ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
AnilDeBarney
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Aralık 2015 09:40
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Anıl Barni
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Hemşire
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ben size Allah’dan korkunuz, hayvanları incitmeyiniz, rahatlarını bozmayınız demiyor muyum?
Hz. Muhammed (s.a.v.)
Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlara olan davranış biçimi ile değerlendirilir.
Mahatma Gandhi
SON 9 MESAJI
Canlıpetshop Güvenilirliği?
Kesinlikle önermem. 10 hayalet karides siparişi vermiştim, çeşit çeşit geldi karidesler, 2 tanesi canlıydı onlar da ölmek üzereydi. Tatlı su midyesi ölmüş halde ulaştı elime. Göze çok hoş gelen bir tür moss istemiştim, türünü unuttum, flame moss gönderildi. Elma salyangoz vb de istemiştim, kesinlikle memnun değilim. Harçlığımdan arttırıp aldığım ürünlerin hiç birinden hayır görmedim, helal etmiyorum o yüzden. Ayrıca attığınız maillere de cevap alamıyorsunuz, bu da ayrı bir sıkıntı. [:cik:][:cik:][:kotu:]
Kesinlikle önermem. 10 hayalet karides siparişi vermiştim, çeşit çeşit geldi karidesler, 2 tanesi canlıydı onlar da ölmek üzereydi. Tatlı su midyesi ölmüş halde ulaştı elime. Göze çok hoş gelen bir tür moss istemiştim, türünü unuttum, flame moss gönderildi. Elma salyangoz vb de istemiştim, kesinlikle memnun değilim. Harçlığımdan arttırıp aldığım ürünlerin hiç birinden hayır görmedim, helal etmiyorum o yüzden. Ayrıca attığınız maillere de cevap alamıyorsunuz, bu da ayrı bir sıkıntı. [:cik:][:cik:][:kotu:]
Akvaryumda Dal Ağaç Çalı Kullanımı
[QUOTE=equal006][QUOTE=AnilDeBarney]Merhabalar, bundan 2 hafta önce kurduğum 30lt akvaryumum için bahçeden üzüm asmasının kalın dallarından kesmiştim. 2 haftalık bir süreçte kaynatmak, tuzlu suda kaynatmak, kaynar suda bekletmek, tuzlu suda bekletmek, kabuğunu soymak gibi bir çok işlemden geçirdim. Akvaryumu kuracağım gün içine koydum, gerçekten mükemmel görünüyorlar. Fakat 3. Günden itibaren 3 dalın ikisi beyaz jelimsi tabaka bırakmaya başladı. Biraz tuhaf bir durum. Jel, gözlemlediğim kadarıyla elma salyangozu ve katil salyangoz tarafından yenmiyor ayrıca suyu zehirlemiyor. Akvaryumdaki lepistesim ve betam gayet sağlıklı durumda. Sadece su berrak değil. Akvaryumcuya gittiğimde bu durumda cüce vatozu önerdiler. Bugün iki dalı çıkarıp yıkayıp yeniden ekledim. Gözlemlerimi burada paylaşacağım [;)][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010616_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010555_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151009_190817.jpg[/IMG]
NOT: Mobilde olduğum için düzenleme yapamadım. Akvaryumun kuruluş halini ve jelimsi tabakanın başlangıç aşamasını görüyorsunuz. Görüntü kalitesi konusunda kusura bakmayın lütfen [:cik:][:)))][/QUOTE]
Hiç birşey yapmayın zamanla kaybolacak ve tekrar çıkmayacak bende de oldu bu durum.
