ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FarukGorgun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
112
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
9 Saat 9 Dakika önce
Toplam Mesaj:
289 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2
BİLGİLER
Ad Soyad:
Faruk Görgün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Faruk Görgün
SON 10 MESAJI
Seachem Purigen Kullanımı
Bu sayfada yada youtube'da yenilenmesi var. Kokusuz deterjan alıp onda bırakıyorsunuz bir süre. Temizleniyor. Sonrasında çok iyi yıkamanız lazım. Ama içinizde hep bir acaba deterjan etkisi geçtimi geçmedimi riski kalıyor. Ben yaptım böyle 2 kere bir sorun olmadı. Bitkili akvaryumlarda gelişimi yavaşlattığınıda aklıma gelmişken yazayım.
[QUOTE=MasterChiefHakan]Seachem Purigen 6 ayda bir değiştirilmeli mi? 6 ay kullanılmış olanlar çöpe mi atılıyor?[/QUOTE]
Suyunuz berrak gözüküyor aslında. Purigen gerçekten lazımmıydı? Birde naçizane fikrim, filtre emiş ile üfleme aynı yerde olmasın ki yeni suyu emmesin. karşılıklı uçlara koyarsanız daha iyi olacaktır.
[QUOTE=Emreytr]Merabalar 125gr seachem purigen aldım 200lt iki tane malawi akvaryumu var birinde jebo 839 dış filtre diyerinde iç sump var
Akvaryumda kumdur kayadır derken 170 180lt simdi akvaryum başı kaç gr purigen kullanmak lazm
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198422/160620251653151.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198422/160620251653091.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bu sayfada yada youtube'da yenilenmesi var. Kokusuz deterjan alıp onda bırakıyorsunuz bir süre. Temizleniyor. Sonrasında çok iyi yıkamanız lazım. Ama içinizde hep bir acaba deterjan etkisi geçtimi geçmedimi riski kalıyor. Ben yaptım böyle 2 kere bir sorun olmadı. Bitkili akvaryumlarda gelişimi yavaşlattığınıda aklıma gelmişken yazayım.
[QUOTE=MasterChiefHakan]Seachem Purigen 6 ayda bir değiştirilmeli mi? 6 ay kullanılmış olanlar çöpe mi atılıyor?[/QUOTE]
Suyunuz berrak gözüküyor aslında. Purigen gerçekten lazımmıydı? Birde naçizane fikrim, filtre emiş ile üfleme aynı yerde olmasın ki yeni suyu emmesin. karşılıklı uçlara koyarsanız daha iyi olacaktır.
[QUOTE=Emreytr]Merabalar 125gr seachem purigen aldım 200lt iki tane malawi akvaryumu var birinde jebo 839 dış filtre diyerinde iç sump var
Akvaryumda kumdur kayadır derken 170 180lt simdi akvaryum başı kaç gr purigen kullanmak lazm
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198422/160620251653151.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198422/160620251653091.jpg[/IMG][/QUOTE]
Suyum Sürekli Bulanıyor
Selam,
Filtreniz nasıl? onunda fotoğrafını koyarmısınız. Bence ondan sorun var. Yeterli bakteri oluşamıyor yada yeterinden fazla bakteri oluşuyor. Sitede 2 sorun içinde çözümler var.
[QUOTE=Yücel1962]Merhabalar herkese ilk defa bir konuyu çözemedim ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
44 litre ve 10 litre olmak üzere iki akvaryumum var.
44 litrelik akvaryumum hiç bir zaman berraklaşmıyor. Sürekli bir toz bulutu var ve en son tekrar kendi kendine bulanınca buradan yardım alma gereği duydum.Filtrem yeterli su değişimimi düzgün bir şekilde yapıyorum içerisinde 3 adet yavru balığım bulunmakta zaten.Yorumlarınızı buna göre yapınız lütfen.
Akvaryumu ilk kurduğumda netleşmesi 4 gün falan sürdü.
İçerisinde silis ve beyaz kum karışık aynı zamanda volkan kayaları mevcut 1cm çaplarında.
