ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
utoku
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1036
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Aralık 2023 15:24
Toplam Mesaj:
1157 [0.30 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Utku TOK
Doğum Tarihi:
01 Aralık 1982
İl:
Mugla
Meslek:
Yüksek Gıda Mühendisi ve İSG Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Utku TOK
SON 10 MESAJI
Hangi Güç Kaynağı Kullaniyorsunuz
[QUOTE=tdenizs]
Hayırlı olsun Cafer Bey.Güzel günlerde kullanın inşallah.[/QUOTE]
Deniz Bey vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Benim de bir sorum olacak. Yanıtlarsanız memnun olurum. Elektrik kesintilerinde sadece hava motorum çalışsın istiyorum. Hava motorum 35 w (resun lp40) Line-interactive 2 kVA modellerle kaç saat elektrik yokken besleme yapabilirim.
İstiyorum ki bu gibi durumlarda 1 gün besleme yapabilsin.
Teşekkür ediyorum.
[QUOTE=tdenizs]
Hayırlı olsun Cafer Bey.Güzel günlerde kullanın inşallah.[/QUOTE]
Deniz Bey vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Benim de bir sorum olacak. Yanıtlarsanız memnun olurum. Elektrik kesintilerinde sadece hava motorum çalışsın istiyorum. Hava motorum 35 w (resun lp40) Line-interactive 2 kVA modellerle kaç saat elektrik yokken besleme yapabilirim.
İstiyorum ki bu gibi durumlarda 1 gün besleme yapabilsin.
Teşekkür ediyorum.
Naturel Yem
[QUOTE=Carl]
Sağ tarafta tekrar görünce tutamadım kendimi yazdım. Siz gittikten sonra bir çok yem denedim açıkçası sizin yemi kullanırken balıklarımın hırçınca yediği başka bir yem olmadı diyebilirim. En son neden bıraktığınızı yazmıştınız ve balık çiftlikleriyle çalışacağınızı yazmıştınız. Bir Websitesi açsanız veya havale sistemi ile çalışsanız yani ne üdüğü belirsiz GDOlu saçma sapan un mamüllü yemi balığıma vermektense 2 katı ücreti + kargoyu kendim ödeyip piyasadaki en yüksek kalitedeki yemi kullanmak isterim. Ürünün içeriği zaten mükemmelliyet içeriyordu. Keşke geri dönseniz vatoz içinde ayrı bir yem üretseniz yani varya şu yemi yurt dışında olup pazarlasanız balığın verdiği tepkiyi gören kişi 5-10 kova sipariş eder. [/QUOTE]
Tekrar Merhabalar,
Güzel eleştrileriniz için teşekkür ederim. En iyisini yapmaya çalıştık ve başardık diyebilirim. Perakendeye ilk başladığım günde söylemiştim. Amacımız büyük markalara kafa tutmak değil, balıklarımıza en doğru ve sağlıklı yemi vermekti. 3 sene gerçekten çok zor zamanlar geçirdim. Olmayınca da olmuyor, bir yerden sonra kabul etmek lazımdı. Tekrar güzel eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. Daha önce bizden yem alan dostlarımıza yem göndermeye devam ediyoruz. Özelden ulaşırsanız konu hakkında yardımcı olurum. Sadece yemi ilk kez alacaklar için perakende satışımızı kaldırdık. Bunun nedeni de bize ve yemimize alışan dostlarımızı yarı yolda kalmaması içindi.
