ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Neon Tetralar Hareketsiz Kalıyorlar SerdarAkyol, 18:23
Amerikan Tetraları - Balığımın Alnında Leke ufukberk, 17:47
Yeni Üye Forumu - Bunların Hepsi Prenses Balığı Mıdır? İnci Kefali, 16:48
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Bitkili Karides Akvaryumu lepistes5994, 16:46
Yeni Üye Forumu - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 ErenBugra, 16:23
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Kurulum Ve Neo No Co2 Hpeker, 15:52
Bitki Akvaryumları Genel - Co2 Tavsiyesi Orhan76, 15:42
Yeni Üye Forumu - Farklı Renklerde Karides Çaprazlama Akinacer08, 15:21
Diğer Tatlı Su Canlıları - Balıklı Bakteri Döngüsü Sırasında Besleme Miktarı Bgoodies, 15:19
Akvaryum Bilimi - Kabulsuz Artemia Erdal 42, 14:55
Yeni Üye Forumu - Hemichuramis Exsul muhammet abaci, 13:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Türü GhostKoi, 13:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavru Lapistesler Bu Şekilde Yaşar Mı MasterChiefHakan, 10:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tavsiyeleriniz? Samnastrp, 10:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Saulosi Bebişler Orhan76, 09:25
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Balığım Halsiz Ve Yem Yemiyor Birminikçınar, 08:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Mutlu Bettam Taha⚡, 07:42
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Basit Bitkili Lepistes Akvaryumum lepistes5994, 07:14
Akvaryum Tanıtımı - Yati Kökünün Salınımı AtlasPoyraz, 07:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumum Omer_MG, 00:46
Akvaryum Tanıtımı - Ofise Blackwater Akvaryum Kurulum Serisi -RBG-, 00:40
Akvaryum Tanıtımı - Lowtech Küp Betta Akvaryumu Omer_MG, 00:27
Akvaryum Tanıtımı - Astronot Balığım Birisi Sürekli Dipte Ayrı Duruyor Fk6868, 00:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kenarındaki Beyaz Baloncuklar koraykbl, 23:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Hobici İçin Öneri Ve Tavsiyeler. fishhyy, 23:48
Yeni Üye Forumu - Canlı Doğuran Akvaryumu Nasıl Olmalı ? koraykbl, 23:48
Canlı Doğuranlar - Balık Türü Seçimi Hakkında ... Qtahya, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) Taha⚡, 21:19
Akvaryum Tanıtımı - Betam Hasta MustafaŞ, 21:09
Hastalıklar ve İlaçlar - 75 Litre Bitkili Akvaryum Samnastrp, 20:55
Akvaryum Tanıtımı - Lamprologus Signatüs SahinTaskin, 20:50
Hobihane Tanıtımları - Armağanım Hamile Mi? Neothauma, 20:45
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 20:21
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 19:48
Akvaryum Tanıtımı - Silivri'li akvaristler ceyhun5858, 19:19
İstanbullu Akvaristler - İkinci El Dış Filtre Öneri Maiestas, 17:51
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum İç Filtresine Takılı Hortum Ne İşe Yarar? GhostKoi, 17:16
Yeni Üye Forumu - Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? lepistes5994, 17:04
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumu Kurmak İstiyorum Baxi, 16:56
Omurgasızlar - Tropheus Akvaryumu İçin Sump Malzemeleri dimbeleth, 16:29
Tropheus - Silindir Walstad Çalışması darkaura, 15:58
Akvaryum Tanıtımı - Türkiye Lepistes Derneği Petzoo Eurasia İstanbul serkancilek, 14:34
Akvaryum Dünyasından Haberler - Endler Balıklarım İç Parazit Mi? W4RM, 14:32
Hastalıklar ve İlaçlar - 80x45x40 Lowtech Tanıtım LedZeppelin, 14:25
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Yapımı Hakkında GETS34, 14:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100*50*40h Bitkili Led Tavsiye Orhan76, 14:07
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 13:54
Akvaryum Dünyasından Haberler - 20 Litre Betta Akvaryumum Cyber_Scout, 12:37
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Iwagumi Setup haligan, 12:36
Akvaryum Tanıtımı - Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında neomeo, 10:58
Güney Amerikan Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 60x40x40 Mobilyalı Akvaryum Arıyorum zekigonlum 18:18
- Chihiros B20 Akvaryum Led Aydınlatma jador 18:14
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 16:17
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 15:14
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 15:06
- Geophagus Arıyorum MurathanM 15:06
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 14:28
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:27
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:27
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:27
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:27
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:27
- Fluval Dış Filtre Yedek Parçaları (bütün Seriler) erimgorgulu 14:24
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:55
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:55
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:55
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 13:09
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 12:50
- Rasbora Arıyorum Miller 12:50
- Microfex Kültürü sefailgaz 12:49
- Damızlık Sajika Erkek Ciklet eyidasss 12:43
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 12:32
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:32
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 12:32
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:48
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:48
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:48
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:48
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:48
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 11:46
- Lda 16 Longfin Genç Çift Ve Iskarta Erkekler. _rammstein_ 11:46
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 11:34
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 11:34
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 11:34
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 11:34
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 11:26
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 11:26
- Eheim 2213-oase Crystal Skim 350- Kafa Motorları Ramboy 11:20
- Turuncu Sakura fth0507 11:17
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 10:55
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 10:55
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 10:55
- D501co2 Set SahinTaskin 10:34
- Dere Kumu Arıyorum. SahinTaskin 10:34
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 10:32
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:17
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 10:17
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 10:13
- Needle Leaf Java Fern egedin 10:13
- Hobiciden Frontoza Moba veyselsimsek 10:11
KULLANICILAR
- 134 Online Kullanıcı, 75 Üye
Online Kullanıcılar
Kerem3420,
muhoni,
pitsem,
Kuduoglu,
ilkayocak,
sina cen,
Yasin034,
berensglam,
_rammstein_,
sinor,
AtlasPoyraz,
lepistes5994,
kambortam,
metalhead,
ka2n,
osmandbnl,
topal76,
Balikcidede,
AbdullahKurcaduz,
Orhan76,
rhn35,
yns325,
darkaura,
Laetacara,
fth0507,
fikret43,
EKAR,
yokte,
urzais,
Mikail Erdoğan,
mhızal,
baki,
serbytes,
SpaceCoder,
falconx,
koraykbl,
UKSTUDIO,
MiSoSiKiaN,
Dogukankun,
scorpion26,
abchasan,
Amati340,
SahinTaskin,
ybasarkan,
Maiestas,
burak65,
nejalt,
Muratzclk,
djally,
Anselmo458,
Diplomi_pvoi,
Diplomi_cnEa,
Scape,
DenizUlucutsoy,
ciways,
koagulant,
anıl dmr,
Mahir06,
rasporasrc,
sadangur,
Diplomi_bnSa,
MuratOzdemir27,
Nadirmbuna,
İnci Kefali,
Cichlid33,
Aquarist101,
Kunta kinte,
tolubeyy,
Kamber Karaaslan,
albinoktay,
onuribrahim,
Cyber_Scout,
BerkaySahin,
avukathasan06,
nikon_,
neomeo,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