Netleşiyor tekrar bulanıyor netleşiyor tekrar bulanıyor mesela bir hafta netleşme süreci oldu ama daha sonra tekrar bir anda bulanma başladı ve dipte de değil suyun tamamında çözüm önerileriniz nelerdir?[:?][/QUOTE]
Selam,
Filtreniz nasıl? onunda fotoğrafını koyarmısınız. Bence ondan sorun var. Yeterli bakteri oluşamıyor yada yeterinden fazla bakteri oluşuyor. Sitede 2 sorun içinde çözümler var.
[QUOTE=Yücel1962]Merhabalar herkese ilk defa bir konuyu çözemedim ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
44 litre ve 10 litre olmak üzere iki akvaryumum var.
44 litrelik akvaryumum hiç bir zaman berraklaşmıyor. Sürekli bir toz bulutu var ve en son tekrar kendi kendine bulanınca buradan yardım alma gereği duydum.Filtrem yeterli su değişimimi düzgün bir şekilde yapıyorum içerisinde 3 adet yavru balığım bulunmakta zaten.Yorumlarınızı buna göre yapınız lütfen.
Akvaryumu ilk kurduğumda netleşmesi 4 gün falan sürdü.
İçerisinde silis ve beyaz kum karışık aynı zamanda volkan kayaları mevcut 1cm çaplarında.
Netleşiyor tekrar bulanıyor netleşiyor tekrar bulanıyor mesela bir hafta netleşme süreci oldu ama daha sonra tekrar bir anda bulanma başladı ve dipte de değil suyun tamamında çözüm önerileriniz nelerdir?[:?][/QUOTE]
Dere Yatağından Ağaç Parçası
[QUOTE=refikonuroral]Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7-8 sene önce Balıkesir tarafında bir dere yatağından, aşağıda fotoğraflarını eklediğim ağaç parçasını buldum. Sadece ben bulalı 7-8 sene oldu. Ne ağacı olduğunu bilmiyorum ama görüntüsü çok hoş. Sizce akvaryuma koyarsam salınım yapar mı?
Ben benzerini yaptım. Şöyle anlatayım. Öncelikle tencerede10 küsür kere kaynattım renk atsın diye ve her seferinde sarımsı su bıraktı. Baktım sonu gelmeyecek yeter artık diyerek vatozlarımın olduğu akvaryuma koydum. Mikrop anlamında bir sorun olmadı arada lepistes yavrusu bile koyuyorum ama renk hep açık sarı. Salınımı sonsuz olacak sanırım. Lakin beni rahatsız etmiyor. Catappa yaprağı atıncada sararır ya öyle. Ben olsam dezenfekte eder koyardım.
[QUOTE=refikonuroral]Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7-8 sene önce Balıkesir tarafında bir dere yatağından, aşağıda fotoğraflarını eklediğim ağaç parçasını buldum. Sadece ben bulalı 7-8 sene oldu. Ne ağacı olduğunu bilmiyorum ama görüntüsü çok hoş. Sizce akvaryuma koyarsam salınım yapar mı?
Ben benzerini yaptım. Şöyle anlatayım. Öncelikle tencerede10 küsür kere kaynattım renk atsın diye ve her seferinde sarımsı su bıraktı. Baktım sonu gelmeyecek yeter artık diyerek vatozlarımın olduğu akvaryuma koydum. Mikrop anlamında bir sorun olmadı arada lepistes yavrusu bile koyuyorum ama renk hep açık sarı. Salınımı sonsuz olacak sanırım. Lakin beni rahatsız etmiyor. Catappa yaprağı atıncada sararır ya öyle. Ben olsam dezenfekte eder koyardım.
İç Filtre Çok Güçlü
Merhaba, cam üstü kabarcıkları filtremi yaptı?
Filtrenin çıkış öncesine varsa elyaf koyun. Hacmine siz karar verin. Çok koyarsanızda çok kesilir çünkü.
[QUOTE=Mika]Arkadaşlar merhaba, ithal bir akvaryum aldım birkaç tane küçük balık beslemek istiyorum 2 tane renkli tetra var, iç filtre çok mu güçlü 10 w, 500 lı yazıyor akvaryum 18 litre falan, bu filtre kendi üzerinde vardı
Merhaba, cam üstü kabarcıkları filtremi yaptı?
