ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Lepistes Hasta Mı, Hastaysa Hastalığı Ne Olabilir bendeniztayfun, 04:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Diy Co2 Difüzör Ve Mayalı Sistem Destek melih547, 03:33
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Cüce Puffer Ve Tatlı Su Midyesi. PufferKingdom, 01:15
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı Ve Cüce Puffer Karma Akvaryum PufferKingdom, 00:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Fiyatı AmatorBetaci, 00:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Solungacında Bir Sorun Var GhostKoi, 23:55
Yeni Üye Forumu - Deri Yenileme Mi Ölü Mü Ehtiyar, 23:53
Omurgasızlar - Yaptığım Yem Tutucusunun Bir Zararı Olurmu xellence07, 23:53
Yeni Üye Forumu - Hobiye Dönüş, Oranda İle? Umyy, 23:28
Sazansıgiller - Yeni Akvaryum Kurulumu mitii, 22:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Uyumu Tortuga4, 22:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Dekorasyon Fikirleri BETA.4, 22:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İlk Defa Akvaryum Kuruyorum baran0x55, 22:10
Yeni Üye Forumu - Discus-melek-neon Tetra-cüce Vatoz Gkcn24, 20:31
Akvaryum Tanıtımı - 80x50x60 Akvaryum İçin Önerileriniz Nedir ? Semih41, 20:28
Yeni Üye Forumu - Bettamın Türü Ne? Alperen Ersen, 20:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beta Balığı Aldım Ama Bakmayı Bilmiyorum Serkanjb, 20:21
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı enessmsek, 20:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettam'ın Akvaryumunu Değiştireceğim? İnci Kefali, 19:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Bakımı İçin Destek Ryionme, 19:42
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Mobilyası Ahmetkngr, 19:40
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurucağım Fikirlerinize İhtiyacım Var İnci Kefali, 19:14
Yeni Üye Forumu - Yesil Su Olmuş Mu İzmirligenco 2.0, 18:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Bir Akvaryum Kuruyorum Tavsiye İstiyorum ? hobisever1235, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Gürami Hasta Mı mitii, 16:46
Hastalıklar ve İlaçlar - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Ahmed......, 16:36
Yeni Üye Forumu - Tablet Yem Dibe Batmıyor Berkay45, 15:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Papağan Balığı Ve Bluetooth Acara Zaid, 15:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 10 Litreye Pipo Ve Hava Motoru Önerisi AliHan, 14:38
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Uzamış Kabızlık Ve Şişlik GhostKoi, 14:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum Kurulumu koraykbl, 13:54
Yeni Üye Forumu - Tetraex1200 Debideki Orantısızlık asliaral, 13:00
Malzemeler ve Yemler Forumu - Karides Macerası Ruzgar001, 12:56
Akvaryum Tanıtımı - 40x40x40 Black Ramirezi Tankı EbrarBerkZeybek, 12:39
Akvaryum Tanıtımı - Bettalar İçin Diyet Listesi BettalyaStudio, 11:16
Labirentliler - Lepistes Haftalık Diyet Listesi İnci Kefali, 10:15
Canlı Doğuranlar - Tuzlu Su Yeni Kurulum 160 Lt vel1d, 09:17
Deniz Akvaryumları Genel - Bitkili Tankda Led Kullanımı isssmailak, 02:13
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Elma Salyangozları Emre0303, 02:06
Yeni Üye Forumu - Tilki Kuyruğu Çürüyor Ehtiyar, 01:03
Bitki Türleri ve Bakımı - Elma Saylangozu Ölmüşmü Hidro Dinamik, 00:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:25
Akvaryum Tanıtımı - Channa Balığı Olarak Biliyorum Fakat Türü Nedir ? fiXer, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Düzenleyici Nasıl Kullanılır? NightWist, 23:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Betaya Kabuksuz Artemia Vermek NightWist, 23:02
Labirentliler - Kaç Liraya Satmalıyım? koraykbl, 22:13
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 21:40
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Suyun Üstünde Yatıyo NightWist, 21:29
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Nature Style Scape joko29, 21:10
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Ve Moli Yavruları Furkan2020, 20:32
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:37
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:37
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:37
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:37
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:37
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 01:33
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 01:33
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 00:37
- 2.67 Tüp Furcifer 00:10
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 00:10
- Akvaryum(60×40×40h) Searlas 00:09
- Cam Silecekleri İki Model Birtek 23:57
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 23:55
- Hb White Lepistes omererbas 23:50
- Kribensis-cüce Vatoz Yavruları.genetik Tetra seran06 23:41
- Asma Kökü Gövdesi seran06 23:41
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 23:27
- Çok Uygun Sarı Prenses Yavruları tetikk 23:11
- Bubble Magus Protein Skimmer GokKurt 22:30
- Sessliflora GokKurt 22:30
- Temporalis ( Çikolata ) HayatımızBalık 22:03
- Gold Severumlar Damızlık Altı HayatımızBalık 22:03
- 150x60x60 Akvaryum Ve Armatür HayatımızBalık 22:03
- Afrika Cichlidleri devito 21:52
- Lda 16 Red Marble Tül Yavrular sirhill 21:35
- Akvaryum Malzemeleri İle Olabilir(albinokoi Takas) ikolatangan 21:26
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 21:18
- Rasbora Arıyorum Miller 21:18
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 20:47
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 20:47
- Sumbu Shell & Similis & Caudopunctatus Çiftler Özşahin 20:31
- Rio Nanay, G.blue Ram, Sterbai Aquaboy 19:31
- Channa Limbata Blue Bengal Çift Hcan 19:29
- Sağlıklı Beta Balığı demg 19:18
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 19:17
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 19:17
- Flo Armatür, Isıtıcı CanB 17:36
- Damızlık Limon Leleupi Koloni Son 15 Balık mimar55 17:30
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:28
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 17:28
- Zebra Elma Salyangoz 🐌 Ve Sarı Elma Salyangoz 🐌 Ahmetsaribuga 16:57
- Parosphromenus Türleri Ve Çikolata Gurami eackgzz 16:44
- Albino Afrika Kurbağası aziz.sirin 16:38
- 4 Adet Discus Sahiplendirilecek murat3800 16:25
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 16:21
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 16:21
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 16:21
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 16:21
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 16:06
- 4 Erkek Saulosi Emirk 15:23
KULLANICILAR
- 20 Online Kullanıcı, 11 Üye
Online Kullanıcılar
ankay318,
Jeveux,
MosfeT,
asiaminor,
EKAR,
Akax,
MiSoSiKiaN,
EUREKA,
achiiles_622,
xfear,
Duboisi_,
HarunYILDIRIM,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.