ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kerem72
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2016 11:06
Toplam Mesaj:
25 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mehmet kerem
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Batman
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
mehmet kerem
SON 10 MESAJI
200 Litre Akvaryum İçin Hangi Dış Filtre ?
Hocam maddi gucunuze gore istediginiz markayi alabilirsiniz... Sunsun en ucuz diye biliyorum .. Ama namussuz cok isiniyor. Tabi saatte cektigi su miktari debisi onemli
Hocam maddi gucunuze gore istediginiz markayi alabilirsiniz... Sunsun en ucuz diye biliyorum .. Ama namussuz cok isiniyor. Tabi saatte cektigi su miktari debisi onemli
Lepistes Hastalik Ve Buyutme
Selam akvarist dostlarim. Lepisteslere 1e 1d alarak baslamistim sonra 10d 4eyle devam ettim 200 den fazla yavru aldim tek batimda bir tanesinden 59tane almistim evet tek tek saydim. Anne ve babaciklar zaman sonra parazitten olduler yetimlerimi tek basima buyutuyorum :) vitabiol tablet ve flagyl disinda bir ilac kullanmadim vitabiolu direk ezip yem gibi verdim azar azar ogunlerde. Flagyl ise ic parazit geciren erkekler icin ve akvaryumun temizlenmesi icin hem suya karistirdim hem de yemle ezip verdim.. Durumlari gayet iyi gorunuyor.. Arti olarak yem sikintisi hic cekmedim hemde hic...
Ispanak, haslanmis yumurta sarisi sag sekilde, arada misir unu, toprak solucani verdim misir umu disinda ellerinde silah olsa birnirlerine sikarlardi o derece saldiriyorlar adeta...
En onemlisi sabir isi ogrenene kadar 50 den fazla yavru kaybettim ama simdi hepsi cok saglam hala eksigim var..
Hersez bir yana tertemiz ve havadar bir su+yem cesitliligi inamin hic zor ve maliyetli degil..
Saygilar...
Selam akvarist dostlarim. Lepisteslere 1e 1d alarak baslamistim sonra 10d 4eyle devam ettim 200 den fazla yavru aldim tek batimda bir tanesinden 59tane almistim evet tek tek saydim. Anne ve babaciklar zaman sonra parazitten olduler yetimlerimi tek basima buyutuyorum :) vitabiol tablet ve flagyl disinda bir ilac kullanmadim vitabiolu direk ezip yem gibi verdim azar azar ogunlerde. Flagyl ise ic parazit geciren erkekler icin ve akvaryumun temizlenmesi icin hem suya karistirdim hem de yemle ezip verdim.. Durumlari gayet iyi gorunuyor.. Arti olarak yem sikintisi hic cekmedim hemde hic...
Ispanak, haslanmis yumurta sarisi sag sekilde, arada misir unu, toprak solucani verdim misir umu disinda ellerinde silah olsa birnirlerine sikarlardi o derece saldiriyorlar adeta...
En onemlisi sabir isi ogrenene kadar 50 den fazla yavru kaybettim ama simdi hepsi cok saglam hala eksigim var..
Hersez bir yana tertemiz ve havadar bir su+yem cesitliligi inamin hic zor ve maliyetli degil..
Saygilar...
Lepistes Yavrularim
Selamun aleykum saygilar sevgilier :) kpss cilesi cekiyorum bu acimi dindirmek icin ramazan ayinda 3 japon edindim kesmedi 2 muhabbet aldim hayir gormedim onlar da kesmedi lepistes aldim bi ciftt japonlarin arasina saldim bi kac gun dayandilar en sonunda gecen 20 gun once 4d 2e lepistes aldim 3 disi yavruladi sirasiyla 11 15 20 yavru kurtardim hepsi saglikli ve yaramaz... Babam ve annem torunlarini haliyle benimsedi ve cok ilgilendiler bu ilgiden 10 15 tane zahiyat verdik :) neyse bu yavrular fanusta ve en kuckleri 1 en buyul 3 haftalik ana tanka atmali miyim japonlari cikardiktan sonra??
Selamun aleykum saygilar sevgilier :) kpss cilesi cekiyorum bu acimi dindirmek icin ramazan ayinda 3 japon edindim kesmedi 2 muhabbet aldim hayir gormedim onlar da kesmedi lepistes aldim bi ciftt japonlarin arasina saldim bi kac gun dayandilar en sonunda gecen 20 gun once 4d 2e lepistes aldim 3 disi yavruladi sirasiyla 11 15 20 yavru kurtardim hepsi saglikli ve yaramaz... Babam ve annem torunlarini haliyle benimsedi ve cok ilgilendiler bu ilgiden 10 15 tane zahiyat verdik :) neyse bu yavrular fanusta ve en kuckleri 1 en buyul 3 haftalik ana tanka atmali miyim japonlari cikardiktan sonra??
Lepistes Yemi Yiyor Mu?