İyi günler dilerim
[QUOTE=Carl]
Sağ tarafta tekrar görünce tutamadım kendimi yazdım. Siz gittikten sonra bir çok yem denedim açıkçası sizin yemi kullanırken balıklarımın hırçınca yediği başka bir yem olmadı diyebilirim. En son neden bıraktığınızı yazmıştınız ve balık çiftlikleriyle çalışacağınızı yazmıştınız. Bir Websitesi açsanız veya havale sistemi ile çalışsanız yani ne üdüğü belirsiz GDOlu saçma sapan un mamüllü yemi balığıma vermektense 2 katı ücreti + kargoyu kendim ödeyip piyasadaki en yüksek kalitedeki yemi kullanmak isterim. Ürünün içeriği zaten mükemmelliyet içeriyordu. Keşke geri dönseniz vatoz içinde ayrı bir yem üretseniz yani varya şu yemi yurt dışında olup pazarlasanız balığın verdiği tepkiyi gören kişi 5-10 kova sipariş eder. [/QUOTE]
Tekrar Merhabalar,
Güzel eleştrileriniz için teşekkür ederim. En iyisini yapmaya çalıştık ve başardık diyebilirim. Perakendeye ilk başladığım günde söylemiştim. Amacımız büyük markalara kafa tutmak değil, balıklarımıza en doğru ve sağlıklı yemi vermekti. 3 sene gerçekten çok zor zamanlar geçirdim. Olmayınca da olmuyor, bir yerden sonra kabul etmek lazımdı. Tekrar güzel eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. Daha önce bizden yem alan dostlarımıza yem göndermeye devam ediyoruz. Özelden ulaşırsanız konu hakkında yardımcı olurum. Sadece yemi ilk kez alacaklar için perakende satışımızı kaldırdık. Bunun nedeni de bize ve yemimize alışan dostlarımızı yarı yolda kalmaması içindi.
İyi günler dilerim
Naturel Yem
[QUOTE=Mehmet Y]Utku bey elinizde yem halen mevcut mudur birde ben denesem?
.[/QUOTE]
Mehmet Bey Merhaba,
Perakende yem satışımız bitmiştir. İlginize teşekkür ederim.
İyi günler dilerim
[QUOTE=Mehmet Y]Utku bey elinizde yem halen mevcut mudur birde ben denesem?
.[/QUOTE]
Mehmet Bey Merhaba,
Perakende yem satışımız bitmiştir. İlginize teşekkür ederim.
İyi günler dilerim
F0 Blue Zaire Moba 3 Dişimiz Ağzı Dolu Sf3
[QUOTE=DrTuren]
Utku Abi. Teşekkür ederiz.F0 Mobalar'da çok dekorasyon değiştirmemek lazım yoksa 1 yıla kadar yavru yapmazlar. Allah size de herkese de kolaylık versin.[/QUOTE]
Kardeşim,
2 yıl akvaryuma el sürmediğim halde yavru alamadığım setlerim oldu. Bunun nedeni de moba erkek ile alakalı. Umarım sen gönlüne göre bir koloni bulmuşsundur.
İyi günler dilerim
[QUOTE=DrTuren]
Utku Abi. Teşekkür ederiz.F0 Mobalar'da çok dekorasyon değiştirmemek lazım yoksa 1 yıla kadar yavru yapmazlar. Allah size de herkese de kolaylık versin.[/QUOTE]
Kardeşim,
2 yıl akvaryuma el sürmediğim halde yavru alamadığım setlerim oldu. Bunun nedeni de moba erkek ile alakalı. Umarım sen gönlüne göre bir koloni bulmuşsundur.
İyi günler dilerim
F0 Blue Zaire Moba 3 Dişimiz Ağzı Dolu Sf3
Hayırlı olsun,
F0 mobadan yavru alabilmek gerçekten çok zor. 8 senede o kadar çok balık geçti ki elimden anlatamam. Her halde toplamda 10 kolonim oldu. Sadece 2 koloniden yavru alabiliyorum. Allah kolaylık versin.
İyi günler dilerim
Hayırlı olsun,
F0 mobadan yavru alabilmek gerçekten çok zor. 8 senede o kadar çok balık geçti ki elimden anlatamam. Her halde toplamda 10 kolonim oldu. Sadece 2 koloniden yavru alabiliyorum. Allah kolaylık versin.