Filtrenin çıkış öncesine varsa elyaf koyun. Hacmine siz karar verin. Çok koyarsanızda çok kesilir çünkü.
[QUOTE=Mika]Arkadaşlar merhaba, ithal bir akvaryum aldım birkaç tane küçük balık beslemek istiyorum 2 tane renkli tetra var, iç filtre çok mu güçlü 10 w, 500 lı yazıyor akvaryum 18 litre falan, bu filtre kendi üzerinde vardı
Kılıç Kuyruk Yavrum Çok Yavaş Büyüyor
Merhaba,
5 litre balığın büyümesi için çok küçük. Benim 2 tür lepistesim var farklı akvaryumlarda. Büyük olanda yaşayan daha çabuk büyürken küçükte yaşayanlar daha küçük kalıyorlar. Mesela bazı hobiciler yada akvaryumcular boylandırma tankı bulundurur. Yavruyu oraya alır, büyüdüğü zaman satış yapacağı akvaryuma koyar vs.
Bu arada büyümesinin önemi varmı?
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Merhaba yaklaşık 5 litre de küçük bir albino çöpçü ile besliyorum. Akvaryuma maddi yönden dolayı filtre alamadım. Çünkü akvaryuma yüklü bir miktar para yatırdım. Biraz zarardayım. Haftada bir kere değiştiriyorum suyu. Elimdeki yemiaçalı 20 gün olmuştur. Şeffaf poşette aldım. Artemia en yakın ile gitmiştim bir iş için sorduğumda sadece arte mi A'ya petshop sahipi 160 tl istedi ben de boynum bükülür geri geldim. Fiyatlar çok pahalı. [/QUOTE]
Merhaba,
5 litre balığın büyümesi için çok küçük. Benim 2 tür lepistesim var farklı akvaryumlarda. Büyük olanda yaşayan daha çabuk büyürken küçükte yaşayanlar daha küçük kalıyorlar. Mesela bazı hobiciler yada akvaryumcular boylandırma tankı bulundurur. Yavruyu oraya alır, büyüdüğü zaman satış yapacağı akvaryuma koyar vs.
Bu arada büyümesinin önemi varmı?
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Merhaba yaklaşık 5 litre de küçük bir albino çöpçü ile besliyorum. Akvaryuma maddi yönden dolayı filtre alamadım. Çünkü akvaryuma yüklü bir miktar para yatırdım. Biraz zarardayım. Haftada bir kere değiştiriyorum suyu. Elimdeki yemiaçalı 20 gün olmuştur. Şeffaf poşette aldım. Artemia en yakın ile gitmiştim bir iş için sorduğumda sadece arte mi A'ya petshop sahipi 160 tl istedi ben de boynum bükülür geri geldim. Fiyatlar çok pahalı. [/QUOTE]
Zor Durumdayım Suda Yanlışlık
Geçmiş olsun. Fotoğraf atarmısın. Şampuan'ın bulanıklaştıracağını sanmıyorum. Köpük yapar herhalde. Bulanıklık bakteriler yüzünden olabilir. Ne kadardır akvaryum sizde ve ne kadar zamanda su değişimi yapıyorsunuz?
[QUOTE=Ali Selim Kadan]Herkese merhabalar. Bugün dip çekimini yaptım ve 1/3 dinlemiş su olarak banyo kovasındaki suyu koydum ama banyo kovasının kapağı çatlakmış ve suyu akvaryuma koyduktan sonra akvaryum epey bulanıklaştı sanırım şampuan kaçmış. Acil yardımınıza ihtiyacım var 5 balık şuan küçük bir kapta yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
Geçmiş olsun. Fotoğraf atarmısın. Şampuan'ın bulanıklaştıracağını sanmıyorum. Köpük yapar herhalde. Bulanıklık bakteriler yüzünden olabilir. Ne kadardır akvaryum sizde ve ne kadar zamanda su değişimi yapıyorsunuz?