Peki kardeş teşekkür ederim :)
Peki kardeş teşekkür ederim :)
Lepistes Yemi Yiyor Mu?
Japonlar yerde havada suda affetmiyordu çünkü .. Onlarda yerdekini yer değil mi? kusura bakma:)
Japonlar yerde havada suda affetmiyordu çünkü .. Onlarda yerdekini yer değil mi? kusura bakma:)
Lepistes Yemi Yiyor Mu?
Un haline getiriyorum değil mi? ama suda dağılıyor ben görmüyorum o derece?? bide aldığım ilk saatler kıçlarında dışkı eksik olmazdı şimdi hıç rastlamıytorum o yüzden merak ettim.. teşekkur ederim
Un haline getiriyorum değil mi? ama suda dağılıyor ben görmüyorum o derece?? bide aldığım ilk saatler kıçlarında dışkı eksik olmazdı şimdi hıç rastlamıytorum o yüzden merak ettim.. teşekkur ederim
Lepistes Yemi Yiyor Mu?
Beyler cümleten selamun aleyküm. Batman'dan selamlar saygılar ... Lepistesler yeni üstelik aldığın günün akşamı 10 yavru aldım baska görmedim :) uzatmadan mevzuya gireyim. Aşağıdaki yemleri petshoptan aldım biri sarımsaklı lepisteslere atıyorum yeme gelmıyorlar gelince de ağızlarına alıp tekrar atıyorlar ya da yiyorlarsa ben görmüyorumdur. Ayriyetten yavrulara da aynı yemı vermekteyım ufaltıyorum .. yediklerine şahit olamıyorum içim rahat olsun mu ?? Saygılar... [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/178631/2016-03-22_20.30.41.jpg[/IMG]
Beyler cümleten selamun aleyküm. Batman'dan selamlar saygılar ... Lepistesler yeni üstelik aldığın günün akşamı 10 yavru aldım baska görmedim :) uzatmadan mevzuya gireyim. Aşağıdaki yemleri petshoptan aldım biri sarımsaklı lepisteslere atıyorum yeme gelmıyorlar gelince de ağızlarına alıp tekrar atıyorlar ya da yiyorlarsa ben görmüyorumdur. Ayriyetten yavrulara da aynı yemı vermekteyım ufaltıyorum .. yediklerine şahit olamıyorum içim rahat olsun mu ?? Saygılar... [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/178631/2016-03-22_20.30.41.jpg[/IMG]
Japon balıklarına susam versek ne olur?
Selamun aleykum oncelikle. Beyaz susam vermeye basladim bir kac haftadir susamlarin bir kismini yemekle beraber zaman sonra ben odadan cikinca portakali sikarsin da kalani buzulur ya ayni bu sekil geri attiklarini farkettim ama diskilari beyaz. Yani hicbirsey olmadi baliklar hareketlendi fakat ara ara olduklari yerde kumelesip duruyorlar acaba hazimsizlik mi yasadilar diye dusunuyorum. Yine de duzenli olarak takviye edilmesi taraftariyim. cunku arastitildigi zaman diger siradan evet siradan yemlere oranla icerik bakimindan katbe kat ilerde... Daygilar
Selamun aleykum oncelikle. Beyaz susam vermeye basladim bir kac haftadir susamlarin bir kismini yemekle beraber zaman sonra ben odadan cikinca portakali sikarsin da kalani buzulur ya ayni bu sekil geri attiklarini farkettim ama diskilari beyaz. Yani hicbirsey olmadi baliklar hareketlendi fakat ara ara olduklari yerde kumelesip duruyorlar acaba hazimsizlik mi yasadilar diye dusunuyorum. Yine de duzenli olarak takviye edilmesi taraftariyim. cunku arastitildigi zaman diger siradan evet siradan yemlere oranla icerik bakimindan katbe kat ilerde... Daygilar
Salyangozum Hangi Tür
Varya adami madara edersiniz :-) yuklenmemis
Varya adami madara edersiniz :-) yuklenmemis
Salyangozum Hangi Tür
S.a arkadaslar Batman'dan yaziyorum. iki gün önce Eminönü'nde bir petshoptan kardesime aldirdigim salyangozlar gorsellerde mevcut elma salyangozunu olmadigini biliyom kardesimde sormamis hangi tür diye acaba bu hangi tür? Ve büyür mü?
S.a arkadaslar Batman'dan yaziyorum. iki gün önce Eminönü'nde bir petshoptan kardesime aldirdigim salyangozlar gorsellerde mevcut elma salyangozunu olmadigini biliyom kardesimde sormamis hangi tür diye acaba bu hangi tür? Ve büyür mü?
