ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmetfiratozkaya
Kullanıcı Grubu:
Yönetici
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1551
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
34 dakika önce
Toplam Mesaj:
1423 [0.91 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
505 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Fırat Özkaya
Doğum Tarihi:
29 Şubat 1984
İl:
Konya
Meslek:
Ticaret gemilerinde Uzakyol Baş Mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

--Ahmet Fırat Özkaya-- 🔸Forum kurallarına göz atmak için [url=https://www.akvaryum.com/Forum/forum_kurallari_k12733.asp]buraya[/url] tıklayınız! 🔹Forum içi bildirimleriniz için HATA butonunu kullanınız!

SON 10 MESAJI

Renkli taşlar suya, balığa zarar verir mi?
[QUOTE=Ruhadam1906]Arkadaşlar 48*20*26 orta boy bir akvaryumun var ve orta boy Japon balıkları var 2 tanesi büyük sadece biraz diğerlerine göre ve toplam 7 tane normal midir ? Motorda var ????[/QUOTE]
Caner Bey merhaba, japon balıklarının bio yükü fazla olduğu için literatürde tek balık için 40lt önerilmekte. İş böyle olunca 1 tane bile bakmamanız gerekiyor . Başka türlere yönelmek isterseniz bitkili bir betta tankı uygun bir seçenek olabilir . Keyifli hobiler.
Karides Akvaryumunda Dip Çekimi
Müsadenizle konuyu ilgili yere taşıdım.
Akvaryum Dış Filtrelerde Conta Bakımı
Merhaba gıda sınıfı makinalarda kullanılan bir gres ise üzerine inceden sürülebilir.
Oranda Balıklarımın Kuyruklarında Beyazlık Var
Müsadenizle diğer aynı konuyu çöpe taşıyorum konunuzu buradan takip edin.
500 - Internal Server Error.
Merhaba, sorun olan konu yetkili kişi ile paylaşılmıştır. İyi hobiler.
Su Düzenleyici Nasıl Kullanılır?
Merhaba , konunuzda şunu anlamadım suya su düzenleyici koyduğunuz halde 4,5 gün niye bekletiyorsunuz? Su düzenleyici bir kimyasal ve kimyasal kullanımında reaksiyon zamanı yapılan işlemin kalitesini belirlemede birincil etmendir. Her kimyasalın etkinlik göstereceği reaksiyon zamanı farklıdır lakin bu kimyasal için söylüyorum 4,5 gün değildir . Burak Beyin söylediği gibi 15,20 dakika yeterli olur düşüncesindeyim. Ben olsam kimyasalı ekler çalkalardım su sıcaklıkları eşit olana kadar yada 15,20 dk sonra akvaryuma eklerdim.
Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti
Gayet sağlıklı görünüyor anubias koyabilirsiniz. Ayrıca akvaryumu biraz daha doldurabilirsiniz. Bu balığı biraz daha beklemenizi öneririm balık alacaksanız sonra alın bence.
Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti
Geçmiş olsun diğer balığın durumuda hasta gibiydi onu gözleyin ilacı olmadı ona kullanırsınız.
Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında!
[QUOTE=valarmorghulis12]

Arkadaş yönetici olarak size mesajlarını neden silindiğini soruyor. Zekasını sorgulamak yerine neden silindiği ile ilgili ya da yönetici olarak siz neden/kimin sildiğini göremiyorsanız bununla ilgili açıklama yapmak daha iyi bir yönetimsel yaklaşım olmaz mı ?[/QUOTE]
Mesajın silindiğini anlamaması zor olmasa gerek yazdığı için evet anlaşılır basit birşey olduğunu vurgulamak için dedim beyfendiye neden ve niçin hakaret edeyim uluorta.

.
Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında!
Evet silinmiş ben silinmemiş demedim asgari bir zekayla anlaşılabilir bir durum size katılıyorum. İyi hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.