İyi günler dilerim
Naturel Yem
[QUOTE=ttmantt]
Utku bey merhaba, şimdi sizden yem tedarik edemeyecekmiyiz. Yazılanları okudum çok üzüldüm. bu işin bir dönüşü olmalı mutlaka[/QUOTE]
Bahar Hanım Merhaba,
Eski müşterilerimize yemimizi göndermeye devam edeceğiz ama yeni satışımız olmayacaktır.
Sağlıklı günler
[QUOTE=ttmantt]
Utku bey merhaba, şimdi sizden yem tedarik edemeyecekmiyiz. Yazılanları okudum çok üzüldüm. bu işin bir dönüşü olmalı mutlaka[/QUOTE]
Bahar Hanım Merhaba,
Eski müşterilerimize yemimizi göndermeye devam edeceğiz ama yeni satışımız olmayacaktır.
Sağlıklı günler
Naturel Yem
[QUOTE=Carl]Cidden çok üzüldüm aşırı kaliteli bir yemdi. Gönül isterdi ki yurt dışından gelen vasat ürünlere servet saçmayalım biraz ülkenin durumu birazda ülkedeki akvaryum kültürünün durumu ortada olunca sonuç kaçınılmaz olmuş. Utku bey yem için canı gönülden teşekkür ederim Naturel yem benim gönlümde taht kurmuş bir yem olarak kalacaktır Endler balıklarımın neredeyse birbirleri ile kavga edecek seviyede hırçınlaşarak yediği bir yemdi ve balıklarımın iştahla yemi yediğinde ben daha mutlu oluyordum. Hayatınızda size başarılar diler bize kattığınız bu tecrübe içinde teşekkür ederim.[/QUOTE]
Merhabalar,
Güzel ve olumlu eleştirileriniz için gerçekten tekrar teşekkür ederim. 3 sene boyunca tek hedefimiz kaliteli yem ve müşteri memnuniyetiydi. Sanırım hedefimizi tutturduk. 3 sene boyunca kaliteli yem ile siz değerli dostlarımızı buluşturduk. Umarım herkes için önümüzde yaşadığımız süreç de en iyi şekilde sağlıklı geçer.
Sağlıklı günler dilerim
Utku TOK
[QUOTE=Carl]Cidden çok üzüldüm aşırı kaliteli bir yemdi. Gönül isterdi ki yurt dışından gelen vasat ürünlere servet saçmayalım biraz ülkenin durumu birazda ülkedeki akvaryum kültürünün durumu ortada olunca sonuç kaçınılmaz olmuş. Utku bey yem için canı gönülden teşekkür ederim Naturel yem benim gönlümde taht kurmuş bir yem olarak kalacaktır Endler balıklarımın neredeyse birbirleri ile kavga edecek seviyede hırçınlaşarak yediği bir yemdi ve balıklarımın iştahla yemi yediğinde ben daha mutlu oluyordum. Hayatınızda size başarılar diler bize kattığınız bu tecrübe içinde teşekkür ederim.[/QUOTE]
Merhabalar,
Güzel ve olumlu eleştirileriniz için gerçekten tekrar teşekkür ederim. 3 sene boyunca tek hedefimiz kaliteli yem ve müşteri memnuniyetiydi. Sanırım hedefimizi tutturduk. 3 sene boyunca kaliteli yem ile siz değerli dostlarımızı buluşturduk. Umarım herkes için önümüzde yaşadığımız süreç de en iyi şekilde sağlıklı geçer.
Sağlıklı günler dilerim
Utku TOK
Naturel Yem
Tüm Dostlara Merhabalar,
2017 Mart ayında satışa sunduğumuz Naturel Yem Markamızı daha öncede bahsetmiş olduğum nedenlerden dolayı, 2020 Mart ayında yani 3. senemizde sonlandırma kararı almış bulunmaktayım. Tüm gelir-gider hesaplarımızı yaptık ama perakende satışta 3 sene boyunca hedeflerimizin çok çok altında kaldık. 3 seneden bu yana da perakende satışımızda zarar ediyoruz. Zararı etme nedenimiz çok çeşitli ve buradan sizleri sıkmak istemiyorum.
