ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Taha Yanık
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
549
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Saat 18 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1185 [3.52 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
341 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Taha Ramazan Yanık
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Zonguldak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Taha Ramazan Yanık

SON 10 MESAJI

Betta Balığı Japon Balığı Yeminden Yer Mi?
Olur beta protein ağırlıklı beslenir. (problem) [EDIT]Taha Yanık,2025-07-27 23:34:53[/EDIT]
Camcıya Akvaryum Yaptırmak
Fiyat iyi ve kalınlıkta iyi. Eski akvaryumlarınızı sahibinden gibi uygulamalara koyarsanız alıcı bulunabilir.
[EDIT]Taha Yanık,2025-07-27 18:54:26[/EDIT]
Betta Akvaryum Kurulumu
Dere kumu alın derim.
Low Tech Akvaryum Bitki Önerisi
Elodea, bacopa(iyi ışıkta kırmızı rengi alır) , cryptocoryne, saz, zeytin(bu low tech bitkilerinden daha fazla bakım ister) ve eğer taş, mangrow gibi şeylerde ekleyecekseniz anubias, java fern gibi bitkilerde iyidir.

Şuanda akvaryumunuzda tilki kuyruğumu var elodea mı?
Karides için moss türü iyi olur.
Betta İmbellis (barışçıl Beta) Sorusu
Beta hakkında deneyiminiz varsa imbellis bakın derim(aklınızda birden fazla beta fantezisi olduğu soru ve alt türden belli[:)]). Sahibinden veya betapetshopta bulunuyor fiyatlarıda hayli tuzlu. [EDIT]Taha Yanık,2025-07-23 02:04:55[/EDIT]

Düzeltme sahibinden veya betapetshopta vardı. Oturduğunuz yerdeki büyük pethoplara getirttirme olayını sormalısınız.
Beta Balığı
Akvaryumunuz hakkında bilgi yazmalısınız(ekipmanlar, su değişimleri vb.)
Bu Beta Dışı Mi Erkek Mi Anlamadim
Cinsiyet önemli değil ama balık sağlıksız gibi
İlk Akvaryumumu Kurmak İstiyorum
[QUOTE=eg3wie]Ailemin ağızını çekmekten uğraşamadım dostum su da arıtılmış su[/QUOTE]
Sabırsız olmamakta fayda vardı. Akvaryumunuz 50x30x20 ölçülerindemi çünkü yine küçük görünüyor.
Hasta Beta Balığı
Akvaryumuyla ilgili, ilk öncelikle yapay süsleri çıkarın (doğal olmayan boyalı taşlarda dahil). İkinci olarak balığınızın suyunu hergün içme veya arıtma suyu ile 3/1 değiştirin, iç filtreniz balığı yoruyorsa(çünkü 7/24 açık kalmalı filtreler) pipo filtre alın. Isıtıcının amacı ısıyı sabit tutmak olduğu için yine lazım zaten termostatlı olduğu için su ısısı belli seviyeye düşünce çalışır. Balığınız daha da kötüleşirse metilen mavisini denemeniz lazım. [EDIT]Taha Yanık,2025-07-20 18:42:05[/EDIT]
İlk Akvaryumumu Kurmak İstiyorum
Keşke yazdığım mesajı ciddiye alsaydınız. İlk öncelikle kumunuz renkli ve ordaki süs yapay bunlar zamanla akvaryuma salınım yapar.Filtreniz balığa uygun değil ve en önemlisi balığı daha oturmamış akvaryuma koymanız, yüksek ihtimalle suyu musluktan değil mi? Bu gidişle balığınızın ömrü kısa olur lütfen bir araştırma yapın tekrar söylüyorum google a akvaryum kurulumu yazın.

Aklınızdaki soruları buraya sorabilirsiniz

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.