[/QUOTE]
Erkan Bey, işin en tuhaf yanı akvaryumun kurulumundan 3 hafta geçmiş olmasına rağmen hala suda bulanıklık var. Bettamı çok sarstığı için filtreyi nadiren çalıştırıyorum. Çalıştırdıktan sonra da bulanıklıkta azalma yok. Geçici olarak biraz daha berraklaşması için su değişimini sıklaştırdım. Görüşüm bu bulanıklığa jelimsi yapının sebep olduğu yönünde
[QUOTE=equal006][QUOTE=AnilDeBarney]Merhabalar, bundan 2 hafta önce kurduğum 30lt akvaryumum için bahçeden üzüm asmasının kalın dallarından kesmiştim. 2 haftalık bir süreçte kaynatmak, tuzlu suda kaynatmak, kaynar suda bekletmek, tuzlu suda bekletmek, kabuğunu soymak gibi bir çok işlemden geçirdim. Akvaryumu kuracağım gün içine koydum, gerçekten mükemmel görünüyorlar. Fakat 3. Günden itibaren 3 dalın ikisi beyaz jelimsi tabaka bırakmaya başladı. Biraz tuhaf bir durum. Jel, gözlemlediğim kadarıyla elma salyangozu ve katil salyangoz tarafından yenmiyor ayrıca suyu zehirlemiyor. Akvaryumdaki lepistesim ve betam gayet sağlıklı durumda. Sadece su berrak değil. Akvaryumcuya gittiğimde bu durumda cüce vatozu önerdiler. Bugün iki dalı çıkarıp yıkayıp yeniden ekledim. Gözlemlerimi burada paylaşacağım [;)][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010616_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010555_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151009_190817.jpg[/IMG]
NOT: Mobilde olduğum için düzenleme yapamadım. Akvaryumun kuruluş halini ve jelimsi tabakanın başlangıç aşamasını görüyorsunuz. Görüntü kalitesi konusunda kusura bakmayın lütfen [:cik:][:)))][/QUOTE]
Hiç birşey yapmayın zamanla kaybolacak ve tekrar çıkmayacak bende de oldu bu durum.
[/QUOTE]
Erkan Bey, işin en tuhaf yanı akvaryumun kurulumundan 3 hafta geçmiş olmasına rağmen hala suda bulanıklık var. Bettamı çok sarstığı için filtreyi nadiren çalıştırıyorum. Çalıştırdıktan sonra da bulanıklıkta azalma yok. Geçici olarak biraz daha berraklaşması için su değişimini sıklaştırdım. Görüşüm bu bulanıklığa jelimsi yapının sebep olduğu yönünde
Bitkili Betta Akvaryumu 30l Sorularım
Bitkiler için bir sorun olacağını sanmıyorum fakat tek sorun ses ise tavsiyem ufak bi şelale filtre almanız yönünde. - adını yanlış hatırlamıyorsam - Atmanın hf-101 modelini kullanıyordum, gayet iyiydi ve balıkları sarsmıyordu
Bitkiler için bir sorun olacağını sanmıyorum fakat tek sorun ses ise tavsiyem ufak bi şelale filtre almanız yönünde. - adını yanlış hatırlamıyorsam - Atmanın hf-101 modelini kullanıyordum, gayet iyiydi ve balıkları sarsmıyordu
23 Lt Fluval Akvaryumum İcin Bitki
Gübresiz de büyüttüm bu bitkilerden. Ama bitkinin daha canlı ve sağlıklı olması için tercihinize bağlı olarak sıvı gübre ekleyebilirsiniz. Bunlar zaten kolay bitkiler, yeterince ışık ve düzgün bi kumla istediğiniz verimi alırsınız [;)]
Gübresiz de büyüttüm bu bitkilerden. Ama bitkinin daha canlı ve sağlıklı olması için tercihinize bağlı olarak sıvı gübre ekleyebilirsiniz. Bunlar zaten kolay bitkiler, yeterince ışık ve düzgün bi kumla istediğiniz verimi alırsınız [;)]
[QUOTE=mek44]Sae eklemeniz halinde tum o pamukcuklardan kurtulabilirsiniz. Kendim tecrube ettim ve kesin net sonucu aldim. Saeleri kucuk alin, yemleme yapmayin bi sure sonrasinda temizlendigini goruceksinizdir.[/QUOTE]
Sae balığını araştırdım, moss türlerini afiyetle yediği yazıyor. Akvaryumumda Java ve flame moss var, sorun oluşturmaz mı? Ayrıca betamın saldırılarından kalabilecek bir hali yok gibi, hayvana yazık etmeyelim
