ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Tonikross
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
7 dakika önce
Toplam Mesaj:
11 [1.57 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
11 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ekrem Balkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ekrem Balkan

SON 10 MESAJI

Melek Balığım
Üreme yok sadece tek 1 adet Melek var ama küçük boy
Melek Balığım
Tamamen eminönünü dolaştık en küçüklerinin olduğu akvaryumdan aldık. Ağzı vs minnacık acaba neon tetra düşünüyorum olur mu yada kardinal Tetra olabilir yaşarlar inşallah
Akvaryum Balık Önerisi
Beta istemiyorum killfish derken anlamadım?
Akvaryum Balık Önerisi
[QUOTE=AmatorBetaci]
Hocam yinede bir deneyin, denemekten zarar görmez. Bir arkadaşa sorduğumda balıklar yol yorgunluğundan dayanamıyor demişti. Su alıştırmanızı yapın, sıcaklığı eşitleyip deneyin. Benim o zamanlar akvaryumumda döngü ile o ara farkedemediğim yeni farkettiğim bir amonyak sorunum vardı. Belki bende sorun vardır[/QUOTE]

Eminönünde bulabilir miyim peki hiç görmedim yani geçen denk geldi internette
Akvaryum Balık Önerisi
[QUOTE=AmatorBetaci]Pseudomugilleri tahsin baki bey var onda çok çeşitli idi. Nerde bilmiyorum ama kargo ile gönderim yapıyordu sanırım. Ama gertrudaeleri önermem ben 64 litrede 4 kişi olacak şekilde baktım balıklar yavaş yavaş hiçbir sebeb gözükmeksizin ölmeye başladılar. Şuan bir tane kaldı o da lepisteslerle sürü şeklinde geziyor. Başka türlere bakmanızı yada olabildiğince güçlü balıklar seçmenizi öneririm.[/QUOTE]

Anladım.Goruntusu hoşuma gitmişti.
Akvaryum Balık Önerisi
[QUOTE=NightWist]
[QUOTE=PufferKingdom]

Tamamdır melek iptal o zaman puffer zaten hoşuma gitmedi.Peki psedemugilden gertrudae çok hoşuma gitti o sürü olarak beslenir mi eminönünde bulunur mu oradan alacağım [EDIT]Tonikross,2025-05-17 22:42:13[/EDIT]
Akvaryum Balık Önerisi
Peki Yeterli buyumemesi hastalık yapar mı ?melek çok istiyorum
Akvaryum Balık Önerisi
[QUOTE=PufferKingdom][QUOTE=NightWist]
[QUOTE=AmatorBetaci]
[QUOTE=xellence07]

Hepinize teşekkürler beta ve karides çok besledim daha değişik şeyler istiyorum pigme puffer hoşuma gitmedi benim ya.Maalesef içime sinmiyor ama tetra türu balıklar olacak gibi duruyor mecbur.Melek neden yanık olur ki?[EDIT]Tonikross,2025-05-17 21:38:51[/EDIT]
Akvaryum Balık Önerisi
[QUOTE=AmatorBetaci]
Pseudomugiller, endler lepistesler, pigme çöpçüler(emin değilim) olabilir bence.[/QUOTE]

1 adet Melek balığı olur mu küçük olanlardan
Akvaryum Balık Önerisi
Selam abiler ablalar 36 litre bol bitkili akvaryumum 1 haftadır boş şekilde çalıyor balıgim öldüğünden beri beklettim ışık ve filtreyi yeteri kadar açtım ve bitkiler var diye günlük yüzde 30 çeşme suyu ekledim bugün değişim yapmadım suyun tamamının dinlenmiş olması için.Yarin balık ekleyeceğim sizce ne tür beslemeliyim görsel istiyorum biraz daha bu akvaryuma önerileriniz nelerdir [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259716/170520251653331.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.