SON MESAJLAR
- Bitkili Akvaryum (hitech) B.CENİK, 03:56
Akvaryum Tanıtımı - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu CoryCory, 03:16
Yosun - Green Moscow Lepistes AreS, 02:34
Canlı Doğuranlar - Discus Yavrulama Cyber_Scout, 02:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Melek Akvaryumu TTezcan, 01:58
Yeni Üye Forumu - Tür Önerisi Hidro Dinamik, 01:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sp + Iceman + Demasoni Kaç Tane Besleyebilirim? alazcn, 00:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yem Yememe, Zayiflama, Ölme M0nty, 00:25
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Akvaryum İçin Ne Önerirsiniz ? M0nty, 00:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Tasarım Kök M0nty, 00:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Beta Balığı Sağlıklı Mı M0nty, 00:15
Labirentliler - Axalotl Aldım Aguamentist, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - Tür Önerisi Aguamentist, 23:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesin Kafa Kısmı Garip Bir Hastalık Var Aguamentist, 23:37
Hastalıklar ve İlaçlar - 108x45x55 Akvaryuma Tür Önerisi xfuriousx, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Tür Önerisi miracemir, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bıktım bu Astronotların renk değiştirmesinden merutay, 22:21
Güney Amerikan Cichlidleri - Ağaç Dallarından Tasarım Muhammedbedri, 21:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Ve Betta Akvaryumlarım. Jeppe, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deneyimi Hobimus, 21:09
Yeni Üye Forumu - 40x40 Akvaryuma 6 Mm Yetermi KaanE, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Küp Akvaryum Işık Önerisi KaanE, 19:29
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Canahsha, 17:10
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betta Balığım Geri Yuva Yapmıyor Neothauma, 16:50
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Dipte Yatma Yan Yatma Sorunu M0nty, 16:12
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Tül Vatoz omerh, 16:11
Kedi Balıkları Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Ashina, 13:33
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumumdaki Beyaz Kıl Gibi Parazitler Orhan76, 13:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Sp Doğum Süreci Hk. AnıL57, 11:47
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Beta Yavruları Su Degısımı İnci Kefali, 10:06
Yeni Üye Forumu - Cate Marble Mi Midas Mı Burakbora74, 09:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Parvula Mini Tabanı Ne Zaman Kaplar Ömer t, 02:22
Bitki Türleri ve Bakımı - Deniz Kenarından Doğal Taş Yollayabilecek Hobidaş benaykut55, 01:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Melek Akvaryumu TTezcan, 00:51
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 00:48
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Melek Karides Akvaryum Kurulumu Ashina, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - German Ram Yüzgeçlerde Ve Burunda Mikrokurtlar İlkerAyas, 00:28
Hastalıklar ve İlaçlar - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 00:11
Akvaryum Tanıtımı - L144 Tül Cüce Ve Siyah Tül Cüce Vatoz Arayışım Var erenpusat8, 23:46
Kedi Balıkları Forumu - Akvaryum İç Filtre Önerisi baron70, 22:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aquel Ultramax Filtre Hakkinda yorgunsair, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Furkan tarık, 21:18
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Parlayan Gurami İnci Kefali, 19:37
Labirentliler - Astro As2208 KaanE, 19:36
Yeni Üye Forumu - Frontoza Balıkları İnci Kefali, 18:17
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sıvı Gübre Nasıl Hazırlanır ? ufukkisikk, 17:23
Taban ve Gübreleme - 90*45*45 Natural Style mrah, 16:00
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deniyorum Ibrahim_1, 15:35
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Sump Sistemi scorpion26, 15:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tam Damızlık Transgebetik Tetra tarikyksl 07:25
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:01
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 06:43
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 06:43
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 05:34
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 04:23
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 00:25
- Channa Bleheri Rainbow Denizhann 23:36
- Eheim Reeflex Uv Filtre 350 7 Watt Hiko 23:35
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 23:35
- Damızlık Severum, Geophagus, Guianacara djally 23:06
- Saz Bitkisi Furkann 21:47
- Aydınlatmalar, Dophin Şelale Filtreler Serdariekrem 21:41
- 2.67 Tüp Furcifer 21:32
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:32
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:32
- Bitki,kum,taş livadi 19:50
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 19:18
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 19:18
- Balıklar Komple Satılık metsi 19:12
- Karışık Birçok Tür Vardır OrhuN Sarı 19:03
- Sajica Yavrularım Sahiplendirilecektir.. Ulubey35 18:56
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:45
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:45
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:42
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 15:38
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 14:27
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:27
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:27
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Bitki Toprağı Thunderbird 14:01
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 13:53
- Power Led Takas dus_zamani 13:41
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 13:17
- Seachem Amguard Rafayel 13:17
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:33
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:33
- Güney Amerika Cichlidleri Ramboy 12:17
- Power Led Armatür pichamsi 12:15
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 12:10
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:10
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 11:39
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 11:12
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 11:12
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:12
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:47
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 10:18
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 10:18
- Ramirezi Çifti koyu 10:07
- 5 Erkek Saulosi Emirk 10:07
KULLANICILAR
- 18 Online Kullanıcı, 10 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.