[QUOTE=Muratakdag]Bende bahcemdeki erik ağaçlarının geçen sene kesilmiş dallarından kullanmaya karar verdim. 1 ay boyunca suyun içinde beklettim , ara ara suyunu degistirdim 1 hafta öncede dış kabuğunu zorda olsa siyirdim. Sıyırma işleminden sonra ocakta dışını pisirdim bi nevi dagladim diyebiliriz. Bu işlemden sonra akvaryuma koydum ancak batmadi [:D] tasda olmayınca çıkarttım . ancak akvaryumdan çıkarttıktan sonra acayip bir koku yaymaya başladı , sanki kokmuş bir ayak gibi korkuyordu [x(] Bende tekrar yumuşaması için koyduğum suya koydum ama ne göreyim suyu acayi bulandirdi 2 günde . EE ben bu dalı akvaryumda kullanmak için başka ne yapayım. Hafta sonu bir kez daha ateşte pisirecegim baktım olmuyor bu sefer mangalda kullanacağım [:)))][/QUOTE]
Murat bey sizin için tek çare vernik sanırım [:P] Dalların resmini yükler misiniz? Bu kadar uğraştığınıza göre güzel dallar olmalı, merak ettim doğrusu [:D]
[QUOTE=mek44]Sae eklemeniz halinde tum o pamukcuklardan kurtulabilirsiniz. Kendim tecrube ettim ve kesin net sonucu aldim. Saeleri kucuk alin, yemleme yapmayin bi sure sonrasinda temizlendigini goruceksinizdir.[/QUOTE]
Sae balığını araştırdım, moss türlerini afiyetle yediği yazıyor. Akvaryumumda Java ve flame moss var, sorun oluşturmaz mı? Ayrıca betamın saldırılarından kalabilecek bir hali yok gibi, hayvana yazık etmeyelim
[QUOTE=Muratakdag]Bende bahcemdeki erik ağaçlarının geçen sene kesilmiş dallarından kullanmaya karar verdim. 1 ay boyunca suyun içinde beklettim , ara ara suyunu degistirdim 1 hafta öncede dış kabuğunu zorda olsa siyirdim. Sıyırma işleminden sonra ocakta dışını pisirdim bi nevi dagladim diyebiliriz. Bu işlemden sonra akvaryuma koydum ancak batmadi [:D] tasda olmayınca çıkarttım . ancak akvaryumdan çıkarttıktan sonra acayip bir koku yaymaya başladı , sanki kokmuş bir ayak gibi korkuyordu [x(] Bende tekrar yumuşaması için koyduğum suya koydum ama ne göreyim suyu acayi bulandirdi 2 günde . EE ben bu dalı akvaryumda kullanmak için başka ne yapayım. Hafta sonu bir kez daha ateşte pisirecegim baktım olmuyor bu sefer mangalda kullanacağım [:)))][/QUOTE]
Murat bey sizin için tek çare vernik sanırım [:P] Dalların resmini yükler misiniz? Bu kadar uğraştığınıza göre güzel dallar olmalı, merak ettim doğrusu [:D]
23 Lt Fluval Akvaryumum İcin Bitki
Limon, elodea, tilki kuyruğu gibi daima tavsiye edilen bitkilerin yanı sıra benim tavsiyem taban için marsilea hirsuta olacaktır. Canlı doğuranlara rotala ve özellikle micra gayet beğendiğim bitkilerdir. Bahsettiğiniz köklerin uzantılarına moss sarmak ve diplerine dwarf anubiaslar sabitlemek hoş bir görüntü yaratır, kolay gelsin [:P]
Limon, elodea, tilki kuyruğu gibi daima tavsiye edilen bitkilerin yanı sıra benim tavsiyem taban için marsilea hirsuta olacaktır. Canlı doğuranlara rotala ve özellikle micra gayet beğendiğim bitkilerdir. Bahsettiğiniz köklerin uzantılarına moss sarmak ve diplerine dwarf anubiaslar sabitlemek hoş bir görüntü yaratır, kolay gelsin [:P]
Bu Pet-shop Sahipleri Çalışanları Niye Böyleler
Aynı durumdan ben de muzdaripim. Bazı esnaflar var ki huyu öyledir diyip kabalıklarını görmezden gelsek sizi - affınıza sığınarak söylüyorum- salak yerine koyup, gereksiz ürünleri olmazsa olmazmış gibi satmaya çalışmalarını hazmedemiyorsunuz[:kotu:]
