Oranda 5 Ufak Takas Veya Satilik Mrzoo 16:47
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:41
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:41
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:41
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:41
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:41
- L 201 - 333 Erkekler muyat 16:35
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 16:29
- Akvaryum 30*30 metsi 16:29
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 15:50
- Kurulu Akvaryum BywenzeL 15:50
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:47
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 15:47
- Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 15:46
- Co2art Regülatörler Speedy 15:45
- 45x27x27h Aksan Yapımı Ultra Clear Akvaryum Speedy 15:45
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 15:29
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 14:36
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 14:36
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 14:31
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:31
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 14:31
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 14:20
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 125tl sıtkı 14:20
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 14:20
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu sıtkı 14:20
- İnci Gurami Çifti Cüce Kerevit Cyber_Scout 14:20
- Himalayan Erkek Eş Arıyorum Cyber_Scout 14:20
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:59
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:59
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:59
- Tetratec Ex 1200 Filtre Parcalari. Indırım marihuan 13:34
- Anubıas, Moss, Amazon (karides Takas) marihuan 13:34
- Sümbül, Şemsiye, Su Üstü Bitkisi ternapi 13:27
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 13:07
- L144 Düz Kuyruk Erkek Sarı Ateş Mavi Melek Karides aycaketenci 13:07
- Anaç Boy Kiraz - Arı Ve Mavi Karides Aramaktayım Murat27 13:05
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:55
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 12:55
- Discus, Oranda, Melek, Cüce Vatoz F13K 12:55
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 12:47
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 12:47
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 12:47
- Kamlumbağa Tankı hasancn 12:47
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:15
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:04
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 12:01
KULLANICILAR
- 105 Online Kullanıcı, 57 Üye
Online Kullanıcılar
fikret43,
sorceres,
LoveUBetta,
atakanaydin,
feritakan,
UEK,
İnci Kefali,
Balikcidede,
Hak@N,
Başak u,
Emre1616,
kopruluonur,
Furkann,
YigitKuzey,
JujuSeri,
Murat27,
Dogukankun,
dimbeleth,
sıtkı,
otolkurt,
harunefe,
monoblane,
scorpion26,
urzais,
Meldaq,
sina cen,
emrepablo11,
Cyber_Scout,
ufukkisikk,
osmandbnl,
hoddog,
HaydarGul,
dumans,
Smokie,
hunted86,
Ciklstsever,
zgrcskn,
NotEvenBeginner,
Uriel,
eackgzz,
MCY4,
CoryCory,
Emregll,
aXarayli,
Kuro,
TahaArif,
LedZeppelin,
Dervishm,
Sunborn,
İsmail_96965,
Laetacara,
Orhan76,
flanormimar,
Brdk64,
BUCALILAR,
Mikail Erdoğan,
atesparcasii,
abunil,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.