Bu süre zarfında bir çok arkadaş hatta dost edindik. Bu en büyük kazancım oldu. 3 senedir sadece yemimizi kullanan 1 kişi yemimizi beğenmediğini ifade etti. Bu da bizim için büyük bir başarı olduğu kanaatindeyim. 3 sene boyunca yanımızda olan, olmayan herkese teşekkür ediyorum tekrardan. Yerli markamızın hep destekçisi oldunuz ama ne yazık ki bugün artık yolun sonudur.
İyi günler dilerim
Saygılarımla
Tüm Dostlara Merhabalar,
2017 Mart ayında satışa sunduğumuz Naturel Yem Markamızı daha öncede bahsetmiş olduğum nedenlerden dolayı, 2020 Mart ayında yani 3. senemizde sonlandırma kararı almış bulunmaktayım. Tüm gelir-gider hesaplarımızı yaptık ama perakende satışta 3 sene boyunca hedeflerimizin çok çok altında kaldık. 3 seneden bu yana da perakende satışımızda zarar ediyoruz. Zararı etme nedenimiz çok çeşitli ve buradan sizleri sıkmak istemiyorum.
Bu süre zarfında bir çok arkadaş hatta dost edindik. Bu en büyük kazancım oldu. 3 senedir sadece yemimizi kullanan 1 kişi yemimizi beğenmediğini ifade etti. Bu da bizim için büyük bir başarı olduğu kanaatindeyim. 3 sene boyunca yanımızda olan, olmayan herkese teşekkür ediyorum tekrardan. Yerli markamızın hep destekçisi oldunuz ama ne yazık ki bugün artık yolun sonudur.
İyi günler dilerim
Saygılarımla
Sonunda... F0 Frontosalar
[QUOTE=DrTuren]Vay Maşallah 🧿 Heycanla Tankı hazır hale getirecem insallah Abi ben de :)[/QUOTE]
İnşallah
[QUOTE=DrTuren]Vay Maşallah 🧿 Heycanla Tankı hazır hale getirecem insallah Abi ben de :)[/QUOTE]
İnşallah
Naturel Yem
[QUOTE=Ogretmen]Hocam linki tıklayınca, trendline kuzu etli köpek maması, çıkıyor.😬😬
[/QUOTE]
Hakan Bey Merhaba,
İlan süresi 10 gün olduğu için süre dolduktan sonra yeni ilanlar açıyoruz. Güncel ilanı paylaşacağım.
İyi günler dilerim
[QUOTE=Ogretmen]Hocam linki tıklayınca, trendline kuzu etli köpek maması, çıkıyor.😬😬
[/QUOTE]
Merhabalar,
Güncel satış linkimiz aşağıdadır.
[URL]https://www.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/naturel-yem-garantili-dogal-150-gr-vakum-paket_pdp_525350457[/URL]
Astaksantin içerikli yemimiz:
[URL]https://www.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/naturel-yem-astaksantin-icerikli-150-gr-vakum-paket_pdp_525350430[/URL]
Saygılarımızla
[/QUOTE]
Hakan Bey Merhaba,
İlan süresi 10 gün olduğu için süre dolduktan sonra yeni ilanlar açıyoruz. Güncel ilanı paylaşacağım.
İyi günler dilerim
[/QUOTE]
Merhabalar,
Güncel satış linkimiz aşağıdadır.