Aynı durumdan ben de muzdaripim. Bazı esnaflar var ki huyu öyledir diyip kabalıklarını görmezden gelsek sizi - affınıza sığınarak söylüyorum- salak yerine koyup, gereksiz ürünleri olmazsa olmazmış gibi satmaya çalışmalarını hazmedemiyorsunuz[:kotu:]
Merhabalar, bundan 2 hafta önce kurduğum 30lt akvaryumum için bahçeden üzüm asmasının kalın dallarından kesmiştim. 2 haftalık bir süreçte kaynatmak, tuzlu suda kaynatmak, kaynar suda bekletmek, tuzlu suda bekletmek, kabuğunu soymak gibi bir çok işlemden geçirdim. Akvaryumu kuracağım gün içine koydum, gerçekten mükemmel görünüyorlar. Fakat 3. Günden itibaren 3 dalın ikisi beyaz jelimsi tabaka bırakmaya başladı. Biraz tuhaf bir durum. Jel, gözlemlediğim kadarıyla elma salyangozu ve katil salyangoz tarafından yenmiyor ayrıca suyu zehirlemiyor. Akvaryumdaki lepistesim ve betam gayet sağlıklı durumda. Sadece su berrak değil. Akvaryumcuya gittiğimde bu durumda cüce vatozu önerdiler. Bugün iki dalı çıkarıp yıkayıp yeniden ekledim. Gözlemlerimi burada paylaşacağım [;)][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010616_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010555_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151009_190817.jpg[/IMG]
NOT: Mobilde olduğum için düzenleme yapamadım. Akvaryumun kuruluş halini ve jelimsi tabakanın başlangıç aşamasını görüyorsunuz. Görüntü kalitesi konusunda kusura bakmayın lütfen [:cik:][:)))][EDIT]AnilDeBarney,2015-10-16 05:55:11[/EDIT]
Merhabalar, bundan 2 hafta önce kurduğum 30lt akvaryumum için bahçeden üzüm asmasının kalın dallarından kesmiştim. 2 haftalık bir süreçte kaynatmak, tuzlu suda kaynatmak, kaynar suda bekletmek, tuzlu suda bekletmek, kabuğunu soymak gibi bir çok işlemden geçirdim. Akvaryumu kuracağım gün içine koydum, gerçekten mükemmel görünüyorlar. Fakat 3. Günden itibaren 3 dalın ikisi beyaz jelimsi tabaka bırakmaya başladı. Biraz tuhaf bir durum. Jel, gözlemlediğim kadarıyla elma salyangozu ve katil salyangoz tarafından yenmiyor ayrıca suyu zehirlemiyor. Akvaryumdaki lepistesim ve betam gayet sağlıklı durumda. Sadece su berrak değil. Akvaryumcuya gittiğimde bu durumda cüce vatozu önerdiler. Bugün iki dalı çıkarıp yıkayıp yeniden ekledim. Gözlemlerimi burada paylaşacağım [;)][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010616_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151006_010555_HDR.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/176046/P_20151009_190817.jpg[/IMG]
NOT: Mobilde olduğum için düzenleme yapamadım. Akvaryumun kuruluş halini ve jelimsi tabakanın başlangıç aşamasını görüyorsunuz. Görüntü kalitesi konusunda kusura bakmayın lütfen [:cik:][:)))][EDIT]AnilDeBarney,2015-10-16 05:55:11[/EDIT]
60x60x40 melek tetra akvaryumu
Merhabalar, harika bi akvaryum olmuş, Maşallah [:P] [^_^] Ben de akvaryumuma üzüm asmasının kalın dallarından koydum, harika durdu ama nedense üzerinde jelimsi tabaka oluştu. Nasıl kurtulabilirim? Son olarak, hangi çalının dalları bunlar? Çalının resmini çekme imkanınız var mı? Kayışdağ'ına yakın oturuyorum, toplayabilirim sanırım [:)))]
Merhabalar, harika bi akvaryum olmuş, Maşallah [:P] [^_^] Ben de akvaryumuma üzüm asmasının kalın dallarından koydum, harika durdu ama nedense üzerinde jelimsi tabaka oluştu. Nasıl kurtulabilirim? Son olarak, hangi çalının dalları bunlar? Çalının resmini çekme imkanınız var mı? Kayışdağ'ına yakın oturuyorum, toplayabilirim sanırım [:)))]
SON MESAJLAR
- Deep Sea ogurcay, 08:34