[QUOTE=Ali Selim Kadan]Herkese merhabalar. Bugün dip çekimini yaptım ve 1/3 dinlemiş su olarak banyo kovasındaki suyu koydum ama banyo kovasının kapağı çatlakmış ve suyu akvaryuma koyduktan sonra akvaryum epey bulanıklaştı sanırım şampuan kaçmış. Acil yardımınıza ihtiyacım var 5 balık şuan küçük bir kapta yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
Akvaryum Berraklığı
Merhaba,
Sisli su demek bakteri kültürü kültürü zarar görmüş diyabiliriz. Akvaryum yeni kurulummu yoksa filtre vs temizlikmi yaptınız? 3-4 güne kendine gelir normal şartlarda. bahsettiğiniz ürün bu işe yaramaz. Bildiğim kadarıyla filtreye takılmayacak kadar küçük maddeleri birbirine bağlayarak filtreye takılmasını sağlıyor o kadar.
[QUOTE=Emre5225]Merhabalar, marka kötülemek gibi niyetim yok fakat bilgi almak istiyorum, geçenlerde CRYSTALPRO AQUACLEAR su berraklaştırıcı aldım kullanma talimatına göre kullanıyorum ama ürünün üzerindede yazdığı gibi sisli su düzelmiyor yanlışmı kullanıyorum? Bilgisi olan?[/QUOTE]
Merhaba,
Sisli su demek bakteri kültürü kültürü zarar görmüş diyabiliriz. Akvaryum yeni kurulummu yoksa filtre vs temizlikmi yaptınız? 3-4 güne kendine gelir normal şartlarda. bahsettiğiniz ürün bu işe yaramaz. Bildiğim kadarıyla filtreye takılmayacak kadar küçük maddeleri birbirine bağlayarak filtreye takılmasını sağlıyor o kadar.
[QUOTE=Emre5225]Merhabalar, marka kötülemek gibi niyetim yok fakat bilgi almak istiyorum, geçenlerde CRYSTALPRO AQUACLEAR su berraklaştırıcı aldım kullanma talimatına göre kullanıyorum ama ürünün üzerindede yazdığı gibi sisli su düzelmiyor yanlışmı kullanıyorum? Bilgisi olan?[/QUOTE]
Demir Gübre Yapımı Destek
Merhaba,
Sitede yazınızı okumuştum ama elimde tüm malzemeler yok. Yapmak için harcayacak zamanda bulamıyorum. O yüzden dedim anlayan bi arkadaş varsa hem bana hem kendisine yapsın.
[QUOTE=fatihsahin]
Aşağıdaki linkte ayrıntılı tarifini yıllar evvel yapmıştım, deneyebilirsin.
https://www.akvaryum.com/Forum/diy_demir_gubresi_hazirlama__selatlama_k761324.asp[/QUOTE]
Merhaba,
Sitede yazınızı okumuştum ama elimde tüm malzemeler yok. Yapmak için harcayacak zamanda bulamıyorum. O yüzden dedim anlayan bi arkadaş varsa hem bana hem kendisine yapsın.
[QUOTE=fatihsahin]
Aşağıdaki linkte ayrıntılı tarifini yıllar evvel yapmıştım, deneyebilirsin.
https://www.akvaryum.com/Forum/diy_demir_gubresi_hazirlama__selatlama_k761324.asp[/QUOTE]
Demir Gübre Yapımı Destek
Merhaba,
İstanbul Maltepe bölgesinde oturan ve demir gübresi yapmayı bilen arkadaşlardan destek istiyorum.
Elimde toz Edta ve toz demir var ama yapmasını bilmiyorum. Yapan kişi bana ve kendisine yapabilir. [EDIT]FarukGorgun,2024-03-11 16:35:58[/EDIT]
Merhaba,
İstanbul Maltepe bölgesinde oturan ve demir gübresi yapmayı bilen arkadaşlardan destek istiyorum.