[URL]https://www.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/naturel-yem-garantili-dogal-150-gr-vakum-paket_pdp_525350457[/URL]
Astaksantin içerikli yemimiz:
[URL]https://www.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/naturel-yem-astaksantin-icerikli-150-gr-vakum-paket_pdp_525350430[/URL]
Saygılarımızla
SON MESAJLAR
- Akvaryum Da Sebze hvostr, 17:05
Yeni Üye Forumu - 1 Metrelik Tankda Hangi Ciklet Gider? Betta_King, 16:48
Yeni Üye Forumu - K.y.s. Kaplumbağam Hastalık Varmı Doğru Bakımmı Betta_King, 16:44
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Hava Motoru Tavsiyesi XauPau, 16:34
Filtreleme Seçenekleri - Planarya İçin İlginç Bir İlaç easyac, 13:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Hasta Beta Balığım İçin Öneri İnci Kefali, 10:58
Yeni Üye Forumu - Ay Kuyruk Moly Doğumu Yakinmi Yavruluga Aldim Fin World, 08:19
Yeni Üye Forumu - 100x45x45 Hardscape Tavsiye EnesOtag98, 07:46
Yeni Üye Forumu - Balkona Giden Ekstra Uzun Dış Filtre Hortumu pianoƒish, 06:11
Filtreleme Seçenekleri - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 00:24
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 21:54
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Hastalığı DenizAslan, 21:12
Yeni Üye Forumu - Moly Yavrulukta Doğumu Yakinmi Erd4an, 19:24
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 19:07
Akvaryum Tanıtımı - Tilki Kuyruğu Ozmoziz, 16:16
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryumlar İçin Raf İnci Kefali, 11:38
Yeni Üye Forumu - Muğlalılar Goca Bodrumlu, 10:38
Akvarist Grupları ve Buluşmaları - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin platinium, 09:27
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Anzavur17, 00:41
Yeni Üye Forumu - Dünden Bugüne.. MCY4, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - Hikari Yemler Hakkında Bilgilendirme Joec, 23:28
Akvaryum Dünyasından Haberler - Kupadan Saksı Yapma Fikri Tata, 22:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Su Kaplumbağası Cinsiyet Belirleme hoppala, 20:54
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Lepistes Akvaryumunda Köpük DenizAslan, 17:30
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı Ehtiyar, 17:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum DenizAslan, 15:52
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Seçimi Hakkında (eheim 2213) DenizAslan, 15:49
Yeni Üye Forumu - Lepistesimde Sorun Varmı DenizAslan, 15:47
Yeni Üye Forumu - Sobo Sf 3000 Mi Eheim Kompakton 3000 Mi DenizAslan, 15:45
Yeni Üye Forumu - Bitki Yapraklarında Delikler DenizAslan, 14:05
Bitki Akvaryumları Genel - Yeni Akvaryum Kurulumu DenizAslan, 13:55
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkili Yeni Kurulum DenizAslan, 12:36
Bitki Akvaryumları Genel - T8 Balast Ve Montajı Mehmet440244, 02:22
Aydınlatma - Hobiye Yeni Başladım ygzksk, 01:55
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Omerdrms, 01:31
Yeni Üye Forumu - Malawi Ciklet Akvaryumum Omerdrms, 01:23
Akvaryum Tanıtımı - Karides Ayrımı. DenizAslan, 00:18
Omurgasızlar - Catappa Yetişiyorum Rafayel, 20:20
Bitki Türleri ve Bakımı - Oranda Ryukin Tankı Kurulum ~Emre, 19:27
Akvaryum Tanıtımı - Balık Biti Mi Başka Bir Hastalık Mı? İtisnotpoor, 12:47
Hastalıklar ve İlaçlar - İzmir Ve Çevresinde Akvaryum İmalatçısı Önerisi? DenizAslan, 12:46
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Cüce Vatoz Tür Belirleme 1Balikci, 09:34
Yeni Üye Forumu - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 05:25
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Tank İçin Raspberry Pi Tabanlı Otomasyon XauPau, 00:15
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Hangisine Bakmak Daha Zevkli Olur? Ozmoziz, 22:15