Akvaryum Tanıtımı - Betta Akvaryum koraykbl, 05:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fil Kulak Dişi Beta Cyber_Scout, 03:28
Labirentliler - Canlı Gönderimi Cyber_Scout, 02:58
Yeni Üye Forumu - 200 Litrelik Bitkili Akvaryum Canlı Önerileri Cyber_Scout, 02:39
Yeni Üye Forumu - Sürekli Su Değişimi Ehtiyar, 01:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bolivian Ram Yavruları Sercan Ç., 01:34
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Neothauma'nın Kullanıcı Adının Hakkını Vermesi Sercan Ç., 01:30
Akvaryum Tanıtımı - Neolamprologus Caudopunctatus Sercan Ç., 01:29
Akvaryum Tanıtımı - Multifaciatus Ve Ocellatus Aynı Tankta Olur Mu? Sercan Ç., 01:27
Tanganyika Cichlidleri - Sarı Prenses Bekir enes, 01:25
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Home Assistant İle Dijital Resif alipaksi, 01:17
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus Sercan Ç., 01:15
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Taşları Fatih tekin, 00:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Salyangoz Önerisi pianoƒish, 00:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Camdaki Beyaz Şey Ne ternapi, 23:17
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beta Balığı Kuyruk Erimesi koraykbl, 22:59
Yeni Üye Forumu - Planarya Mı ? Başka Birşey Mi ? Birminikçınar, 16:39
Yeni Üye Forumu - 📌 Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü Cnkt, 15:39
Makaleler ve Tercümeler - 60x40x40 Dış Filtre Tercihi ( Oase , Aquael ) egedin, 15:18
Filtreleme Seçenekleri - İlk Videom Avoure, 14:26
Bitki Akvaryumları Genel - Monte Carlo Ve 47 Cm Derinlik Aydınlatması darkaura, 13:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sessiz İç Filtre Önerisi riza2280, 13:15
Filtreleme Seçenekleri - Sessiz Çalışan İç Filtre Tavsiyesine İhtiyacım Var riza2280, 13:09
Filtreleme Seçenekleri - Tilki Kuyruğu Kahverengi Olma Sorunu MericER, 12:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryumda Toz Partikülleri Diplomert, 11:08
Filtreleme Seçenekleri - Axolotl Akvaryumu Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var cmoakcay, 11:06
Yeni Üye Forumu - Yosun Sorunu Diplomert, 11:06
Bitki Türleri ve Bakımı - 8 Figure Puffer Fish Serüvenim Avoure, 09:23
Acı Su Balıkları - Aksolotl Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır? Aguamentist, 07:32
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ceyh, 05:32
Akvaryum Tanıtımı - Beyaz Akvaryuma Kum Önerisi? mai_41, 03:05
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Micra Ve Damarlı Zeytinde Sorun geceyarisi2405, 01:54
Bitki Türleri ve Bakımı - Pengasus Köpekbalığı koraykbl, 01:09
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Su Çıkışı Ağızı Enes Arda, 22:44
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yan Giden Tetra Memo45, 20:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Termometre Tavsiyesi mustafakrml, 20:34
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Anne Kribensis Ve Yavruları Artemia Mesaisinde Meczupp, 19:51
Bitkili Akvaryum Canlıları - Yavru Lepistes Saldırganlığı Geogra, 19:28
Yeni Üye Forumu - 22 Derece Sıcaklık ceyh, 19:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 70x40x40 Akvaryum semih058, 18:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bunun Ne Olduğunu Bilen Var Mı? tanaka, 16:47
Bitki Akvaryumları Genel - Dış Filtre Önerisi Farmanyxd, 16:14