Elimde toz Edta ve toz demir var ama yapmasını bilmiyorum. Yapan kişi bana ve kendisine yapabilir. [EDIT]FarukGorgun,2024-03-11 16:35:58[/EDIT]
Orion Led Tamir
Merhaba,
2.el aldığım Orion aydınlatma hava taşı suyu sıçraması sonucu koruma kapağı olmasına rağmen söndü ve artık yanmıyor. Trafo veya adaptör arızası değil. Anadolu yakasında özellikle maltepe civarı tamir ettirebilieceğim bir yer varmı?
Merhaba,
2.el aldığım Orion aydınlatma hava taşı suyu sıçraması sonucu koruma kapağı olmasına rağmen söndü ve artık yanmıyor. Trafo veya adaptör arızası değil. Anadolu yakasında özellikle maltepe civarı tamir ettirebilieceğim bir yer varmı?
SON MESAJLAR
- Her Deneme Başarısız M0nty, 19:07
Labirentliler - Cüce Vatozum Pipo Filtreye Yapıştı Ayrılmıyor kad1rc4nn, 19:01
Sazansıgiller - Tür Değişikliği Ve Yeterlilik Lepistes - Ebjd İnci Kefali, 18:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi darkaura, 18:54
Yeni Üye Forumu - 90*45*45 Natural Style mrah, 18:53
Akvaryum Tanıtımı - L 397 - L398 - L201 -l333 İçin Yem Tavsiyesi mightymurat, 18:28
Kedi Balıkları Forumu - Ro Cihazı İçin Tavsiye UEK, 16:44
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - Blackwater Akvaryum fishhyy, 16:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim 2226 Dış Filtre Emreytr, 15:58
Filtre ve Sump Yapımı - Doğal Kurulumlarım Urass, 15:10
Bitki Akvaryumları Genel - Sumpı Böyle Yapsam Çalışır Mı, Verimli Olur Mu AmatorBetaci, 14:03
Filtre ve Sump Yapımı - İkola Kaiser Yem Tavsiye fma3280, 13:46
Tropheus - Tropheuslar İle En Uyumlu Vatoz Ve Çöpçü Hangisi? fma3280, 13:31
Tanganyika Cichlidleri - Killifish Serüvenim scorpion26, 13:29
Yeni Üye Forumu - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım merutay, 12:39
Yeni Üye Forumu - 25 Küp Bitkili Hm Betta İnci Kefali, 12:08
Akvaryum Tanıtımı - Albino Kipili Yem Günü Belirleme, Nasıl Yapmalıyım tevfikaktunc, 12:02
Tropheus - Seachem Purigen Kullanımı ThanatoZek, 11:00
Filtreleme Seçenekleri - Zebra Tetra Yumurtlicakmı ? İnci Kefali, 10:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Sarı Prenses Orhan76, 09:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Yeni Gelen Balık Ölümü merutay, 08:42
Yeni Üye Forumu - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum İnci Kefali, 08:05
Yeni Üye Forumu - Doğru F/p Dış Filtre Hidro Dinamik, 04:03
Filtreleme Seçenekleri - Malawi Mbuna Türleri İçin Dekor Tavsiyesi xfuriousx, 01:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklarım İçin Yem Yorum Ve Öneri İstiyorum UEK, 01:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karma Canlı Doğuran Akvaryumu UEK, 00:58
Canlı Doğuranlar - Mavi Karides Ve Rili Mavi Karides fishhyy, 00:52
Omurgasızlar - Lepistes Yavru Saklanma Alanı Hidro Dinamik, 00:43
Yeni Üye Forumu - Msobo Magunga alper_64, 00:17
Yeni Üye Forumu - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 00:16
Arka Fon Yapımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 23:41
Akvaryum Tanıtımı - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 22:42
Akvaryum Tanıtımı - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ucallak, 22:24
Yosun - Tilki Kuyruğu Çürüyor Tataaa4325, 21:56
Bitki Türleri ve Bakımı - Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum. Muhammed2323, 21:18
Canlı Doğuranlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin merutay, 19:26
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Neocaridina Reloaded (vahşiye Dönüş) merutay, 19:22
Akvaryum Tanıtımı - Eheim 2213 İçin Co2 Reaktör Önerisi yyiImaz, 17:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Üst Kapağı Jakop64, 17:22
Yeni Üye Forumu - Hamile Molilerim Sürekli Dipte Duruyor Ahmetkngr, 17:11
Yeni Üye Forumu - Balığımın Hastalığına Teşhis Koyamıyorum fishhyy, 14:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Yüzeyinde Oluşan Jölemsi Şey sahinsahiner, 14:37
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus ThanatoZek, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Zemin Sıralaması Hidro Dinamik, 13:53