Yeni Üye Forumu - Hangi Bitki Bu Ozmoziz, 22:06
Yeni Üye Forumu - 60lt Akvaryum Karides Ve Şelale Filtre Ahmet53, 21:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İskeleti kadir158, 16:34
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Beta Kuyruk Erimesi Betta_King, 14:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Resif Akvaryumum ogurcay, 08:33
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Cacatuoides HarunYILDIRIM 17:02
- Moss aziz_basak 16:56
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler( Takasa Açık) sakal34 16:09
- Cryptocoryne Wendtii Flamingo sakal34 16:09
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 14:42
- Eş Çift Exsul Acil Yavru Vermek Üzere Çift onuribrahim 14:42
- Christmass Moss emregungor 14:14
- Tuberculatum emregungor 14:14
- 6 Adet Hongsloi sirhill 13:48
- 1 Aylık Sunsun 603b & Cam Lily Pipe Emiş Skimmerlı blackkened 13:27
- Yıldız Safir..lupingu..star Shaphire Cichlids nyzcandan 12:52
- Hemichomis Exullll nyzcandan 12:52
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:38
- Makrakanta, Oscar Koksal Gurkan 12:38
- L144 Tül - Düz Karışık Uyguna Koksal Gurkan 12:38
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 12:37
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 12:37
- Moss Teli CevdetSERBEST 12:37
- Satılık Akvaryum 30x21x32 albeta 12:35
- Pistia Stratiotes Dev Boy Harika Form albeta 12:35
- Karides Çeşitleri ShrimpGarden 12:13
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:47
- Nerite Salyangoz blokurlu 11:34
- Poso Salyangoz blokurlu 11:34
- Boyu Marka Akvaryum blokurlu 11:34
- 100x100*38 Akvaryum+ Profil blokurlu 11:34
- Damızlık 12 Adet Melek Balığı blokurlu 11:34
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 11:20
- Efsane Mangrow Kökü ozan_1903 11:20
- Chindongo Saulosi Yavrusu Esakvarist 11:10
- Eheim 2226 Esakvarist 11:10
- Ivanacara Bimaculata Genç Bireyler flanormimar 11:04
- Ankara İçi Satmak İsteyen Ulaşabilir oguzozt 10:52
- Mangrow Üstü Anubias(yenilendi), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:46
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:45
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 10:40
- Flame Moss , Java Moss, Pothos Sarmaşığı gyunda 10:40
- Tiger Endler , Karides , Demasoni , Salyangoz gyunda 10:40
- Takasa Açık Kaliteli Malzemeler BadgeR 10:02
- Chihiros Rgb Vivid 2 Mini Shade Arıyorum BadgeR 10:02
- Islak Rus Artemiası Piranhabull06 10:02
- Tetra Exodon Paradoxus (bucktoothed) [f0] Piranhabull06 10:02
- Yeni Tarihli Tropical Yemler Skt 2029 Piranhabull06 10:02
- Cam Parasına 150*70*55h Sumplı Akvaryum. Piranhabull06 10:02
- Balıkları Azaltıyorum. Piranhabull06 10:02
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 09:55
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 09:55
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 09:55
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 09:55
- Springtail Kültürü (sıçrarkuyruk) Amati340 09:55
KULLANICILAR
- 107 Online Kullanıcı, 58 Üye
Online Kullanıcılar
blokurlu,
livindead,
aktugsedat,
Orhan76,
metalog25,
ssener,
pitsem,
nikon_,
Vakko,
MrBdk,
sinor,
talipengur,
Deoxyss,
Fin World,
aquaticathearmi,
yyiImaz,
karidesrehberi,
oytun,
GokKurt,
Numenor,
turqer,
sadangur,
ciways,
iesiringu81,
zeus2137,
biacar,
orbaykocc,
serhatankara,
Alpay232,
0rnn,
hoppala,
JangoFettus,
ngerekli,
Ayberk1634,
Burak PEKDEMİR,
urzais,
kagolotti,
morfimorfi,
MetinSerttas,
nyzcandan,
osmandbnl,
Kınayu,
scorpion26,
erdogan41,
DenizUlucutsoy,
capello,
PatikaPet,
ÖĞRÜNÇ,
Sakemre,
Jolakotturinn,
oguzozt,
umitlee,
aquacolony,
1Balikci,
BaytarBey,
sfcscannow,
Kalenna00,
Koksal Gurkan,
Hknçkl,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.