Yeni Üye Forumu - Aqua Led Mi Orion Led Mi? Orhan76, 15:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Karides Akvaryumu Birminikçınar, 14:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum gorkem41, 12:19
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Filtre Seçimi gorkem41, 12:18
Yeni Üye Forumu - Mevcut Tankı Bozup Brichardi Tankına Çevireceğim SaRCoPhiLiuS, 11:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Caridina Başlangıç :) AtlasPoyraz, 11:40
Akvaryum Tanıtımı - 7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :) MuratOzdemir, 11:33
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:14
- Rasbora Arıyorum Miller 08:14
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 08:00
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 07:58
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 07:58
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:13
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 06:19
- Neocaridina Davidi (kiraz Karides) sakal34 06:19
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 06:03
- Akvaryum Sehpası Yapıyorum adem5454 05:13
- Sakarya İçi Elden Teslim Japon Balığı adem5454 05:13
- Nadir Balıklar Ve Çeşitli Türler.. Cyber_Scout 03:59
- 50 Cm Bombeli Akvaryum Ve 1 Metre Dolap gürkanbey 01:23
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 01:04
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 01:04
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 00:21
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:18
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:18
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:18
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:18
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:18
- German Blue Ramirezi Yeni Erişkin Çiftler koyu 00:16
- Lamp. Signatus,cory.gold Lazer,ateş Neon Karides cengiz han 23:33
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 23:32
- Apistogramma Ortegai F1 & Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 23:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 23:10
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 23:10
- Yeşil Tiger Veya Düz Yeşil Lotus Arıyorum GokturkEkinci 22:58
- L144 Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 22:57
- Tam Damızlık Boy Melek Çiftleri _rammstein_ 22:19
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 22:10
- Akvaryum 30*30 metsi 22:10
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi Ve L333 1erkek 1dişi voltran 21:55
- Afrika Cichlidleri devito 21:31
- Çift Parlayan Gurami Ve Endlerler İnci Kefali 21:17
- Cüce Moli İnci Kefali 21:13
- Moss -pelia Moss - mightymurat 20:00
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 20:00
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 20:00
- Siyah Molly mightymurat 20:00
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:19
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 19:19
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 18:50
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 18:50
- 180*60*65 Yy Akvaryum Ve Midas Papağan Melezi Yavr canrsln 18:24
- L333 White, Lda16 Duz rebelde 17:03
- 4 Adet Geophagus Surinamensis Canerkartal 15:47
- Çift Melekler (larva Görülmüştür) Canerkartal 15:47
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 14:34
- Mikrokurt buraktanatar 14:34
KULLANICILAR
- 44 Online Kullanıcı, 24 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.