ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Taha Yanık
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
593
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 60 dakika önce
Toplam Mesaj:
1249 [3.26 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
179 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Taha Ramazan Yanık
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Zonguldak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Taha Ramazan Yanık

SON 10 MESAJI

Balığım Karnı Yaralı
Balığın yaşadığına eminmisiniz?
Hangi Filtre
Dolphin SFP34 var
Dış Filtre Seçimi
Japonlar ve vatoz için yetersiz bir hacim o akvaryumda max 2 japon tek tür şeklinde besleyebilirsiniz
Led Driver Seçimi
Merhaba 16x3,2 max V 10k beyaz-4x2,8 max V deep red power ledlerim var
[URL]19-25x1 Watt Driver | MARKET DİJİTAL LED AYDINLATMA TİC.LTD.ŞTİ. https://share.google/xA1Am5bmnfqwoZyc8[/URL]
Şu ürünü düşündüm ama voltaj değerleri aklımı karıştırdı bu ledler seri şeklinde max değerdenmi voltajı çekecek yoksa min değerdenmi?

?
100 Litrelik Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi
1000 daha ileriye dönük olur ama akıntı yapabilir içini nasıl doldurmayı ve hangi balıkları beslemeyi düşünüyorsunuz.[EDIT]Taha Yanık,2025-09-13 23:03:21[/EDIT]
150lt De Betta Çifti Beslenebilir Mi ?
[QUOTE=odinein]Normal şartlarda çift olarak beslenemediğini biliyorum ancak fazlaca bitki kaya vs. eklenip 150lt de sadece bir çift beslenip üretim yapılabilir mi? daha önce deneyen birisi var mı ?[/QUOTE]
Üretimi zor yaparsınız belli zamandan sonra çünkü erkek yavruları yer.Üretim yapmak istiyorsanız her iki betanında kendine özel akvaryumu olmalı ve tabiikide yavrular içinde ayriyetten bir akvaryum daha.
90 Litre Akvaryumun Alttaki Plastik Kapağı
Bütçeniz ve balık türü,sayısına göre en az kendinden motorlu pipo filtre en fazla dış filtre.
O kapağı çıkarmanız sorun teşkil etmez gibi ama siz yinede dikkatli olun ve altına strafor koyun.
100 Litrelik Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi
Debi zaten koyulan malzeme ve pisliklerle düşüyor yani sorun olmaz.1000 den fazla olmasın yeterli.
Dış Filtre Uyumluluk
[QUOTE=Ozmoziz]

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Gözümü fluval207'yi kestirdim. Akvaryum Reddit lerinde fluval ı eheim a tercih etmişler genelde. Ve çoğunlukla kapasite akvaryum hacmine uygunsa bi büyüğü alınması tavsiye ediliyor. Benim 96L amatör akvaryuma 780L/s çok fazla bi debi değilse fluval 107 değil 207yi tercih edicem sanırım (107 550L/s)[/QUOTE]
780 fazla değil o zaten düşecek %20 civarı
Dış Filtre Uyumluluk
Dış filtreyi 60 litre akvaryumlarda kullananlarda var.Bütçeniz varsa dış filtreyi alın bir sakıncası olmaz.Akvaryumunuzu [U]en az[/U] saatte 5 defa çevirebilecek şekilde alın(100x5=500 l/h)çünkü koyulacak malzemeler ve pisliklerle beraber illa debi düşüşü olacaktır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.