Taban ve Gübreleme - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 12:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karnı İçe Göçmüş Cikletler valarmorghulis12, 12:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Javafernler Neden Kararıyor bendeniztayfun, 11:32
Bitki Türleri ve Bakımı - Arkadaşlar 600 Lt Lik Akvaryumun Su Sızdırıyor mutlubaba, 11:26
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Lt. Bitkili Akvaryuma Işıklandırma Tavsiyesi ocinik59, 11:23
Yeni Üye Forumu - Bir Garip Yosun Sorunu aranjman, 07:33
Yosun
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Endler, Lepistes,kongo Tetra Kolonisi,melekler,gt koraysoylu 18:58
- Tülden Çıkma L144 Düz Kuyruk Yavruları DenizOlsam 18:40
- Moss -pelia Moss -amazon Hançeri Bitkisi mightymurat 18:26
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 18:26
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 18:26
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 17:55
- Damızlık Panda Çöpçü Ers1905 17:43
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 17:41
- 4 Erkek Saulosi Emirk 17:06
- 44 Cm Mangrow Emirk 17:06
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 16:47
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 16:47
- Gambusya Aranıyor eataseven1 15:40
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:29
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:29
- Siyah Calvus (black Cameron) mercedesclk 15:17
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 14:26
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 14:26
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 14:26
- Kamlumbağa Tankı hasancn 14:26
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:12
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:12
- Ivanacara Bimaculata Ve Dicrosus Filamentosus apistoapisto 14:01
- Altolamprologus Gold Head Kantalamba Yavruları ertuğrull 13:56
- Saz Bitkisi Furkann 13:15
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 12:52
- Rasbora Arıyorum Miller 12:52
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 12:13
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 12:13
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 12:13
- Çeşitli Malzemeler totanka 12:01
- Beyaz Kurt Kültürü totanka 12:01
- Moss Ve Su Üstü Fava Fern totanka 12:01
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 11:26
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 11:26
- Bitki Çeşitleri emreemin 11:26
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 11:26
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 11:26
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 11:16
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 11:16
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 10:46
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 10:46
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:43
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:43
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 10:43
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 10:31
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 10:19
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 10:19
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 10:19
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 10:19
KULLANICILAR
- 136 Online Kullanıcı, 74 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
Kaan59,
night_clubs,
hasancn,
CoryCory,
MiSoSiKiaN,
bonker0618,
musatürk,
Gastropoda,
Taha Yanık,
kdrackgz,
UEK,
sıtkı,
dremreavsar,
mertmentes,
ilker aydın,
Akax,
h3lldorado,
osmandbnl,
atakanaydin,
hunted86,
Murat27,
mar76,
AquaBurak,
RedJohn,
ngokkaya,
Mikail Erdoğan,
Mahir06,
Berkant,
ScarX,
İsmail YILDIRIM,
reprise,
Orhan76,
sameterdinc,
Koksal Gurkan,
CihanEfruz,
hamand,
EKAR,
ciways,
fishhyy,
İnci Kefali,
mrah,
Ayberk1634,
-RBG-,
Furkann,
sinor,
mitii,
Quersian,
Xethra,
Serdariekrem,
umitlee,
asiaminor,
inspector,
A2626,
iwagumi,
kmlata,
chelmon,
Emreytr,
oktay42,
Kemalk41,
cyborghuman,
blokurlu,
BETA.4,
Myawuz20,
Köroglu-88,
KartalŞafak,
Uriel,
Aykut kuru...,
livadi,
kilgarrah,
şansal,
ArifhbsAquatics,
alperibis,
mmetinn,
Rafayel,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.