ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NightWist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
334
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
9 Saat 3 Dakika önce
Toplam Mesaj:
555 [0.77 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
422 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Çetin
Doğum Tarihi:
21 Şubat 2007
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Çetin

SON 10 MESAJI

Mosslar Üzerindeki Yapıştırıcı Lekeleri
Mossları yapıştırdım kabuğa. Christmas moss kulanıyorum. Zamanla bu lekeler kaybolur mu ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/150620250005311.jpg[/IMG]
Bu Yem Orjinalmi
[QUOTE=Gül]
Teşekkür ederim ilk defa alışveriş yapıyorum Atakan petshoptan ama şuan içine sindi [/QUOTE]
İnternetten baktım gerçekten öyle çıkıyor yemler. Renklendirme için katkı maddesi koymamışlar.
Akvaryumum Var Fakat Besleyecek Balık Bulamıyorum
O litrenin en yırtıcı balığı beta olur. Kendisi yansımasına bile sinirleniyor çok asabi.
Bu Yem Orjinalmi
Balık yemi iğrenç kokar zaten. Ayrıca kapalı sera marka balık yemi almışsınız. Kaliteli bir marka sera. Hem atakan petshopun sahte ürün satacağını hiç zannetmiyorum. [EDIT]NightWist,2025-06-13 19:57:29[/EDIT]
Beta Balığım Hasta
[QUOTE=ArdaSarp]Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Anladığım kadarıyla tabandaki kahverengileşme de silikattan kaynaklı...

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/261603/130620250840011.jpg[/IMG]

Peki minare vb. yerine adi salyangoz kullanılabilir mi? Gün içinde 5-6 adi salyangoz temin etme imkânım bulunuyor. Aynı işlevi görür mü?
[/QUOTE]
Olur farketmez. Salyangoz olması yeterlidir.
Beta Balığım Hasta
Yüksek ihtimalle saç/sakal yosunu oluşmuş. Çözüm olarak akvaryumda minare,ramshorn tarzı hızlı üreyen salyangozlar kullanabilirsiniz. Bunlar kabuk yapımında ve onarımında silikat kullanır. Zaten bitkilerinizde iyi durumda değil. Şuanlık sorunlarınız ana sebebi kum gibi gözüküyor. Kumunuz bir silikat yuvası.
Beta Balığım Hasta
3-4 gün rahatlıkla aç bırakabilirsiniz. Doğası gereği bu balıklar açlığa çok dayanıklıdır. Aç bırakmaya devam edin şişkinlik tamamen inince beslemeye geri başlayın. Hangi yemleri kullanıyorsunuz bu arada?[EDIT]NightWist,2025-06-12 23:57:40[/EDIT]
15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu
[QUOTE=İnci Kefali]Microfexin bakımı nasıl? Odada dursa kokusunu ne kadar alırım? Üstü açık duruyor sanırım
[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/110620251322281.jpg[/IMG]
Güncel durumları böyle. Kapağı delikli bir kutuda duruyor. Koku yapıyor ama diğer canlı yem kültürlerine kıyasla belirgin şekilde az. Rahatsız eder etmez birşey diyemem. Kişiye göre değişiyor. Su değişimini 4-5 günde bir yaparsanız koku yapmıyor o kadar fazla. Ayrıca dibine girmezseniz yine kokusu rahatsız etmiyor. Ben balkonda tutuyorum.
Kahverengi Yosun Mu Diatom Mu ?
Güncelleme: Kendi kendine azaldı. Neredeyse yok oldu diyebilirim. Sadece rutin su değişimine devam ettim. Geldiği gibi gitti. [:D]
Beta İçin Yem Önerisi
[QUOTE=UEK]2 gün kuru, 1 gün canlı yem besleme tavsiyesine katılıyorum yalnızca ek olarak haftada 1 gün balığınıza yem vermemenizi ya da kabul ediyorsa haşlanmış bezelye vermenizi tavsiye ederim ancak bettalar bitkisel besinleri çok kolay sindiremedikleri için bezelye verirseniz yemlemeyi fazla abartmayın.

Kendim Kuru Yem olarak
Sera Bettagran
Tropical Pro Defence S
Sera İmmunpro
Tropical D-Allio Plus
Rotifis FD Kan kurdu

Canlı yem olarak
Artemia
Su piresi
Mikro kurt

Kullanıyorum.[/QUOTE]
Ben genelde canlı yem sonrası gün aç bırakıyorum. Daha aç olduğu için kuru yeme hayır deme şansı olmuyor. Canlı yeme alışmaması için önemli. Yoksa kuru yem yediremezsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 14 Online Kullanıcı, 8 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.